چهارشنبه, تیر ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خواص خیار: ۷ خاصیت علمی اثبات شده

    خیار یک میوۀ مقوی و آبدار است. مصرف خیار به کاهش قند خون، جلوگیری از یبوست و کاهش وزن کمک می کند. بهتر است خیار را با پوست بخورید تا بیشتر از خواص آن برخوردار شوید.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اسفند ۲, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فواید خیار برای مفاصل چیست؟

    خیلی ها خیار را جزو سبزیجات می دانند؛ در حالیکه خیار یک میوه است.

    مواد مغذی، ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدان های خیار به درمان و حتی پیشگیری از چند بیماری کمک می کنند.

    خیار کم کالری است. همینطور سرشار از آب و فیبر محلول است که به حفظ آب بدن و کاهش وزن کمک می کند.

    خیار کم کالری اما سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است.

    ۳۰۰ گرم خیار خام با پوست حاوی مقادیر زیر است:

    کالری: ۴۵

    مجموع چربی: ۰ گرم

    کربوهیدرات: ۱۱ گرم

    پروتئین: ۲ گرم

    فیبر: ۲ گرم

    ویتامین ث: ۱۴% از مقدار مصرف روزانه

    ویتامین کا: ۶۲% از مقدار مصرف روزانه

    منیزیم: ۱۰% از مقدار مصرف روزانه

    پتاسیم: ۱۳% از مقدار مصرف روزانه

    منگنز: ۱۲% از مقدار مصرف روزانه

    البته حجمی که در هر وعده سرو می شود چیزی حدود یک سوم خیار است. پس مقدار مواد مغذی در هر وعده، چیزی حدود یک سوم از مقادیر فوق است.

    در ضمن، خیار آب زیادی دارد و در واقع، از ۹۶% آب تشکیل شده است.

    بیشتر خواص خیار، از جمله فیبر و بعضی از ویتامین ها و مواد معدنی، در پوست ذخیره می شود.

     

    حاوی آنتی اکسیدان

    آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که جلوی اکسیداسیون را می گیرند. به واکنش شیمیایی که باعث تشکیل اتم های واکنش پذیر با الکترون های جفت نشده (به نام رادیکال های آزاد) می شود، اکسیداسیون می گویند.

    تجمع رادیکال های آزاد خطرناک است و منجر به بروز بیماری های مزمن می شود.

    در واقع، شواهد نشان می دهد رادیکال های آزاد باعث استرس اکسیداتیو می شوند که با سرطان و بیماری های قلب، ریه و خودایمنی در ارتباط است.

    میوه و سبزیجات، از جمله خیار، سرشار از آنتی اکسیدان های مفید هستند و خطر بروز این بیماری ها را کاهش می دهند.

    در یک پژوهش، ۳۰ شرکت کنندۀ مسن پودر خیار مصرف کردند تا قدرت آنتی اکسیدان ارزیابی شود.

    بعد از گذشت یک ماه، پودر خیار چند شاخص فعالیت آنتی اکسیدان را ارتقا بخشید.

    اما لازم به ذکر است احتمالاً میزان آنتی اکسیدان پودر خیار در این آزمایش بیشتر از آنتی اکسیدان موجود در خود خیار بود.

    در یک پژوهش آزمایشگاهی، خواص آنتی اکسیدان خیار مورد بررسی قرار گرفت. نتیجه نشان داد خیار حاوی فلاونوئید (flavonoids) و تانن (tannins) است که هر دو به مهار رادیکال های آزاد کمک می کنند.

    افزایش آب بدن

    بدن ما به آب نیاز دارد. آب در بدن چند وظیفۀ مهم انجام می دهد.

    از جمله به تنظیم دما و انتقال ضایعات و مواد مغذی کمک می کند.

    در واقع، مصرف درست و کافی آب روی همه چیز، از عملکرد جسمی گرفته تا سوخت و ساز، اثر می گذارد.

    بخش زیادی از نیاز بدن به مایعات از طریق نوشیدن آب یا سایر مایعات تأمین می شود اما تا ۴۰% از مجموع آب بدنِ بعضی از افراد از طریق غذا به دست می آید.

    میوه و سبزیجات یک منبع عالی برای جذب آب از طریق رژیم غذایی است.

    در یک پژوهش، وضعیت هیدراسیون و سوابق رژیم غذایی ۴۴۲ کودک ارزیابی و جمع‌آوری شد. نتیجه نشان داد مصرف میوه و سبزیجات با هیدراسیون بهتر در ارتباط بود.

