به نقل از هلث دی نیوز، محققان دریافتند که در بین بیش از ۲۱ هزار بزرگسال نروژی، افرادی که چندین فنجان قهوه در روز مینوشند، به طور کلی کلسترول کمی بالاتر از افراد دیگر که قهوه نمینوشیدند داشتند. با این حال، میزان تفاوت به روش دم کردن بستگی دارد.
افرادی که قهوه با کمترین میزان فیلتر را مینوشیدند، مثلاً با فرنچ پرس، بیشترین تأثیر کلسترول را نشان دادند: بهطور میانگین، کسانی که شش فنجان یا بیشتر در روز قهوه مینوشیدند، سطح کلسترول کل شأن در مقابل افرادی که قهوه نمینوشیدند ۸ تا ۱۲ عدد بیشتر بود.
دوستداران اسپرسو در رتبههای بعدی قرار گرفتند و پس از آن زنانی که قهوه قطرهای فیلتر شده مینوشیدند.
دکتر «ماخا لیزا لوکن»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه نروژ، میگوید: «این یافتهها مطابق با مطالعات گذشته است که نشان میدهد قهوه بدون فیلتر ممکن است تأثیر خاصی بر سطح کلسترول داشته باشد.»
دم کردههای فیلتر نشده شامل قهوههایی هستند که با استفاده از فرنچ پرس تهیه میشوند.
روشهای دم کردن مهم است زیرا قهوه حاوی روغنهای طبیعی است که میتواند کلسترول خون را افزایش دهد. مدتهاست که محققان میدانند قهوههای فیلتر نشده، با قرار دادن تفالهها در معرض آب داغ برای مدت طولانی، حاوی مقدار بیشتری از این روغنها هستند.
سرویس خبری: علمب-تغذیه و سلامت