پنجشنبه, آبان ۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    نجات “طلای سرخ” از دام خام‌فروشی: راهبردهای نوین برای بازیابی جایگاه جهانی زعفران ایران

    نجات “طلای سرخ” از دام خام‌فروشی: راهبردهای نوین برای بازیابی جایگاه جهانی زعفران ایران

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    چرا قیمت گوشت میلیونی شد؟

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ترخیص بخشی از نهاده‌های دامی از ۷ مهر ماه

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت هرکیلو شکر برای مصرف کننده به ۵۹ هزارتومان رسید

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ایران قادر به تامین کل زعفران دنیاست

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    قیمت هرکیلو دام به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    ایران در جمع ۳ کشور برتر تولیدکننده پسته جهان

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    صادرکنندگان برنج هندی به دنبال مشتریان دانه‌درشت

    امسال ۳۸ هزارتن انجیرخشک در فارس تولید می‌شود

    بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در انتظار حمایت

    نیاز ۲۶ هزار میلیارد تومانی برای پروژه نیمه تمام بخش کشاورزی

    تخصیص تسهیلات هدفمند برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در لرستان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    زنگ خطر کافئین در مدرسه!

    افزایش مصرف نوشیدنی‌های انرژی‌زا، قهوه و نوشابه‌های گازدار میان دانش‌آموزان، سلامت جسمی و روانی آن‌ها را با تهدید جدی روبرو کرده است. کارشناسان هشدار می‌دهند: مصرف بی‌رویه کافئین ممکن است تمرکز درسی را کاهش دهد و سلامت قلب و استخوان‌ها را به خطر بیندازد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۸, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به روند روبه‌افزایش مصرف کافئین در بین دانش‌آموزان هشدار داد و گفت: نوشیدنی‌های انرژی‌زا، قهوه، نوشابه‌های گازدار و حتی شکلات‌های صنعتی، منابع پنهان کافئین هستند که می‌توانند اثرات منفی متعددی بر سلامت نوجوانان داشته باشند.

    دکتر عبدالعظیم بهفر با اشاره به یافته‌های علمی اظهار کرد: مصرف بیش از اندازه کافئین می‌تواند منجر به بی‌خوابی، اضطراب، افزایش ضربان قلب و فشار خون، کاهش جذب کلسیم و حتی وابستگی به این ماده شود. این پیامدها نه‌تنها سلامت جسمی نوجوانان را تهدید می‌کند، بلکه بر تمرکز و عملکرد تحصیلی آن‌ها نیز تاثیر منفی می‌گذارد.

    وی تأکید کرد: ضروری است خانواده‌ها و کادر آموزشی مدارس با آگاه‌سازی و نظارت مؤثر، دانش‌آموزان را به سمت مصرف نوشیدنی‌های سالم‌تری مانند آب، شیر و دمنوش‌های گیاهی هدایت کنند. رعایت خواب کافی و فعالیت بدنی منظم نیز در کاهش وابستگی به کافئین نقش مؤثری دارد.

    بهفر در ادامه افزود: نظارت بر فروش نوشیدنی‌های انرژی‌زا در مدارس، آموزش تدریجی برای کاهش مصرف کافئین و همکاری نزدیک با وزارت آموزش و پرورش از جمله اقدامات در دست اجرای این سازمان است تا سلامت و تمرکز دانش‌آموزان در محیط مدرسه حفظ شود.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: سلامتیکافئینمدرسه
    پست قبلی

    ۵ راز تغذیه‌ای برای انرژی بیشتر و خوابی آرام‌تر

    پست بعدی

    ضرورت تسریع برداشت و انتقال محصولات به انبارهای مسقف

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    ترکیب هایی که ظاهرا بی ضرر اما در واقع مضرند!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ترکیب هایی که ظاهرا بی ضرر اما در واقع مضرند!

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۴, ۱۴۰۴
    0

    بسیاری از مواد غذایی که روزانه مصرف می‌کنیم، سرشار از مواد مغذی و مفید برای بدن هستند؛ اما وقتی برخی...

    بیشتر بخوانید
    تغذیه سالم با مواد غذایی منجمد:راهکارهایی برای کنترل‌ قند خون

    تغذیه سالم با مواد غذایی منجمد:راهکارهایی برای کنترل‌ قند خون

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    میوه ها؛سپری طبیعی در برابر آسیب های آلودگی هوا به ریه ها

    میوه ها؛سپری طبیعی در برابر آسیب های آلودگی هوا به ریه ها

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    نکاتی برای حفظ سلامت استخوان‌ها

    نکاتی برای حفظ سلامت استخوان‌ها

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ضرورت تسریع برداشت و انتقال محصولات به انبارهای مسقف

    ضرورت تسریع برداشت و انتقال محصولات به انبارهای مسقف

    پر بازدیدها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    نرخ خرید تضمینی گندم تا پایان مهرماه اعلام می‌شود

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴
    رژیم غذایی سالم برای ورزشکاران

    برای استخوان‌های قوی‌تر: چه بخوریم، چه ورزشی کنیم؟

    مهر ۲۲, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    توزیع روزانه ۲۰۰ تن گوشت گرم در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

    مهر ۳۰, ۱۴۰۴
    امسال ۳۸ هزارتن انجیرخشک در فارس تولید می‌شود

    بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در انتظار حمایت

    آبان ۶, ۱۴۰۴
    اصلاح مصوبه الگوی کشت به کجا رسید؟

    هشدار نارنجی هواشناسی؛ کاهش ۱۰ درجه‌ای دما و سرمازدگی محصولات کشاورزی

    مهر ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.