سه شنبه, اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تدام برگزاری کارگاههای آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی به صورت آموزش برخط و مجازی / اولین دوره آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی

    حضور انجمن صنایع غذایی ایران در نمایشگاه ایران آگروفود ۱۴۰۴

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته  در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به زنبورداران شهرستان نیر پرداخت شد

    مشکلات زنبورداران کشور به بهانه روز جهانی زنبور/ ظرفیت تولید بهترین عسل‌ها را داریم

    ۹۰ درصد برنج کشور مکانیزه برداشت می‌شود

    خودکفایی برنج در برنامه هفتم دست یافتنی است؟

    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    صادرات شیرخشک صنعتی ۷۰ درصد افزایش یافت

    کاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام/تنظیم بازار نیازمند تسریع در ثبت سفارش

    ثبت‌سفارش روغن خام و پالم فردا آغاز می‌شود

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده ۱۰۵ هزارتومان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مواد غذایی مفیدی که اسمشان بد در رفته است

    تخم‌مرغ، قهوه، سیب‌زمینی و سبزی‌های منجمد سال‌ها است که با بی‌انصافی دست‌کم گرفته شده‌اند؛ انجمن قلب آمریکا تاکید می‌کند که افراد عموما می‌توانند از مصرف یک یا دو تخم‌مرغ در روز بدون هیچ نگرانی، لذت ببرند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    عرضه اینترنتی تخم مرغ در سراسر کشور/ قیمت تخم مرغ بسته بندی هنوز اعلام‌ نشده است

    چهار ماده غذایی اصلی در آشپزخانه شامل تخم‌مرغ، قهوه، سیب‌زمینی و سبزی‌های منجمد سال‌ها است که با بی‌انصافی دست‌کم گرفته شده‌اند. از آنجا که به نظر می‌رسد توصیه‌های تغذیه‌ای در حال تغییرند، متخصصان می‌گویند وقت آن رسیده است که از بی‌اعتبار کردن این مواد غذایی هم دست برداریم و در نهایت آن مهر تاییدی را که همواره سزاوارش بوده‌اند، بر آن‌ها بزنیم.

    نیویورک‌پست درباره این مواد غذایی که می‌توانید بدون احساس عذاب وجدان آن‌ها را به سفره خود اضافه کنید، بیشتر توضیح می‌دهد.

     

    تخم‌مرغ

    دکتر مایا وادیولو، دانشیار تغذیه در دانشگاه رود آیلند، به ان‌بی‌سی نیوز می‌گوید که تخم‌مرغ، این ماده غذایی جذاب و خوراکی ضروری برای صبحانه، به دلیل بالا بودن سطح کلسترولش بدنام شد اما علم جدید این ایده را که مواد غذایی صرفا به دلیل اینکه کلسترول بالایی دارند، باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شوند، رد کرده است.

    کلسترول خون بالا که پزشکان در مورد آن هشدار می‌دهند، مشکلات قلبی‌عروقی و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد اما خوردن غذاهایی که کلسترول بالا دارند، مانند تخم‌مرغ یا صدف‌، کلسترول اچ‌دی‌ال (HDL) یا ال‌دی‌ال (LDL) را به شکل بدی افزایش نمی‌دهد؛ بلکه یک مشکل دیگر وجود دارد.

    متخصصان هشدار می‌دهند که برخی مواد غذایی که کلسترول بالایی دارند، سرشار از چربی‌های اشباع‌شده‌اند و این چیزی است که باید مراقب آن بود. این مواد غذایی عبارت‌اند از گوشت‌های پرچرب، غذاهای سرخ‌شده، سوسیس‌های فراوری‌شده و لبنیات پرچرب. بنابراین اگر کلسترولتان بالا است، کاستن از مصرف این موادغذایی مفیدتر از حذف املت سبزیجات از وعده صبحانه است.

    تخم‌مرغ سرشار از پروتئین است و در هر تخم‌مرغ حدود شش گرم پروتئین موجود است. این ماده مغذی همچنین منبع مهمی از ویتامین آ، ب، دی، ئی و کا است. انجمن قلب آمریکا تاکید می‌کند که افراد عموما می‌توانند از مصرف یک یا دو تخم‌مرغ در روز بدون هیچ نگرانی، لذت ببرند.

