سه شنبه, خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۸۳ درصدی باغات پسته در یک دهه اخیر

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه نوعی گیاه است که به عنوان یکی از ادویه های مرسوم در خانواده‌های ایرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد و خواص بسیار زیادی دارد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۲۳, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه گیاهی است از خانواده زنجبیل به‌ ارتفاع حدود یک مترونیم که دارای ساقه متورمی است. خواص زردچوبه برای سلامتی بی‌شمار است و مطالعات مختلف از تأثیر مثبت آن بر سلامت مغز و بدن حکایت دارند.زردچوبه از نظر طب قدیمی ایرانی گرم و خشک است و برای استفاده درمانی می‌توان آنرا مانند چایی دم کرده و استفاده کرد. با این مطلب همراه باشید تا با فواید زردچوبه برای سلامتی آشنا شوید.

    ۱. درمان کبد چرب

    گرفتگی و انسداد کبد را باز می‌کند و برای تمیز کردن کبد موثر است این گیاه یک سم زدای طبیعی است. کبد از طریق تولید آنزیم‌ها، خون را تصفیه می‌کند و زردچوبه تولید این آنزیم‌های حیاتی بدن را افزایش می‌دهد. این آنزیم‌ها تجزیه شده و سموم داخل بدن را کاهش می‌دهند. مصرف منظم زردچوبه باعث مبارزه با چندین مشکل جدی کبدی مانند سیروز، هپاتیت و زردی می‌شود.

    ۲. درمان یرقان

    مخلوط یک قاشق زردچوبه و یک قاشق انیسون و سرکه برای درمان یرقان مفید است.

    ۳. رفع دندان درد

    برای رفع دندان درد زردچوبه را در دهان انداخته و بجوید.

    ۴. سفید کننده دندان‌ها

    فواید ساینده خفیف زردچوبه به حذف لکه‌های عمیق از دندان کمک می‌کند. همچنین دندان‌ها و لثه‌ها را قوی‌تر می‌کند و دهان را از میکروب‌های ناسالم پاکسازی می‌کند.

    ۵. درمان التهاب لثه

    برای درمان التهاب لثه، زردچوبه را دم کرده و آنرا غرغره کنید.

    ۶. ضد تورم

    زردچوبه بهترین داروی ضد تورم است.

    ۷. خشک کردن زخم‌ها

    برای خشک کردن زخم‌ها و رفع درد آنها می‌توان گرد خشک زردچوبه را روی زخم‌ها ریخت.

    ۸. تصفیه کننده خون

    زردچوبه بادشکن، تصفیه کننده خون، تب بر، محرک و انرژی زاست.

    ۹. بهبود دررفتگی استخوان

    زردچوبه حتی، در دررفتگی استخوان نیز استفاده می‌شود. برای این منظور پمادی از زردچوبه تهیه کنید و روی عضو آسیب دیده ببندید.

    ۱۰. تقویت کننده معده

    افرادی که معده ضعیف دارند حتماً باید برای تقویت معده خود از دم کرده زردچوبه استفاده کنند.

    ۱۱. بندآوردن خونریزی‌ها

    زردچوبه برای بندآوردن خون ریزی‌ها نیز مصرف می‌شود.

    ۱۲. بهبود گردش خون

    استفاده از زردچوبه گردش خون را افزایش می‌دهد و لخته‌های خون را حل می‌کند.

    ۱۳. درمان فشار خون بالا

    اگر فشار خون بالایی دارید، می‌توانید زردچوبه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید؛ زیرا باعث کاهش طبیعی فشار خون می‌شود و جریان خون قلب را منظم می‌کند؛ بنابراین زردچوبه می‌تواند یک درمان طبیعی برای کنترل فشار خون بالا باشد.

    ۱۴. درمان اسهال

    برای درمان اسهال و اسهال خونی حتماً از دم کرده زردچوبه استفاده کنید.

    ۱۵. درمان سنگ کلیه و کیسه صفرا

    اگر سنگ کلیه و یا سنگ کیسه صفرا دارید، مصرف زردچوبه آن‌ها را می‌شکند و از بدن خارج می‌سازد.

    ۱۶. جلوگیری از سرطان

    تحقیقات اخیر دانشمندان نشان داده است که زردچوبه از سرطان جلوگیری می‌کند. بنابراین بهتر است که در غذاها از زردچوبه استفاده کنید.

    ۱۷. جلوگیری از پیری

    اگر زردچوبه توانایی پیشگیری از بیماری‌های قلبی، سرطان و آلزایمر را دارد، مشخصا خاصیت افزایش طول عمر را هم دارد. به همین دلیل است که در کشورهای دیگر مکمل‌های غذایی کورکومین تا این اندازه محبوب شده‌اند.

    ۱۸. کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی

    بیماری قلبی دلیل شماره یک مرگ و میر در دنیاست. جای تعجب ندارد که بیماری‌های قلبی پیچیده هستند و عوامل زیادی روی آن‌ها تاثیرگذار است. یکی دیگر از خواص زردچوبه معکوس کردن پیشرفت پروسه بیماری‌های قلبی است.

    ۱۹. درمان دیابت و قند خون

    امروزه دیابت یک بیماری بسیار شایع است، اما با اضافه کردن زردچوبه به رژیم غذایی تان می‌توانید آن را کنترل کنید؛ چون از فواید زردچوبه این است که سطح قند خون را متعادل می‌کند و سطح انسولین را کنترل می‌کند. مصرف منظم زردچوبه همچنین می‌تواند از ابتلا به دیابت نیز جلوگیری کند. با این وجود توصیه می‌شود قبل از استفاده از زردچوبه به عنوان داروی دیابت با پزشکتان مشورت کنید.

    ۲۰. کاهش وزن

    زردچوبه آنتی اکسیدانی طبیعی است. استفاده از زردچوبه موثرترین راه برای کاهش وزن اضافی بدون داشتن عوارض جانبی است. زردچوبه این ادویه پرکاربرد ماده‌ موثری برای سم زدایی از بدن است. در انواع غذاها می شود از زردچوبه استفاده کرد.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

     

    • بیشتر بخوانید:
    • نوشیدنی سبز زردچوبه؛ صبحانه ای کامل برای سیستم ایمنی انسان
    • بهترین ادویه برای سلامتی کدام است؟
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهخواص زردچوبهدرمان کبد چربدیابتزردچوبهسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیضد تورمعلمی - تغذیه و سلامتکاهش وزن
    پست قبلی

    خواص ویتامین A را بشناسید

    پست بعدی

    رفع تنگناهای ارزی صادرات زعفران/ ۹۰ درصد زعفران دنیا را تامین می‌کنیم

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    رفع تنگناهای ارزی صادرات زعفران/ ۹۰ درصد زعفران دنیا را تامین می‌کنیم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    فائو: شواهدی از شیوع کرونا از طریق تجارت مواد غذایی وجود ندارد

    فائو: قیمت جهانی مواد غذایی بالاتر رفت

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    ارزش خرید تضمینی گندم به ۴۰ هزار میلیارد تومان رسید

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    کمبود مواد اولیه صنایع تبدیلی کنسانتره و آبمیوه کشور

    مصرف آبمیوه به این دلیل توصیه نمی‌شود

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    پروتکل بهداشتی بین ایران و قزاقستان امضا شد

    پروتکل بهداشتی بین ایران و قزاقستان امضا شد

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    برداشت گندم در خوزستان از ۷۰۰ هزار تن فراتر رفت

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.