جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    7 خاصیت فوق العاده بادمجان برای بدن

    اضافه کردن بادمجان به رژیم غذایی شما ممکن است به کنترل قند خون کمک کند. این امر در درجه اول به این دلیل است که بادمجان‌ها دارای مقادیر زیادی فیبر هستند که از دستگاه گوارش بدون تغییر عبور می‌کند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۲۷, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بادمجان‌های قیروکارزین مهمان سفره اماراتی‌های می‌شود

    بادمجان یک غذای پر فیبر و کم کالری است که سرشار از مواد مغذی است و فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی گرفته تا کمک به کنترل قند خون و کاهش وزن، بادمجان‌ها یک افزودنی ساده و خوشمزه برای هر رژیم غذایی سالم هستند که فواید و کاربردهای فراوان دارند.

    اضافه کردن بادمجان به رژیم غذایی شما ممکن است به کنترل قند خون کمک کند. این امر در درجه اول به این دلیل است که بادمجان‌ها دارای مقادیر زیادی فیبر هستند که از دستگاه گوارش بدون تغییر عبور می‌کند.

    بادمجان‌ها، که یک محصول صیفی جات هستند، در بسیاری از غذاهای مختلف در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرند. اگرچه اغلب به عنوان یک سبزی مورد توجه قرار می‌گیرند، اما از نظر فنی بادمجان نوعی میوه است، زیرا از گیاهی گلدار رشد می‌کنند و دارای دانه هستند.

    بادمجان یک غذای پر فیبر و کم کالری است که سرشار از مواد مغذی است و فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی گرفته تا کمک به کنترل قند خون و کاهش وزن، بادمجان‌ها یک افزودنی ساده و خوشمزه برای هر رژیم غذایی سالم هستند که فواید و کاربردهای فراوان دارند.

    انواع مختلفی از بادمجان وجود دارد که از نظر اندازه و رنگ متفاوت هستند. در حالی که بادمجان‌ها با پوست بنفش بسیار رایج ترهستند، بادمجان‌هایی به رنگ قرمز، سبز یا حتی سیاه نیز وجود دارد.

    ۱. بادمجان سرشار از مواد مغذی است

    بادمجان‌ها یک ماده غذایی مغذی هستند، به این معنی که مقدار بسیار خوبی ویتامین، مواد معدنی و فیبر دارند و در ازای آن کم کالری هستند.

    بادمجان خام حاوی مواد مغذی زیر است:

    کالری

    کربوهیدرات

    فیبر

    پروتئین

    منگنز

    فولات

    پتاسیم

    ویتامین K

    ویتامین C

    بادمجان‌ها مقادیر کمی مواد مغذی دیگر از جمله نیاسین، منیزیم و مس نیز دارند.

     

    ۲. سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند

    علاوه بر انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی، بادمجان‌ها حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان نیز هستند. آنتی اکسیدان‌ها موادی هستند که بدن را از آسیب‌های ناشی از مواد مضر شناخته شده‌ای به نام رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند.

    مطالعات نشان داده‌اند که آنتی اکسیدان‌ها می‌توانند به جلوگیری از بسیاری از انواع بیماری‌های مزمن، مانند بیماری‌های قلبی و سرطان کمک کنند.

    بادمجان‌ها به ویژه منبع خوبی از آنتوسیانین‌ها هستند. آنتوسیانین نوعی رنگدانه با خاصیت آنتی اکسیدانی است که عامل رنگ خاص بادمجان است.

    به ویژه، یکی از انواع آنتوسیانین‌های موجود در بادمجان به نام نسونین برای سلامتی بسیار مفید است. در واقع، چندین آزمایش در آزمایشگاه تأیید کرده‌اند که این ماده در محافظت از سلول‌های بدن در برابر صدمه‌ی رادیکال‌های آزاد مضر، مؤثر است.

     

    ۳. خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

    با توجه به محتوای آنتی اکسیدانی آنها، برخی از مطالعات نشان می‌دهند که بادمجان ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک کند.

    در یک مطالعه، به خرگوش‌های دارای کلسترول بالا، روزانه ۱۰ میلی لیتر آب بادمجان به مدت دو هفته داده شد.

    در پایان مطالعه، مشاهده شد که آنها سطح پایین‌تری از کلسترول بد یا LDL و تری گلیسیرید داشتند، که می‌تواند منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی شود.

    مطالعات دیگر نشان داده‌اند که بادمجان ممکن است اثرات محافظتی بر روی قلب داشته باشد.

    در یک مطالعه دیگر، حیوانات به مدت ۳۰ روز با بادمجان خام یا کبابی تغذیه شدند. هر دو نوع عملکرد قلب را بهبود بخشیده و شدت حمله قلبی کاهش یافته است.

    در حالی که این نتایج امیدوار کننده است، لازم به ذکر است که تحقیقات فعلی محدود به مطالعات بر روی حیوانات آزمایشگاهی است. تحقیقات بیشتر لازم است تا ارزیابی شود که چگونه بادمجان‌ها می‌توانند سلامت قلب انسان را تحت تأثیر قرار دهند.

