جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    غذاهایی که شما را زیباتر می‌کنند

    غذاهای طبیعی زیادی وجود دارند که ظاهر شما را از طریق بهبود کیفیت پوست و حتی بوی بدن، بهتر می‌کنند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اسفند ۲۱, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    غذاهایی که شما را زیباتر می‌کنند

    خوب بخورید، حال خوبی داشته باشید و خوب به نظر برسید.

    به گفته کارشناسان، اگردرمورد ظاهرتان احساس خوبی ندارید ساده‌ترین کار در بهبود این احساس افزودن غذاهای مناسب به رژیم غذایی‌تان است.

    به گزارش نیویورک پست، درحالی‌که تحقیقات جدید نشان می‌دهد مصرف زیاد کربوهیدرات باعث می‌شود جذاب به نظر نرسید، غذاهای طبیعی بسیاری وجود دارند که با بهبود کیفیت پوست و بوی بدن شما ظاهرتان را بهتر می‌کنند.

    برای شروع، به‌دنبال غذاهایی باشید که از کاروتنوئیدها (Carotenoid) سرشارند. کاروتنوئید عامل رنگ‌های درخشان بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات است.

    براساس تحقیقی در سال ۲۰۱۲، کاروتنوئیدها نه‌تنها وعده غذایی را خوش‌رنگ و لعاب‌تر می‌کنند، مصرف منظم آنها بعد از شش هفته رنگ طلایی جذابی نیز به پوست می‌بخشد.

    نویسندگان این مطالعه ادعا کردند که ممکن است کاروتنوئیدها انگیزه‌ای برای تغذیه بهتر باشند.

    مکنزی بورخس، متخصص تغذیه، به نیویورک پست گفت: «برخی مطالعات نشان می‌دهد که کاروتنوئیدها به بهبود خاصیت ارتجاعی بافت پوست، چین‌وچروک و لک‌های پیری و آب‌رسانی به پوست کمک می‌کنند.»

    به گفته پژوهشگران دانشگاه ایلینوی، سیب‌زمینی شیرین، هویج، کدوحلوایی و سبزیجاتی با برگ‌های تیره، مانند اسفناج و کلم‌پیچ، سرشار از ترکیباتی‌ اند که در ساخت مکمل‌های زیبایی به کار می‌رود.

    فلفل‌های نارنجی، ذرت، مارچوبه، گوجه‌فرنگی و فراورده‌های آن، هندوانه و گریپ‌فروت نیز ازجمله این مواد غذایی‌اند.

    طبق مقاله پژوهشی دانشگاه ایلینوی، زرده تخم‌مرغ و پسته نیز ازجمله منابع کاروتنوئیدها هستند.

    علاوه بر بحث زیبایی، کاروتنوئیدها در مقابل اشعه‌های مضر فرابنفش نیز از ما محافظت می‌کنند و بوی بدن را نیز خوش می‌کنند.

    تحقیقی در سال ۲۰۱۷ نشان داد در رژیم غذایی پرکاروتنوئید عرق بدن بوی بهتری دارد.

    به‌طور خاص براساس این تحقیق، زنان به بوی عرق مردانی که میوه و سبزیجات بیشتری مصرف می‌کنند واکنش بهتری نشان می‌دهند.

    بورخس افزود: «برخی آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی ممکن است ترکیبات ایجادکننده بو در بدن را خنثی کنند و منجر به بوی خوش عرق شوند.» او همچنین اشاره کرد که مواد شیمیایی گیاهی (فیتونوترینت‌ها، phytonutrients) موجود در میوه‌ها و سبزیجات، همان آنتی‌اکسیدان‌ها، با بهبود خلق‌وخو و عملکرد شناختی مرتبط‌اند.

    یکی دیگر از ترکیبات طبیعی زیبایی که به‌وفور در گوشت‌های معمولی و چربی‌های سالم وجود دارد، پروتئین کلاژن است که به افزایش خاصیت ارتجاعی پوست و رشد ماهیچه‌ها، پوست، ناخن و موها کمک می‌کند.

    به گفته پژوهشگران دانشکده بهداشت عمومی چان دانشگاه هاروارد، مقادیر زیادی از کلاژن در وعده‌های غذایی مقوی مانند گوشت پخته‌ وجود دارد. این پروتئین همچنین در آب قلم و استخوان و پوست ماهی‌های تازه آب شور نیز یافت می‌شود.

    بورخس در ادامه توصیه می‌کند که برای افزایش کلاژن بدن، به‌دنبال غذاهای سرشار از اسید چرب امگا ۳ مانند ماهی سالمون یا دانه کتان باشید.

    این متخصص تغذیه همچنین گفت که امگا ۳، با حفظ رطوبت پوست، از چربی ضروری پوست هم محافظت می‌کند و اثرات ضدالتهابی آن پسوریازیس، زخم‌های پوستی و آکنه را التیام می‌بخشد.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آب قلمآنتی اکسیدانجوانیزیباییسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتغذامواد مغذی
    پست قبلی

    نظارت ویژه بر واحد‌های قنادی و خشکبار/ فروشندگان ملزم به نصب برچسب قیمت هستند

    پست بعدی

    اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    خرما، میوه‌ای گرمسیری و قدیمی در سفره‌های ایرانی، نه فقط به‌خاطر شیرینی طبیعی‌اش، بلکه به‌دلیل خواص متعدد تغذیه‌ای و درمانی‌اش،...

    بیشتر بخوانید
    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مواد غذایی برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان کدامند؟

    اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    پیشنهاد نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی برای کاهش قیمت حبوبات

    اردیبهشت ۲۵, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    گندمکاران ۳۳ همت از دولت طلبکارند/ پیشنهاد پرداخت تشویقی به کشاورزان

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    خودکفایی کشاورزی در خراسان جنوبی؛ چالش‌ها و دستاوردها در سایه خشکسالی

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.