    خیار از ۹۶% آب تشکیل شده. پس به تأمین آب بدن کمک می کند.

     

    کمک به کاهش وزن

    خیار به طرق مختلف به کاهش وزن کمک می کند.

    اولاً، کم کالری است.

    یک پیمانه (۱۰۴ گرم) خیار ۱۶ کالری و یک خیار کامل (۳۰۰ گرم) فقط ۴۵ کالری دارد.

    یعنی حتی اگر به مقدار زیاد خیار بخورید، دچار اضافه وزن نخواهید شد.

    خیار به سالاد، ساندویچ و پیش غذا طراوت و طعم می دهد و جایگزین غذاهای پرکالری است.

    به علاوه، همانطور که گفتیم، خیار میوۀ آبداری است و به کاهش وزن کمک می کند.

    بررسی نتیجۀ ۱۳ پژوهش شامل ۳۶۲۸ شرکت کننده نشان داد مصرف غذاهای آبدار و کم کالری با کاهش وزن در ارتباط است.

     

    کاهش قند خون

    چند آزمایش حیوانی و مطالعۀ آزمایشگاهی نشان داد خیار به کاهش قند خون و جلوگیری از عوارض دیابت کمک می کند.

    در یک آزمایش حیوانی، تأثیر چند گیاه مختلف روی قند خون ارزیابی شد. نتیجه نشان داد خیار به کاهش و کنترل قند خون کمک می کند.

    در یک آزمایش دیگر، به موش های دیابتی عصارۀ پوست خیار داده شد. پوست خیار اکثر تغییرات ناشی از دیابت را جبران کرد و باعث کاهش قند خون شد.

    به علاوه، یک تحقیق آزمایشگاهی نشان داد خیار در کاهش استرس اکسیداتیو و جلوگیری از عوارض دیابت نقش دارد.

     

    جلوگیری از یبوست

    مصرف خیار به تنظیم مزاج کمک می کند.

    از دست رفتن آب بدن اولین ریسک فاکتور یبوست است چون تعادل آب بدن را به هم می ریزد و عمل دفع را با مشکل رو به رو می کند.

    خیار یک میوۀ آبدار است و به تأمین آب بدن کمک می کند. مصرف آب به تنظیم مزاج و جلوگیری از یبوست کمک می کند.

    به علاوه، خیار فیبر دارد که حرکت روده را منظم می کند.

    پکتین (pectin) نوعی فیبر محلول در خیار است که به جلوگیری از یبوست کمک می کند.

    در یک پژوهش، ۸۰ شرکت کننده از مکمل حاوی پکتین استفاده کردند. نتیجه نشان داد پکتین به حرکت عضلات روده سرعت می بخشد و با غذا رساندن به باکتری های مفید در روده، سلامت گوارش را بالا می برد.

    شما به راحتی می توانید خیار را به رژیم غذایی خود اضافه کنید

    خیار یک میوۀ ترد، خوشمزه و باطراوت است که به صورت تازه یا خیارشور در همه چیز، از سالاد گرفته تا ساندویچ، مصرف می شود.

    خیار یک میان وعدۀ کم کالری است و با حمص، روغن زیتون، نمک یا به عنوان چاشنی سالاد خوشمزه می شود.

    کافی است کمی خلاقیت به خرج دهید تا به روش های مختلف از خوردن خیار لذت ببرید.

     

    کلام آخر

    خیار جزو میوه های خوشمزه و مغذی است.

    این میوۀ کم کالری، سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است و بیشتر از آب تشکیل شده.

    از جمله خواص خیار می توان به کاهش وزن، تنظیم آب بدن، جلوگیری از یبوست و کاهش قند خون اشاره کرد.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آنتی اکسیدانتغذیهخیاردیابتسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفواید خیارکاهش وزنکم کالریکنترل قند خون
    پست قبلی

    تولید شیرخام از ۱۱ میلیون تن فراتر می‌رود

    پست بعدی

    کاهش ۳ درصدی فشارخون و التهاب با این سبزی

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رژیم غذایی گیاهی باعث کاهش فشار خون میشود

    کاهش ۳ درصدی فشارخون و التهاب با این سبزی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    کرونا و افزایش تقاضای کشت مکانیزه برنج در مازندران

    کشت برنج در بالادست کشکان، کشاورزان را با مشکل روبرو کرده است

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.