جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    در روزهای گرم از خوردن این مواد غذایی اجتناب کنید

    به گفته متخصصان، مصرف مواد غذایی سرد مانند بستنی ممکن است به شما آرامش موقت بدهد اما غذاهای با محتوای آب بالا برای روزهای گرم گزینه بهتری هستند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۱۴, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    در روزهای گرم از خوردن این مواد غذایی اجتناب کنید

    اگر می‌خواهید در این روزهای گرم، گرمای هوا را شکست دهید، ممکن است یکی از اهداف شما تجدیدنظر درباره آنچه می‌خورید و می‌نوشید باشد.

    موج گرمای شدید تابستان بخش‌های وسیعی از کشورها را فراگرفته و میلیون‌ها نفر را در معرض دمای بالا قرار می‌دهد. کارشناسان می‌گویند: اطمینان از اینکه بدن شما به اندازه کافی هیدراته شده و انرژی کافی برای کمک به مقابله با عوارض فیزیکی گرمای شدید را دارد ضروری است.

    اجتناب از مصرف وعده‌های غذایی سنگین

    لی ای فریم، مدیر پزشکی یکپارچه در دانشگاه جورج واشنگتن گفت: هضم غذا موجب گرما می‌شود و مصرف مقادیر زیادی از غذاهای سنگین در یک وعده می‌تواند برای بدن دشوار باشد. اگر برای هضم غذا مشکل دارید، بدانید که بدن شما در واقع گرمای بیشتری ایجاد می‌کند.

    سیسیلیا سورنسن، مدیر کنسرسیوم جهانی اقلیم و آموزش بهداشت در دانشگاه کلمبیا گفت: مصرف یک وعده غذایی سنگین در زمانی که هوا واقعا گرم است می‌تواند باعث شود که شما احساس تنبلی و خستگی بیشتری کنید زیرا بدن شما تلاش می‌کند کارهای زیادی را به یکباره انجام دهد.

    در عوض، متخصصان توصیه می‌کنند که وعده‌های غذایی سبک‌تر را به دفعات بیشتر در طول روز بخورید و روی غذاهای آب‌رسان که هضم آسان‌تری دارند، مانند خیار و هندوانه تمرکز کنید.

    سورنسن گفت: این مواد غذایی باعث می‌شوند افراد انرژی بیشتری داشته باشند و در طول گرما احساس خستگی نکنند.

    اجتناب از مصرف بیش از اندازه کافئین

    نوشیدنی‌های حاوی مقادیر زیادی کافئین، مانند نوشیدنی‌های انرژی‌زا، می‌توانند باعث کم‌آبی بدن شوند زیرا باعث ادرار بیشتر شما می‌شوند و این مورد به میزان کافئین موجود در آنها بستگی دارد. به عنوان مثال، مقدار کافئین موجود در یک فنجان قهوه زیاد نیست.

    فکر کنید غذاها و نوشیدنی‌های سرد راه‌حل هستند. خنک شدن در یک روز گرم با بستنی، بستنی یا نوشیدنی یخی ممکن است به شما آرامش موقت بدهد.

    نیت وود، سرآشپز و مربی پزشکی در دانشکده پزشکی ییل ایالات‌متحده اظهار کرد: «اینطور نیست که بتوانید زیر آفتاب گرم و داغ و هوای مرطوب بیرون باشید و فقط غذاهای سرد بخورید و وضعیت شما خوب باشید.»

    فریم گفت: مصرف زیاد غذاها یا نوشیدنی‌های سرد در یک روز می‌تواند دمای مرکزی بدن شما را کاهش دهد بدن شما ممکن است با تلاش برای گرم کردن خود پاسخ دهد که می‌تواند انرژی شما را کاهش دهد و شما در دراز مدت گرمی بیشتری احساس خواهید کرد. علاوه بر این، بیشتر بستنی‌ها حاوی لبنیات هستند که هضم آن برای بسیاری از افراد ممکن است دشوار باشد.

    وی افزود: بهتر است از کمپرس سرد در پشت گردن خود استفاده کنید تا اینکه سعی کنید با مصرف مواد غذایی سرد، از داخل بیرون بدن را خنک نگه دارید.

