جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    کشف سطوح بالایی از فلزات سمی در آب میوه ها و نوشابه ها

    بر اساس مطالعه‌ای از دانشگاه تولان، مشخص شده است که برخی نوشیدنی‌های محبوب حاوی سطوح فلزات سمی بالاتر از استانداردهای فدرال هستند که خطرات بالقوه‌ای برای سلامتی به‌ویژه برای کودکان دارند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۳۱, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با توجه به افزایش قیمت شیشه نوشابه‌های گران در راهند

    بر اساس مطالعه اخیر انجام شده توسط دانشگاه تولین، برخی نوشیدنی های محبوب حاوی فلزات سمی در مقادیری فراتر از استانداردهای فدرال برای نوشیدنی های سالم هستند.

    در این تحقیق 60 نوشیدنی مورد آزمایش قرار گرفت و مشخص شد که پنج مورد از آنها حاوی غلظت بالاتری از یک فلز سمی خاص نسبت به چیزی است که طبق استانداردهای فدرال ایمن در نظر گرفته می شود.

    این گزارش خاطرنشان کرد که دو آب میوه مختلف حاوی غلظت آرسنیک بیش از استاندارد 10 میکروگرم در لیتر بودند؛ علاوه بر این، یک آب زغال اخته، یک میوه مخلوط و آب هویج و یک شیر جو دوسر همگی دارای سطوح کادمیوم فراتر از استاندارد 3 قسمت در میلیارد بودند.

    نوشیدنی‌های نمونه‌گیری شده شامل نوشیدنی‌هایی هستند که معمولاً در فروشگاه‌های مواد غذایی یافت می‌شوند و (آب میوه‌های منفرد و مخلوط، شیرهای گیاهی، نوشابه‌های گازدار و چای) برای ۲۵ فلز مختلف سمی و عناصر کمیاب اندازه‌گیری شدند.

    بر اساس یافته های منتشر شده در مجله ترکیب و تجزیه و تحلیل مواد غذایی، آب میوه های مخلوط و شیرهای گیاهی (مانند جو و بادام) بیشتر از سایر نوشیدنی ها حاوی غلظت بالایی از فلزات سمی هستند.

    به طور کلی، هفت عنصر از 25 عنصر بر اساس استانداردها در برخی از نوشیدنی ها، از جمله نیکل، منگنز، بور، کادمیوم، استرانسیوم، آرسنیک و سلنیوم فراتر رفته است. در حالی که سرب در بیش از 93 درصد از 60 نمونه شناسایی شد، اکثر آنها حاوی سطوح بسیار پایین، زیر 1 قسمت در میلیارد بودند.

    بالاترین سطح (6.3 میکروگرم/کیلوگرم) در نوشیدنی ورزشی لیموترش یافت شد، هرچند که کمتر از استانداردهای EPA و WHO برای آب آشامیدنی است.

    گودبو، نویسنده اصلی و استادیار علوم بهداشت محیط در دانشکده بهداشت عمومی و پزشکی گرمسیری دانشگاه تولان، گفت که این مطالعه بسیار مهم می باشد، زیرا مطالعات کمی وجود دارد محتوای نوشیدنی‌های آمریکایی را بررسی می‌کنند.

    گودبو گفت: «تعجب آور بود که مطالعات زیادی در مورد عناصر سمی و ضروری در نوشابه ها در ایالات متحده وجود ندارد و این آگاهی را ایجاد می کند که نیاز به مطالعه بیشتر است.»

    این نوشابه ها اغلب در مقادیر کمتر از آب مصرف می شوند، به این معنی که خطرات سلامتی برای بزرگسالان به احتمال زیاد کم است اما گودبو گفت والدین باید مراقب نوشیدنی هایی باشند که به فرزندانشان می دهند.

    وی گفت: «مردم باید از دادن آب میوه های مخلوط یا شیرهای گیاهی با حجم بالا به نوزادان و کودکان خردسال خودداری کنند. آرسنیک، سرب و کادمیوم مواد سرطان‌زای شناخته شده‌ای هستند و به خوبی ثابت شده‌اند که باعث آسیب اندام‌های داخلی و آسیب‌های شناختی در کودکان، به ویژه در مراحل اولیه رشد مغز می‌شوند.»

    گودبو گفت که بیشتر این عناصر موجود در نوشیدنی ها احتمالاً از خاک آلوده به دست می آیند و این فلزات به طور طبیعی وجود دارند، بنابراین خلاص شدن از شر آنها به طور کامل دشوار است.

    هانا استونر و جولیا اشمد، دانشجویان دانشگاه تولین که در این مطالعه شرکت کردند، گفتند که امیدوارند این یافته ها مردم را تشویق کند که بیشتر در مورد آنچه مصرف می کنند فکر کنند.

    در مسمومیت، این دوز است که اغلب تفاوت را ایجاد می کند، بنابراین همه چیز در حد اعتدال باید باشد اما این آگاهی را ایجاد می کند که نیاز به مطالعه بیشتر داریم.

    گودبو گفت:« گام بعدی انجام یک ارزیابی ریسک بر اساس داده های جمع آوری شده برای مشاهده اثرات مصرف فلزات سمی در کودکان و بزرگسالان است و ما کنجکاو هستیم که به کاوش در نوشیدنی‌ها و غذاهایی که به صورت تجاری به مصرف‌کنندگان می‌فروشند، ادامه دهیم.»

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آبمیوهآرسنیکتغذیهسلامتسموم غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفلز سمیکادمیوممسمومیتنوشابهنوشیدنی
    پست قبلی

    دمنوش های خنک کننده در فصل تابستان را بشناسید

    پست بعدی

    برندگان جدول تیر ایفتاتی آی اعلام شد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    برندگان جدول تیر ایفتاتی آی اعلام شد

    برندگان جدول تیر ایفتاتی آی اعلام شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    اعلام جرم سازمان ملی استاندارد علیه شرکت تبلیغ‌کننده روغن سه‌کاره

    ثبات نسبی در بازار روغن با تخصیص ارز

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.