     

    ۴. باعث کنترل قند خون می‌شود

    اضافه کردن بادمجان به رژیم غذایی شما ممکن است به کنترل قند خون کمک کند. این امر در درجه اول به این دلیل است که بادمجان‌ها دارای مقادیر زیادی فیبر هستند که از دستگاه گوارش بدون تغییر عبور می‌کند.

    فیبر با کاهش دادن سرعت هضم غذا و همچنین با کاهش دادن سرعت جذب قند در بدن می‌تواند قند خون را کاهش دهد. جذب آهسته‌تر قند باعث می‌شود قند خون را ثابت باقی بماند و همچنین مانع از نواسانات سریع آن می‌شود.

    تحقیقات دیگر نشان می‌دهد که پلی فنول‌ها یا ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در مواد غذایی مانند بادمجان ممکن است باعث کاهش جذب قند و ترشح انسولین شود، که هر دو می‌توانند به کاهش قند خون کمک کنند.

    یک مطالعه آزمایشگاهی عصاره غنی شده از بادمجان را مورد بررسی قرار داد. نشان داده شد که آن‌ها می‌توانند سطح آنزیم‌های خاص تأثیرگذار بر جذب قند را کاهش داده و به کاهش قند خون کمک کنند.

    بادمجان‌ها برای رژیم غذایی توصیه شده‌ی مناسب به منظور کنترل دیابت، که شامل یک رژیم غذایی پر فیبر و سرشار از غلات و سبزیجات است، بسیار مناسب هستند.

     

    ۵. به کاهش وزن کمک می‌کند

    بادمجان‌ها فیبر زیادی دارند و کالری کمی دارند و این نکته باعث می‌شود برای اضافه کردن به هر نوع رژیم لاغری بسیار عالی باشد. فیبر به صورت خیلی آهسته در دستگاه گوارش حرکت می‌کند و می‌تواند باعث احساس سیری طولانی مدت‌تری شود و کالری دریافتی را کاهش دهد.

    هر پیمانه (۸۲ گرم) بادمجان خام حاوی ۳ گرم فیبر و فقط ۲۰ کالری است. علاوه بر این، بادمجان‌ها معمولاً به عنوان یک جایگزین پر فیبر و کم کالری برای مواد با کالری بالاتر در دستور العمل تهیه بعضی غذاها استفاده می‌شوند.

    ۶. دارای خواص ضد سرطانی هستند

    بادمجان حاوی چندین ماده است که در مبارزه با سلول‌های سرطانی قدرت فراوان دارند. به عنوان مثال، SRG نوعی ترکیب موجود در بعضی از سبزیجات، از جمله بادمجان است.

    برخی از مطالعات بر روی حیوانات نشان داده‌اند که SRG ها می‌توانند باعث مرگ سلولهای سرطانی شوند و همچنین ممکن است باعث کم شدن میزان عود کردن انواع خاصی از سرطان‌ها شود.

    گرچه تحقیقات در مورد این موضوع محدود است، اما نشان داده شده است که SRGs ها بویژه در برابر سرطان پوست وقتی مستقیماً روی پوست استفاده می‌شوند تاثیرات درمانی دارند. مطالعات متعددی نشان داده‌اند که خوردن بیشتر میوه‌ها و سبزیجات مانند بادمجان ممکن است بدن را در برابر برخی از سرطان‌ها محافظت کند.

    در یک بررسی که بر روی حدود ۲۰۰ مطالعه انجام شده، مشخص شد که خوردن میوه و سبزیجات بدن را در برابر سرطان‌هایی مثل سرطان لوزالمعده، معده، کولورکتال، مثانه، دهانه رحم و پستان محافظت می‌کند.

    با این حال، تحقیقات بیشتری برای تعیین چگونگی اینکه ترکیبات موجود در بادمجان به طور خاص بر سرطان در انسان تأثیر بگذارد، لازم است.

    ۷. به راحتی به رژیم غذایی اضافه می‌شود

    بادمجان‌ها فوق العاده انطباق پذیر هستند و به راحتی می‌تواند در انواع رژیم‌های غذایی گنجانده شود. می‌توان آن را پخته، کباب شده، یا سس زده و با یک چاشنی و روغن زیتون میل کرد.

    همچنین می‌توان به عنوان جایگزینی کم کالری برای بسیاری از مواد تشکیل دهنده غذا که کالری بالایی دارند استفاده شود. بادمجان می‌تواند باعث کاهش مصرف کربوهیدرات و کالری شما شود، در عین حال فیبر و مواد مغذی غذای شما را افزایش می‌دهد.

    سرویس خبری : علمی –  تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آنتی اکسیدانبادمجانتغذیهخاصیت بادمجانسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتمواد مغذی
    پست قبلی

    صدور صورت حساب الکترونیکی راهکاری برای تنظیم بازار میوه

    پست بعدی

    مصرف این سبزی برای مبتلایان به تیروئید ممنوع!

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۷ خاصیت شگفت‌انگیز گل کلم برای سلامتی

    مصرف این سبزی برای مبتلایان به تیروئید ممنوع!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    در بازار محصولات پروتئینی چه می‌گذرد؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    بیش از ۹۰ درصد اراضی شالی مکانیزه برداشت می‌شود

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.