دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    اعجاز سلامتی با خوردن این غذا!

    شیره انگور از فرآورده‌های انگور است که از آب انگور بدست می‌آید و برای بدن بسیار مفید بوده و دارای طبع گرم است. سرشار از مواد مغذی و معدنی بوده و برای درمان کم خونی، پیشگیری از سرطان و بالا بردن تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۲۹, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    برداشت ۳۵ هزار تن انگور در سطح باغات شاهرود پیش‌بینی می‌شود

    شیره انگور یا دوشاب دارای طبع گرم است و برای درمان کم خونی، پیشگیری از سرطان و بالا بردن تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. شیره انگور از فرآورده های انگور است که از آب انگور بدست می آید و برای بدن بسیار مفید است.

    شیره انگور کالری بیشتری نسبت به انگور دارد و مصرف آن می‌تواند انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند. شیره انگور سرشار از مواد مغذی و معدنی است.شیره انگور یک ماده غنی است که عناصر بسیار زیادی دارد. مهم ترین عناصر را در خود جای داده است که عبارت است از ویتامین A، ویتامین گروه B، ویتامین C، ویتامین K، آهن، منیزیم، پتاسیم، فسفر و کلسیم که خواص بسیار خوبی برای بدن دارد.

    خواص شیره انگور در طب سنتی

    شیره انگور که در طب سنتی به آن دبس یا دوشاب گفته می‌شود فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارد. این شهد بسیار مغذی و ضد نفخ است و به دلیل داشتن ویتامین‌ها و مواد معدنی حیاتی از جمله کلسیم و پتاسیم و آهن برای تقویت ایمنی بدن بسیار مفید است و نباید از خوردن این شیره انگور غافل شوید.

    شیره انگور چون انرژی زاست قند طبیعی دارد و این قند خیلی سریع در بدن حل می‌شود و انرژی بدن را تامین می‌کند و شما می‌توانید به عنوان شیرین کننده طبیعی در دسرها و نوشیدنی‌ها خود استفاده کنید. شیره انگور از بیمارهای فشارخون و کلسترول جلوگیری می‌کند و همچنین برای درمان عفونت و التهاب گزینه بسیار خوبی است.

    خواص شیره انگور برای رحم

    یکی از مهم ترین خواص شیره انگور در دوره پریودی است که در این دوران بسیار توصیه می‌شود. کیست‌های تخمدان که بیمارهای رحم را به دنبال دارد به دلیل سردی و رطوبت ناشی از اطراف تخمدان است؛بنابراین گرمی بدن در این دوره باید حفظ شود. یکی از مواد سالم و مقوی شیره انگور است که موجب گرم شدن رحم می‌شود.

    خواص شیره انگور برای چاقی صورت

    شیره انگور انرژی زاست و کالری خوبی دارد و به همین دلیل برای چاقی موضعی صورت بسیار مناسب است و شما می‌توانید از شربت شیره انگور یا ترکیب شیره انگور با شیر برنج استفاده کرده و نوش جان کنید.

    خواص شیره انگور برای پوست

    شیره انگور برای پوست خواص بسیار مهمی دارد که عبارت است از:

    مصرف شیره انگور از پیری زود رس جلوگیری می‌کند.
    باعث افزایش گلبول‌های قرمز خون و قرمز و سرخی پوست می‌شود.
    می‌تواند از پوست در برابر نور آفتاب جلوگیری کند.
    مصرف شیره انگور در درمان ورم‌های صورت که بر اثر ضربه در بدن ایجاد شده است موثر است و باعث از بین رفتن چین و چروک صورت می‌شود.

    خواص شیره انگور برای کودکان

    شیره انگور برای کودکان کم بنیه و ضعیف گزینه بسیار خوبی است. اگر کودک شما وزن نرمالی ندارد می‌توانید با شیره انگور وزن آن را بالا ببرید. شیره انگور استخوان بندی کودکان را نیز قوی تر می‌کند. بهتر است شیره انگور را داخل کمی آب حل کنید و میل کنید.

    شیره انگور برای افزایش شیر مادرانی که به تازگی زایمان کردند مناسب است و موجب غلظت بخشیدن شیر مادر می‌شود

    خواص شیره انگور برای درد های قاعدگی

    در دوران قاعدگی بدن به مصرف ماده‌های غذایی گرم نیاز دارد. شیره انگور مسکن طبیعی برای درد قاعدگی است و می‌توانید گرفتگی‌های و درد عضلات بدن را با خوردن شیره انگور کاهش دهید.

    خواص شیره انگور برای تقویت حافظه

    شیره انگور یا دوشاب به دلیل قند طبیعی و ویتامین حیاتی به تقویت سلول‌های مغزی کمک می‌کند و می‌توانید فعالیت سلولها را به خوبی تامین می‌کند. شیره انگور نقش مهمی در تقویت حافظه و جلوگیری از پیری مغز جلوگیری می‌کند.

    خواص شیره انگور برای زنان شیرده

    این محصول برای افزایش شیر مادرانی است که به تازگی زایمان کردند مناسب است و موجب غلظت بخشیدن شیر مادر می‌شود. شیره انگور حاوی آهن، کلسیم و منیزیم است. زنانی که به تازگی زایمان کردند قوای جسمانی ضیعفی دارند و صرف شیره انگور برای افزایش تراکم استخوان و جبران کلسیم توصیه می‌شود.

    خواص شیره انگور برای گوارش

    مصرف شیره انگور باعث پاکسازی روده و معده می‌شود. موجب دفع اوره از بدن شده و ضد نفخ است و به همین دلیل موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش می‌شود.

