جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    صبحانه مناسب برای کولیت روده

    کولیت اولسراتیو (UC) نوعی بیماری التهابی روده (IBD) است که باعث التهاب و زخم در روده بزرگ و راست روده می شود. علائم آن معمولاً برای اولین بار زمانی که بین 15 تا 35 سال سن دارید ظاهر می‌شوند و شایع‌ترین علامت آن خونریزی مقعدی است. علائم دیگر ممکن است شامل اسهال، کاهش وزن و درد شکمی باشد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    شهریور ۲۱, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    صبحانه آسانی که سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد

    بیماری کولیت اولسراتیو (Colitis Ulcerative) که به التهاب روده بزرگ معروف است، نیاز به تغذیه‌ی خاصی دارد تا از تحریک التهاب جلوگیری شده و علائم کاهش یابد. صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی برای این بیماران است و انتخاب مواد غذایی مناسب می‌تواند نقش موثری در کنترل علائم بیماری داشته باشد.

    صبحانه برای کنترل علائم کولیت روده

    بیماران کولیت روده نیاز به غذاهایی دارند که هم ملایم بوده و هم معده و روده را تحریک نکنند. مواد غذایی پیشنهاد شده شامل:

    اوتمیل (بلغور جو دوسر): یکی از بهترین انتخاب‌ها است زیرا حاوی فیبر محلول است که برای روده‌های ملتهب مفید است.

    نان تست سفید یا بدون گلوتن: برای بیماران کولیت، مصرف نان‌هایی که از آرد تصفیه‌شده تهیه شده‌اند معمولاً بهتر از نان‌های سبوس‌دار است.

    موز: میوه‌ای که به آسانی هضم می‌شود و حاوی پتاسیم است که به تعادل الکترولیت کمک می‌کند.

    ماست پروبیوتیک بدون قند و لاکتوز: محصولات حاوی پروبیوتیک می‌توانند به تعادل فلور میکروبی روده کمک کنند.

    تخم مرغ آب‌پز یا نیمرو بدون روغن زیاد: تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین است و معمولاً ملایم بر روی دستگاه گوارش عمل می‌کند.

    شیر بادام: جایگزینی مناسب برای شیر لبنی است زیرا شیرهای لبنی معمولاً می‌توانند کولیت را تحریک کنند.

    اندازه وعده صبحانه افراد مبتلا به کولیت روده

    برای بیمارانی که کولیت دارند، بهتر است وعده‌های غذایی در حجم کم ولی در تعداد بیشتر مصرف شوند که این کار به کاهش تحریک روده‌ها کمک می‌کند. مصرف یک صبحانه کوچک با مواد مغذی که به آسانی هضم می‌شوند، بهترین راه برای کنترل علائم این افراد است.

     

    اگر کولیت روده داریم چی نخوریم؟

    غذاهای چرب و سرخ‌شده: این نوع غذاها می‌توانند باعث تحریک روده‌ها و ایجاد درد و ناراحتی شوند.

    لبنیات پرچرب و شیر گاو: برخی از بیماران کولیت به لاکتوز حساس هستند و مصرف لبنیات ممکن است باعث بدتر شدن علائم شود.

    غلات کامل و نان سبوس‌دار: فیبر موجود در این مواد می‌تواند موجب تشدید التهاب و ناراحتی در روده‌ها شود.

    قهوه و چای کافئین‌دار: کافئین می‌تواند علائم اسهال و التهاب را تشدید کند.

    میوه‌ها و سبزیجات خام با پوست: پوست میوه‌ها و سبزیجات خام می‌تواند هضم سختی داشته باشد و باعث تحریک کولیت شود.

    بهترین زمان خوردن صبحانه برای کولیت روده

    بهتر است صبحانه به محض بیدار شدن یا نهایتاً ۳۰ تا ۶۰ دقیقه پس از بیدار شدن مصرف شود. این کار کمک می‌کند تا بدن به آرامی بیدار شود و دستگاه گوارش به طور تدریجی به کار بیفتد. همچنین خوردن وعده‌های غذایی در ساعات منظم به دستگاه گوارش کمک می‌کند تا با کاهش استرس و بهبود علائم، بهتر کار کند.

     

    شام برای کنترل کولیت روده

    اگر شام شما شامل نان است، نان سیب زمینی یا نان سفید را انتخاب کنید. در اینجا برخی از شام‌هایی وجود دارد که برای بهبودی UC مفید هستند:

    برگر بوقلمون با نان کاهو و سیب زمینی سرخ شده خانگی

    سالمون پخته شده با مخلوط سبزیجات بخارپز و برنج

    ماهی خورشتی با گوجه فرنگی و اسفناج

    در هنگام تشدید علائم، معمولاً یک وعده غذایی از ماهی سفید بخارپز شده گیاهی تازه و کدو سبز بخارپز (پوست کنده و دانه های آن جدا شده است) به خوبی تحمل می شود.

     

    میان وعده برای کنترل کولیت روده

    از آنجایی که افراد مبتلا به UC، وعده های غذایی کوچکتر را بهتر تحمل می کنند، در نظر داشته باشید که میان وعده های بیشتری را به روز خود اضافه کنید.این میان وعده ها می تواند شامل موارد زیر باشد:

    سیب و کره بادام زمینی

    پنیر سفت و انگور

    خیار خرد شده با ماست یونانی خانگی دیپ

    کرفس با پنیر خامه ای و کشمش

    جو دو سر خانگی با کره بادام زمینی

    دو تخم مرغ آب پز با سس سیب شیرین نشده ممکن است یک میان وعده مفید در هنگام تشدید علائم باشد.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: بیماریتغذیهسلامتصبحانهصبحانه مفیدصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتکولیت اولسراتیو
    پست قبلی

    برای سوزاندن ۵۰۰ کالری چقدر پیاده روی کنیم؟

    پست بعدی

    خواص بی‌نظیر این سبزی برای سلامت پوست و مو

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    خواص بی‌نظیر این سبزی برای سلامت پوست و مو

    خواص بی‌نظیر این سبزی برای سلامت پوست و مو

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    چشم انتظاری مصرف کنندگان برای کاهش قیمت برنج همزمام با ورود محصول نو به بازار

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    فرصت یک‌ماهه واردات نهاده‌های دامی آغاز شد

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت هرشانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۱۷۰ هزارتومان

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تأمین کالاهای اساسی به کمک اصناف به خوبی مدیریت شد

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    در بازار محصولات پروتئینی چه می‌گذرد؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.