چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۱۷ راهکار برای کاهش چربی‌های شکم | چگونه در ۷ روز شکمی صاف داشته باشیم | تاثیر کربوهیدرات‌های تصفیه شده بر چاقی

    برای کاهش وزن و چربی شکمی در یک مدت کوتاه می‌توانید همزمان با ورزش و رعایت برخی نکات تغذیه‌ای به این هدف برسید.

    توسط زهرا اکبری
    اردیبهشت ۲۵, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۱۷ راهکار برای کاهش چربی‌های شکم | چگونه در ۷ روز شکمی صاف داشته باشیم | تاثیر کربوهیدرات‌های تصفیه شده بر چاقی

    گروه زندگی: اگر شما به یک مهمانی مهم دعوت شده‌اید و لباستان روی ناحیه شکم برایتان کاملاً تنگ شده؛ ادامه این مطلب را بخوانید. به خصوص اگر فقط یک هفته فرصت دارید تا شکم خود را تا جایی که می‌توانید صاف کنید.

    داشتن شکمی صاف در عرض تنها یک هفته یک هدف بلندپروازانه است، اما اگر به یک رژیم غذایی خوب و ورزش مناسب متعهد باشید، حتما پس از ۷ روز می‌توانید تفاوت را مشاهده کنید.

    ۱. در طول هفته کاردیو تمرین کنید.

    برای مبارزه با چربی‌های شکم هیچ چیز بهتر از ورزش‌های هوازی نیست. مطالعه‌ای توسط دانشگاه دوک نشان داده که ورزش هوازی موثرترین راه برای سوزاندن چربی‌های عمیق و احشایی شکم است و با تمرینات هوازی می‌سوزد.

    ۲. برای تقویت عضلات شکم خود کرانچ انجام دهید.

    ممکن است بین مربیان در مورد اینکه آیا کرانچ بهترین راه برای صاف کردن شکم شماست یا خیر توافق وجود نداشته باشد، اما نمی‌توان این واقعیت را کتمان کرد که حرکات کرانچ عضلات جلو و کنار شکم شما را قوی می‌کند. برخی از تمرینات کرانچ را در برنامه تمرینی خود بگنجانید.

    • ورزش‌هایی که مستقیم چربی شکم را نشانه می‌گیرند

    ۳. عضلات مرتبط با شکم را هم درگیر کنید.  

    بدن شما از ماهیچه‌های شکم به اضافه عضلات کمر، کف لگن و باسن تشکیل شده است؛ این یعنی در مجموع بیش از ۱۵ عضله باید تقویت شود. برای صاف شدن شکم، تمرینات اصلی را طوری انجام دهید که تمام این عضلات را هدف قرار دهد.

    ۴. هر ۲ تا ۳ ساعت یک‌بار وعده های غذایی کوچک بخورید.

    به جای ۳ وعده غذایی بزرگ که می‌تواند شکم شما را پر کند و به سیستم گوارش شما آسیب برساند، وعده‌های غذایی

    کوچک و مکرر را در برنامه خود بگنجانید یا میان وعده بخورید. وعده‌های غذایی خود را با فاصله ۲ تا ۳ ساعت بخورید تا  فضای کمتری را در معده شما اشغال کند و باعث انبساط کمتری شود، این کار متابولیسم شما را بالا نگه می‌دارد و احساس سیری در شما ایجاد می‌کند.

    ۵. غذاهای پر فیبر بخورید.

    غذاهای فیبردار بخورید تا مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید. بسیاری از غذاهای دارای فیبر بالا، مانند بروکلی، لوبیا، کلم بروکسل و گل کلم معده شما را پر و احساس سیری را در شما حفظ می‌کنند. سعی کنید روزانه ۲۵ تا ۳۸ گرم فیبر را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا وعده‌های غذایی سالم و متعادلی داشته باشید.

    ۶. در طول روز از میوه‌ها و سبزیجات به مقدار کم استفاده کنید.

     در حالی که سبزیجات و میوه‌های خام انتخاب مناسبی برای سلامتی هستند، اما این مواد غذایی باعث کشیده شدن و نفخ معده شما می‌شوند، بنابراین بهتر است آنها را به میزان ۸۰ گرم یا همان یک سوم پیمانه در روز مصرف کنید. یا از آنها به صورت پخته برای کاهش نفخ استفاده کنید.

    ۷. اگر لبنیات باعث نفخ کردن شکم‌تان می‌شود میزان لاکتوز را آزمایش کنید.

    اگر محصولات لبنی باعث ایجاد گازهای ناراحت کننده و نفخ  در بدن شما می‌شوند، ممکن است در هضم لاکتوز یا قند موجود در لبنیات مشکل داشته باشید. سعی کنید لبنیات بدون لاکتوز مصرف کنید، فقط مقدار کمی از فرآورده های شیری را در یک زمان مصرف کنید و فرآورده‌های شیر را با سایر غذاها بخورید.

    ۸. برای کاهش نفخ، غذاهای غنی از پتاسیم را انتخاب کنید.

    غذاهای پر پتاسیم مانند آووکادو، موز، پاپایا، انبه، طالبی و ماست بدون چربی (ساخته شده بدون شیرین کننده های مصنوعی) بخورید. پتاسیم به صورت طبیعی ادرارآور است، بنابراین به کاهش احتباس آب و پف کردگی کمک می‌کند.

    ۹. مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه شده را محدود کنید.

