دوشنبه, اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده ۱۰۵ هزارتومان

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بازار سیاه روغن؛ بازی تولیدکنندگان در شبکه توزیع

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    صادرات غلات اوکراین از طریق راه‌آهن انجام می‌شود

    خرید یک میلیون و ۳۵۵ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۵ همت از مطالبات

    تکمیل ظرفیت؛ ۷۰ روز قبل از برگزاری

    تکمیل ظرفیت؛ ۷۰ روز قبل از برگزاری

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    لزوم ایجاد صنایع فرآوری دانه‌های روغنی در استان کرمان/ کنجد ما به یزد می‌رود

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر وارداتی اصلاح می شود

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ضرورت حذف ارزش افزوده روغن خام

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به ۷ هزارتن رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    انگوری که با چاقی مقابله می‌کند

    نتایج تحقیقی در برزیل نشان می‌دهد که پوست انگور برزیلی یا جابوتیکابا، غنی از ترکیبات فنولی است و می‌تواند به کنترل قند خون و التهاب در افراد مبتلا به چاقی و سندرم متابولیک کمک کند و در صورت مصرف به‌عنوان پودر مکمل، فواید سلامتی قابل‌توجهی ارائه می‌دهد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۹, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    انگوری که با چاقی مقابله می‌کند

    محققان دانشگاه ایالتی کامپیناس برزیل تحقیقی را با حضور ۴۹ شرکت‌کننده انجام دادند و دریافتند که مصرف روزانه مکمل غذایی به مقدار ۱۵ گرم به‌مدت پنج هفته متابولیسم گلوکز را پس از غذا افزایش می‌دهد.

    پوست انگور برزیلی یا جابوتیکابا که بومی جنگل‌های بارانی اقیانوس اطلس برزیل است، اغلب به‌دلیل محتوای زیاد تانن (ماده‌ای شیمیایی که در برخی از میوه‌ها و بذرها وجود دارد) که به آن مزه‌ای گس می‌دهد، دور ریخته می‌شود، با این حال، نتایج تحقیق کنونی نشان می‌دهد که پوست این میوه می‌تواند در مبارزه با چاقی و سندرم متابولیک بسیار مفید باشد.

    این تحقیق که توسط محققان دانشگاه دولتی کامپیناس در ایالت سائوپائولوی برزیل انجام شد، نشان داد که التهاب و سطح قند خون در داوطلبان مبتلا به چاقی و سندرم متابولیک که روزانه ۱۵ گرم پودر پوست جابوتیکا را به‌عنوان مکمل رژیم غذایی به‌مدت پنج هفته مصرف می‌کردند، بهبود یافت.

    ماریو روبرتو ماروستیکا جونیور، استاد دانشگاه ایالتی کامپیناس و محقق این تحقیق گفت: ترکیبات فنلی و فیبر غذایی موجود در پوست جابوتیکابا، قدرت تعدیل متابولیسم گلوکز را دارند. ما این اثر را در تحقیقات قبلی نیز مشاهده کردیم و تحقیق کنونی بر فواید مصرف طولانی‌مدت آن تمرکز داشت و نشان داد که تأثیر مثبت بر قند خون تا بعد از مصرف غذا ادامه می‌یابد.

    قند خون اغلب بعد از غذا حتی در افراد سالم افزایش می‌یابد، اگرچه در این موارد به زودی به حالت عادی باز می‌گردد اما چیزی که می‌تواند این سطح قند خون را بعد از غذا کاهش دهد جالب است زیرا به افراد کمک می‌کند این متغیر را در طول زمان کنترل کنند و زندگی سالم‌تری داشته باشند.

    در این تحقیق، ۴۹ بیمار مبتلا به سندرم متابولیک و چاقی به ۲ گروه تقسیم شدند که یک گروه ۱۵ گرم پودر پوست جابوتیکابا را به‌عنوان مکمل روزانه به‌مدت پنج هفته و گروه دیگر دارونما مصرف کردند. وزن بدن، دور کمر، فشار خون، پارامترهای متابولیک و التهابی مانند اینترلوکین-۶ (نشانگر چاقی و التهاب سیستمیک) در هفته‌های اول و پنجم مورد ارزیابی قرار گرفت و قند خون به‌طور منظم اندازه‌گیری شد.

    ماروستیکا جونیور ابراز کرد: مزایای اصلی مصرف این مکمل، کاهش قند خون پس از غذا و التهاب کمتر بود. جابوتیکابا نمی‌تواند معجزه کند، اما راهی عالی برای کمک به کنترل قند خون است. البته لازم است از آن همراه با اقدامات دیگر مانند رژیم غذایی سالم و ورزش استفاده شود.