    خواص شیره انگور برای سرفه

    شیره انگور اثر نرم کنندگی و ضد التهابی در ناحیه حلق دارد و قرقره کردن شیره انگور و آب در فصل زمستان باعث رفع التهاب حلق و سرفه می‌شود. اگر دچار سرفه شدید هستید شیره انگور را قرقره کنید.

    خواص شیره انگور برای مردان

    شیره انگور به دلیل ویتامین‌های و مواد مغذی فراوان انرژی زاست و سبب افزایش تمایل جنسی در آقایان می‌شود. مصرف شیره انگور به تولید هورمون‌های جنسی کمک می‌کند. شیره انگور به دلیل طبع گرم تحریک کننده میل جنسی در افرادی است که طبع سرد دارند.

    بهترین زمان برای مصرف شیره انگور

    یکی از بهترین زمان مصرف شیره انگور در فصل زمستان است. در زمستان بدن بر اثر سرما دچار ضعف می‌شود و به همین دلیل شیره انگور چون طبع گرم دارد گزینه خوبی در فصول سرد است. اگر برای درمان کم خونی از شیره انگور استفاده می‌کنید بهترین زمان مصرف شیره انگور هر روز صبح است.

    ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری شیره انگور را به همراه صبحانه خود مصرف کنید و از بروز کم خونی جلوگیری می‌کند. رایج ترین و محبوب ترین روش استفاده شیره انگور مخلوط کردن آن با ارده است که می‌توانید برای صبحانه میل کنید.

    مضرات شیره انگور

    طبع شیره انگور گرم و تر است و مصرف زیاد آن برای افزاد گرم مزاج توضیه نمی‌شود و باعث غلیظ شدن صفرا و ایجاد سردرد و بالا رفتن دمای بدن و جوش می‌شود. شیره انگور به دلیل قند زیادی که دارد برای افراد دیابتی مضر است. کالری بالای شیره انگور برای کسانی که کم تحرک هستند موجب افزایش وزن می‌شود.

    ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری شیره انگور را به همراه صبحانه خود مصرف کنید و از بروز کم خونی جلوگیری می‌کند

    سید مرتضی صفوی، استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درباره انگور و خواص شیره حاصل از آن، بیان داشت: از روغن هسته انگور می‌توان به جای کرم مرطوب‌کننده برای پوست استفاده کرد؛ زیرا پوست را بسیار نرم و شاداب می‌کند؛ضمن اینکه از خواص دیگر روغن هسته انگور این است که التیام‌کننده افرادی است که دچار سرمازدگی شده‌اند.

    وی ادامه داد:‌آب انگور برای مفاصل، رماتیسم و تقویت عمومی بدن، مفید بوده و برای کسانی که به دلیل بیماری طولانی‌مدت دچار ضعف شده‌اند، رفع لاغری، کم‌خونی، یبوست و بواسیر بسیار مؤثر است.

    این استاد تغذیه با بیان اینکه آب انگور برای کسانی که دارای اوره خون بالایی هستند و ادرار آوری برای افرادی که ورم کلیه دارند بسیار مفید است، خاطرنشان کرد: آب انگور برای کمک در جهت رفع نارسایی و تسهیل‌کننده ذخیره قند و دفع صفرا مفید بوده؛ ضمن اینکه کودکان لاغری که مایل به اضافه وزن هستند می‌توانند در نوبت صبح و عصر یک لیوان آب انگور مصرف کنند.

    درمان اعصاب با شیره انگور

    صفوی با اشاره به خواص شیره انگور، ابراز داشت: شیره انگور مخلوط با شیر و بادام در تسریع و از بین بردن ضعف عمومی مفید بوده؛ ضمن اینکه مخلوط آن با زعفران برای رفع ناراحتی‌های روانی و ضعف اعصاب بسیار کمک‌کننده است.

    درمان کک و مک با شیره انگور

    وی با تأکید بر اینکه برای درمان کک و مک می‌توان از شیره انگور همراه با نمک استفاده کرد، گفت:‌مخلوط شیره انگور با گل ختمی مرهم خوبی برای آبسه است؛ ضمن اینکه شیره انگور اشتها آور بوده و برای معالجه اسهال نیز بسیار مفید است.

    این استاد تغذیه با اشاره به خواص کشمش یا همان انگور خشک‌ شده، اشاره کرد: کشمش انرژی زیاد و حتی بیش از آب انگور دارد؛ ضمن اینکه در قرآن کریم و احادیث درباره خواص و مصرف انگور بسیار توصیه شده است.

    صفوی اضافه کرد: انگور بسیار خوب باید درشت، شیرین دارای پوست نازک و کم تخم باشد؛ ضمن اینکه اعتقاد برخی افراد مبنی بر اینکه پس از مصرف انگور نباید آب سرد نوشید چرا که زمینه دل‌درد را تولید می‌کند صحت ندارد.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    • بیشتر بخوانید:
    • تاثیر مصرف شیره انگور در فصول سرد سال | از فواید این ماده مغذی غافل نشوید
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: شیره انگورغذاکک و مک
    پست قبلی

    ۹۲ درصد کشت گندم دیم محقق شد

    پست بعدی

    بخش دام و طیور اصلی‌ترین بهره‌برداران طرح الگوی کشت

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    بخش دام و طیور اصلی‌ترین بهره‌برداران طرح الگوی کشت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    کمبودی در عرضه دام و گوشت قرمز نداریم

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    اجرای ۳۱ طرح تحقیقاتی با هدف افزایش تولید «گل محمدی» در کشور

    ساخت دستگاه مکانیزه برداشت گل محمدی در کشور

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    گفت‌وگو| قیمت شیر خام هنوز تغییر نکرده است

    تولید شیرخام به ۱۲.۵ میلیون تن می‌رسد

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.