جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فهرست جدید غذاهای سالم منتشر شد

    غذای سالم به چه غذایی گفته می‌شود؟ سازمان غذا و داروی امریکااخیرا لیست جدیدی از غذاهای سالم را منتشر کرده است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    دی ۲, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تغذیه مادران باردار چگونه باشد/ تبعات حذف نان و برنج

    سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای اولین بار در ۳۰ سال گذشته معیارهای جدیدی برای تعیین این‌که چه غذاهایی «سالم» محسوب می‌شود، تعریف کرده است. در این تغییرات، اقلامی مانند نان سفید از فهرست حذف و گزینه‌های غنی از مواد مغذی مانند تخم‌مرغ و ماهی سالمون به آن افزوده شده‌ است؛ این تغییرات از سوی مقامات این سازمان به‌صورت رسمی پنجشنبه گذشته اعلام شد.

    این تصمیم درحالی اتخاذ شده که بحران فزاینده‌ای از بیماری‌های مزمن وپیشگیری‌پذیر مرتبط با رژیم‌غذایی درکشور درحال گسترش است؛ بحرانی که کارشناسان هشدارمی‌دهندبه اقدام فوری نیازدارد.سازمان غذا ودارو همچنین اعلام کرده که در حال توسعه نماد جدیدی است تا به تولیدکنندگان کمک کند به‌سرعت به مصرف‌کنندگان نشان دهد که یک غذا با معیارهای «سالم» مطابقت دارد.

    جیم جونز، مقام ارشد این سازمان اعلام کرده است: «بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی، ازجمله بیماری‌های قلبی، سرطان و دیابت، عامل اصلی ناتوانی و بیماری در آمریکا هستند و باعث شده‌اند این کشور پایین‌ترین میانگین طول عمر را در میان کشورهای بزرگ با درآمد بالا داشته باشد.»

    کمبود تقریبا ۸۰ درصدی

    در مصرف لبنیات، میوه‌ها و سبزیجات جونز افزود: «ادعاهای مربوط به سلامت به‌روزرسانی شده تا اطمینان حاصل شود که مصرف‌کنندگان دسترسی به اطلاعات دقیق، کامل و به‌روزتری در مورد ارزش غذایی برچسب‌های مواد غذایی دارند.»
    بر اساس قوانین جدید، غذاهایی که به‌عنوان «سالم» برچسب‌گذاری می‌شوند باید مقدار معناداری از یک یا چند گروه غذایی مورد توصیه دستورالعمل‌های رژیم غذایی FDA مانند سبزیجات، پروتئین‌ها، لبنیات یا غلات داشته باشند. تعریف اولیه عبارت «سالم» که ۳۰ سال پیش تنظیم شده بود، اکنون با تغییرات زیادی همراه شده است.حالا بر اساس این تغییرات، تولیدکنندگان مواد غذایی موظف هستند که برای استفاده از واژه «سالم» روی بسته‌بندی محصولات غذایی تا فوریه ۲۰۲۸ اطمینان حاصل کنند که محصولات‌شان با معیارهای جدید هماهنگ است.

    تغییرات در تعریف جدید چیست؟

    تعریف اولیه، محدودیت‌هایی برای میزان چربی اشباع، سدیم، چربی کل و کلسترول رژیمی در نظر می‌گرفت تا محصولی به‌عنوان سالم شناخته شود. همچنین، غذاها باید حداقل مقادیر مشخصی از مواد مغذی مانند ویتامین A، ویتامین C، آهن و پروتئین را دارا می‌بودند. در تعریف جدید، همچنان محدودیت‌هایی برای چربی اشباع و سدیم وجود دارد اما اکنون محدودیت‌هایی برای قندهای افزوده نیز اضافه شده و محدودیت چربی کل حذف شده است.در خصوص الزامات حداقلی، تمرکز از مواد مغذی خاص به گروه‌های غذایی مشخص مانند سبزیجات، میوه‌ها، لبنیات، پروتئین و غلات کامل تغییر یافته است. سازمان غذا و دارو معتقد است این تغییر، بهتر می‌تواند نشان‌دهنده محتوای کلی مواد مغذی غذاها باشد و بر یک ماده مغذی خاص تمرکز نمی‌کند.

    چه نیازی به این تغییرات بود؟

    دو عامل کلیدی در به‌روزرسانی این تعریف نقش داشته‌اند:
    هماهنگی با علوم تغذیه‌ای روز
    افزایش بیماری‌ها و ناتوانی‌های مرتبط با رژیم غذایی که اکنون علت اصلی بیماری‌ها محسوب می‌شوند.
    برای مثال، در تعریف اولیه محدودیت‌هایی برای چربی کل و کلسترول رژیمی وجود داشت، اما تحقیقات جدید نشان داده‌اند که باید بیشتر بر کاهش چربی‌های اشباع و قندهای افزوده تمرکز کرد. علاوه‌براین، سازمان غذا و دارو اعلام کرده که بخش بزرگی از جمعیت آمریکا بیش از مقادیر توصیه‌شده غذایی، چربی اشباع و سدیم مصرف می‌کنند. برای مثال، ۷۷درصد از مردم بیش از حد مجاز چربی اشباع و ۹۰ درصد سدیم مصرف می‌کنند که هر دو با افزایش خطر بیماری‌های قلبی ــ عروقی مرتبط است.
    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: تغذیهسلامتیغذا
    پست قبلی

    خیارهای توخالی بی خطر؛یا مشکل ساز؟

    پست بعدی

    مصرف غذاهای فوق فرآوری شده و افزایش خطر چاقی را و آرتروز زانو

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    به این چند دلیل با عجله غذا نخورید

    مصرف غذاهای فوق فرآوری شده و افزایش خطر چاقی را و آرتروز زانو

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت هرشانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۱۷۰ هزارتومان

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.