     

    ترکیبات زیست فعال

    ماروستیکا جونیور توضیح داد: ترکیبات فنلی موجود در پوست جابوتیکابا شامل آنتوسیانین‌هاست که به آن رنگ ارغوانی غلیظ می‌دهد و متابولیسم گلوکز را با تحریک سلول‌های ال روده افزایش می‌دهد. وقتی این مواد به روده می‌رسند، با سلول‌های ال تماس پیدا می‌کنند که ترکیبی به‌نام پپتید شبه گلوکاگون-۱ را آزاد می‌کنند و به نوبه خود باعث آزاد شدن انسولین توسط سلول‌های پانکراس می‌شود.

    وی افزود: انسولین آزاد شده توسط پانکراس استفاده از گلوکز را بهبود می‌بخشد و این مورد، یکی از عملکردهای انسولین است. زمانی که انسولین به سلول‌های ماهیچه‌ای که محرک‌های اصلی جذب گلوکز هستند می‌رسد، یک آبشار سیگنالی ایجاد و به انتقال گلوکز به داخل سلول کمک می‌کند.

    سندرم متابولیک مجموعه‌ای از تغییرات متابولیک و هورمونی است که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی از جمله فشار خون و قند خون بالا، چاقی شکمی و سطوح غیر طبیعی تری‌گلیسیرید و کلسترول HDL را افزایش می‌دهد. در این تحقیق، ۴۹ شرکت‌کننده مبتلا به سندرم متابولیک حداقل سه مورد از این پنج تغییر را نشان دادند.

    چاقی به‌طور کلی با سطوح بالای غیر طبیعی مولکول‌های التهابی همراه است. گویی فرد دچار التهاب دائمی شده است. این امر مانع از عملکرد انسولین می‌شود، به‌طوری که افراد دارای اضافه وزن و چاق نسبت به انسولین مقاوم می‌شوند. در این موارد اغلب انسولین تولید می‌شود اما به‌درستی عمل نمی‌کند.

    سطح غیر طبیعی بالای قند خون می‌تواند منجر به دیابت نوع ۲ شود، مگر اینکه با دارو و یا عادات سالم و کاهش وزن درمان شود. مکمل پوست جابوتیکابا سطح اینترلوکین ۶ را کاهش می‌دهد که نقش کلیدی در ایجاد مقاومت به انسولین دارد و در ایجاد التهاب بافت چربی دخیل است. تأثیر مثبت آن بر قند خون پس از صرف غذا و التهاب، آن را به پشتیبانی برای درمان سندرم متابولیک تبدیل می‌کند.

    ماروستیکا جونیور اذعان کرد که هیچ‌کس نمی‌خواهد پوست جابوتیکابا را به‌دلیل گس بودن آن بخورد، اما با استفاده از عصاره‌ها و مکمل‌های تجاری موجود می‌توان این مشکل را برطرف کرد.

    یافته‌های این تحقیق در مجله Nutrition Research منتشر شده است.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: انگورانگور برزیلیبیماری قلبیتغذیهجابوتیکاباسلامتسلامتیصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتکاهش فشار خونکاهش قند خونکاهش وزن
    پست قبلی

    رژیمی‌های چه نوع آش‌هایی بخورند؟

    پست بعدی

    صید ماهی حلوا سفید در آب‌های خوزستان ممنوع شد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    محمد شاهدی باغ خندان، متخصص حوزه کشاورزی و مشاور امور پژوهشی فرهنگستان علوم، به اهمیت تغذیه سالم در فصل گرما...

    بیشتر بخوانید
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نتایج یک مطالعه نشان داد؛ کاهش صید غیر مجاز با آگاهی‌بخشی به صیادان

    صید ماهی حلوا سفید در آب‌های خوزستان ممنوع شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    قیمت میوه‌های نوبرانه ۳۰ درصد ارزان شد

    قیمت میوه‌های نوبرانه ۳۰ درصد ارزان شد

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    کاهش ۱۰ دلاری قیمت گندم در بازار جهانی

    فارس ۱۰ درصد از امنیت غذایی کشور را تامین می کند

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    فائو: شواهدی از شیوع کرونا از طریق تجارت مواد غذایی وجود ندارد

    فائو: قیمت جهانی مواد غذایی بالاتر رفت

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ درب مرغداری به ۳۰ هزارتومان رسید

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.