     

    سیب‌زمینی

    متخصصان تغذیه می‌گویند که مشکل از سیب‌زمینی نیست بلکه از نحوه پخت‌ و طرز تهیه آن مهم است. ما اغلب سیب‌زمینی را همراه با کره یا به صورت سرخ‌شده در روغن مصرف می‌کنیم و مشکل همین‌جا است.

    سیب‌زمینی پر از ویتامین سی و پتاسیم‌ و سرشار از فیبر است اما به شرطی که با پوست مصرف شود.

    سیب‌زمینی را می‌توان به صورت کبابی، پخته، له‌شده یا آب‌پز مصرف کرد و برای مصرف سالم‌تر، آن را با نمک، فلفل، روغن زیتون و برخی گیاهان مزه‌دار کرد.

     

    سبزیجات منجمد

    به گفته کارشناسان، این باور که سبزیجات منجمد بسته‌بندی از محصولات مشابه تازه مواد مغذی کمتری دارند، اشتباه است.

    کارولین سوزی، متخصص تغذیه، می‌گوید: «‌در واقع خرید غذاهای منجمد می‌تواند به کاهش ضایعات کمک کند، زیرا سبزیجات منجمد مدت بیشتری باقی می‌مانند و اغلب از نمونه‌های تازه مقرون‌به‌صرفه‌ترند.»

    به گفته او، سبزیجات و مواد غذایی منجمد در اوج تراکم مواد مغذی‌شان برداشت و سپس منجمد می‌شوند. بنابراین در بسیاری از موارد، نسبت به نمونه‌های مشابه تازه، حاوی مواد مغذی بیشتری‌اند.

     

    قهوه

    در میان این گزینه‌ها وضعیت قهوه شاید کمی گیج‌کننده‌تر از بقیه باشد. به نظر می‌رسد که هر سال یا حتی هر هفته، یک مطالعه جدید سر برمی‌آورد که می‌گوید قهوه برای سلامتی بسیار مفید یا بسیار بد است. با این همه، فعلا نتایج مثبت تحقیقات درباره نوشیدن یک یا دو فنجان قهوه هنگام صبح از نتایج منفی آن پیشی گرفته‌اند و گفته می‌شود افرادی که به طور منظم قهوه می‌نوشند، ممکن است کمتر در معرض خطر سرطان، نارسایی قلبی یا حتی دیابت نوع ۲ باشند؛ البته تا زمانی که قهوه ساده باشد.

    کارشناسان مصرف متعادل قهوه را بی‌خطر می‌دانند؛ به‌ویژه اگر مقادیر زیاد شکر و خامه یا مواردی مشابه به آن اضافه نکنید. آن‌ها می‌گویند مصرف مقدار معقولی قهوه خطری ندارد و لازم نیست خود را به یک فنجان محدود کنید. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف حدود ۴۰۰ گرم قهوه در روز برای اغلب بزرگسالان بی‌خطر است؛ یعنی چیزی حدود چهار تا پنج فنجان قهوه در روز.

    با این حال اگر به دنبال کم کردن مصرف قهوه‌اید، کارشناسان توصیه می‌کنند این کار را به‌آرامی و طی زمان انجام دهید. کنار گذاشتن ناگهانی قهوه خطرناک نیست، اما می‌تواند عوارض جانبی ناخوشایندی مانند سردرد و اضطراب به همراه داشته باشد.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: پروتئینتخم مرغسبزیجاتسلامتسیب زمینیصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتقهوهکلسترولمواد غذایی مفیدویتامین
    پست قبلی

    تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد

    پست بعدی

    معجزه این 5 صبحانه کم کالری برای کاهش وزن

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    محمد شاهدی باغ خندان، متخصص حوزه کشاورزی و مشاور امور پژوهشی فرهنگستان علوم، به اهمیت تغذیه سالم در فصل گرما...

    بیشتر بخوانید
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    معجزه این 5 صبحانه کم کالری برای کاهش وزن

    معجزه این 5 صبحانه کم کالری برای کاهش وزن

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبات بازار حبوبات با ثبت سفارش ۳۰ هزار تنی/ کاهش فشار قیمتی در ماه‌های آتی

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    قیمت هرکیلو چای سرگل بهاره ۴۰۰ هزارتومان

    قیمت هرکیلو چای سرگل بهاره ۴۰۰ هزارتومان

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    کشاورزان نسبت به کشت ذرت علوفه‌ای اقدام کنند

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ درب مرغداری به ۳۰ هزارتومان رسید

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    برداشت گندم در خوزستان از ۷۰۰ هزار تن فراتر رفت

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.