    پیروی از یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات می‌تواند به کاهش وزن کمک کند، به‌خصوص در کوتاه مدت. روی خوردن پروتئین بدون چربی مانند گوشت بوقلمون، مرغ و ماهی تمرکز کنید. سعی کنید از کربوهیدرات‌های تصفیه شده مانند نان سفید، خمیر پیتزا و شیرینی‌ها خودداری کنید.

    ۱۰. روزانه حدود ۸ لیوان آب بنوشید.

    همیشه نوشیدن آب اهمیت دارد، هنگامی که آب می‌نوشید، به بدن خود کمک می‌کنید تعادل مایعات را به خوبی حفظ کند، با آشامیدن آب احساس سیری می‌کنید، بنابراین تمایل دارید در کل کمتر غذا بخورید. آب همچنین چربی‌ها را برای حفظ انرژی تجزیه و مواد مغذی را به عضلات شما منتقل می‌کند تا متابولیسم شما حفظ شود.

    ۱۱. برای دریافت آنتی اکسیدان بیشتر چای سبز بنوشید.

    در میان فواید فراوان، چای سبز همچنین می‌تواند به کاهش چربی شکم به لطف آنتی اکسیدان‌هایی به نام کاتچین کمک کند که در این نوع چای وجود دارد. برای افزایش قدرت چربی سوزی، چای سبز را قبل از تمرین میل کنید.

    ۱۲. یک اسموتی ترکیب کنید تا هیدراته بمانید.

    اسموتی‌ها راهی عالی برای هیدراته ماندن هستند و می‌توانند به شکمی صاف تر کمک کنند. اسموتی هندوانه باعث کاهش چربی بدن و افزایش توده عضلانی می شود. آنزیمی هم در آناناس  وجود دارد که اسموتی آن می‌تواند به تجزیه پروتئین، تسهیل هضم و رفع نفخ کمک کند.

    ۱۳. برای کاهش نفخ، زنجبیل را به نوشیدنی‌ها اضافه کنید.

    زنجبیل به آرامش دستگاه گوارش شما کمک می‌کند و می‌تواند به کاهش نفخ کمک کند. مقداری زنجبیل تازه رنده شده را به چای سبز خود اضافه کنید تا چای زنجبیل داشته باشید.

    ۱۴. برای کمک به هضم، چای نعناع بنوشید.

    نعناع کمک کننده هضم است. برای کاهش نفخ، چای نعناع را دم کنید یا برگ نعناع را به آب یا چای سبز اضافه کنید.

    ۱۵. از نوشیدنی‌های گازدار و تخمیر شده خودداری کنید.

    این نوشیدنی‌ها دارای گاز هستند و وقتی آنها را مصرف می‌کنید، در دستگاه روده خود گاز ایجاد می‌کنید که سبب تورم و نفخ شکم می‌شود. برای صاف نگه داشتن شکم خود از آب گازدار یا کامبوجا هم استفاده نکنید.

    ۱۶. وضعیت بدن خود را برای صاف کردن شکم بهبود دهید.

    صاف ایستادن می‌تواند شما را سبک‌تر نشان دهد، پس چرا این کار را نمی‌کنید؟ طوری بایستید که خط کمربند به سمت جلو مایل باشد و پشت شما به عقب زاویه داشته باشد. قفسه سینه خود را با شکم خود هم ردیف کنید. شانه‌های خود را به عقب برگردانید و اجازه دهید به آرامی پایین بیایند.

    ۱۷. لباس‌هایی را انتخاب کنید که شکم شما را صاف نشان دهد.

    با انتخاب پارچه‌ها و مدل‌های مناسب، می‌توانید به این توهم برسید که شکم کوچکتری دارید. از لباس فرم استفاده کنید. لباس‌های شیک می‌توانند اندام شیک تری را که به دنبالش هستید به شما ارائه دهند.

    پیوست خبری : اخبار علمی تغذیه و سلامت

    منبع: همشهری انلاین
    برچسب ها: تغذیهسلامتی
    پست قبلی

    تولید ۷۰ میلیون قوطی شیرخشک در صورت تامین ارز/ تبدیل الگوی خرید از قوطی به کارتن

    پست بعدی

    هندوانه محصولی آب بر اما ارزان/هر کیلو ۳ تا ۸ هزار تومان+جدول

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    کافئین التهاب را کاهش می دهد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    وقتی هوا گرم است، یک لیوان قهوه سرد وسوسه‌انگیز است، اما آیا واقعاً به بدنتان کمک می‌کنید یا آن را...

    بیشتر بخوانید
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    هندوانه محصولی آب بر اما ارزان/هر کیلو ۳ تا ۸ هزار تومان+جدول

    هندوانه محصولی آب بر اما ارزان/هر کیلو ۳ تا ۸ هزار تومان+جدول

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید ارقام جدید ذرت برای سال آینده

    شتاب تابستانه در مزارع فارس/ کشت ذرت علوفه‌ای در ۷۵ هزار هکتار کلید خورد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    استاد دانشگاه کنکوردیای کانادا : اشتباه خودکفاییِ کشاورزی و حرکت به سمت قهقرای آبی/ خاک نمکی و فرونشست در انتظار پایتخت/ معضل آبی کشور ارتباطی با همسایگان ندارد

    خشکسالی، تولید طالبی ساوه را نصف کرد/ تولید با آبیاری کمتر و چالش‌بیشتر

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    کاهش سریع چربی شکمی با مصرف نصف فنجان از این غذا

    میزان نیاز بدن به فیبر چقدر است؟

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.