    در هوای گرم، متخصصان بهداشت خوردن محصولاتی با محتوای آب بالا مانند انواع توت‌ها، هندوانه، خیار، گوجه فرنگی، کرفس و فلفل دلمه ای را توصیه می‌کنند.

    میوه و سبزیجات بخورید

    غذا می‌تواند منبع اصلی هیدراتاسیون باشد. برخلاف غذاهای فرآوری شده که معمولا حاوی آب زیادی نیستند و هضم آنها سخت‌تر است، بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات سرشار از آب و مواد مغذی هستند.

    متخصصان توصیه می‌کنند که محصولاتی با محتوای آب بالا مانند انواع توت‌ها، هندوانه، خیار، گوجه فرنگی، کرفس و فلفل دلمه‌ای مصرف کنید. در حالی که کاهو حاوی مقدار زیادی آب است، وود گفت سبزی‌های تیره‌تر مانند کلم پیچ و اسفناج نیز می‌توانند آبرسان باشند. این غذاها این مزیت را دارند که نیازی به پختن ندارند، بنابراین با مصرف آنها حتی می‌توانید میزان گرمای تولید شده در خانه خود را کاهش دهید.

    به درستی هیدراته شوید

    کارشناسان می‌گویند: آب ساده و نوشیدنی‌های کم قند و بدون کافئین ایده‌آل هستند مگر اینکه در حال ورزش شدید یا تمرین ورزشی باشید، احتمالا به نوشیدنی الکترولیتی که اغلب قند اضافه دارد، نیاز ندارید اما مهم است که مراقب باشید از نوشیدن آب زیاد خودداری کنید. آب می‌تواند باعث یک وضعیت بالقوه کشنده به نام هیپوناترمی‌ شود و زمانی رخ می‌دهد که سدیم در بدن شما رقیق شده و سطح آن به‌طور غیر طبیعی پایین بیاید.

    فریم بیان کرد: غیر از احساس تشنگی، بهترین راه برای دانستن اینکه آیا به درستی هیدراته شده‌اید یا خیر، ارزیابی رنگ ادرار است؛ اگر رنگ ادرار زرد کم رنگ است، هیدراته شده‌اید و اگر تیره‌تر از این باشد، شما دچار کم آبی شده‌اید.

    به تعادل فکر کنید

    به گفته کارشناسان، از ایجاد تغییرات شدید در رژیم غذایی خود اجتناب کنید.

    علاوه بر هیدراتاسیون، بدن شما به کالری نیاز دارد. وود گفت: غذاهای هیدراته کننده را با چیزهایی که دارای چربی‌های غیراشباع یا سالم و پروتئین های بدون چربی هستند تکمیل کنید.

    به خاطر داشته باشید که اگر ناگهان شروع به خوردن میوه‌ها و سبزیجات بیشتری نسبت به قبل کنید، بدن شما ممکن است واکنش ضعیفی نشان دهد. به عنوان مثال، وی گفت که خوردن فیبر بیشتر از آنچه که قبلاً به آن عادت کرده‌اید، می‌تواند باعث مشکلات گوارشی مانند نفخ و گرفتگی و تغییر در حرکات روده شود.

    وود گفت: «یکی از بهترین کارهایی که افراد می‌توانند انجام دهند این است که به‌طور پایدار این نوع تغییرات سبک زندگی و رژیم غذایی را بپذیرند زیرا به هر حال این موارد غذای سالم هستند و هنگامی که زمان آن فرا می‌رسد، این موضوع واقعا حائز اهمیت خواهد بود».

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

     

    • بیشتر بخوانید:
    • مواد غذایی که قبل خواب نباید بخورید
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهسبزیجاتسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتکافئینمواد غذاییمواد غذایی سردهوای گرم
    پست قبلی

    روغن زیتون ماده ای قدرتمند برای مقابله با زوال عقل

    پست بعدی

    خرید تضمینی گندم در کردستان به ۸۰۰ هزار تن رسید

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    خرید تضمینی گندم در کردستان به ۸۰۰ هزار تن رسید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    تضمین سلامت محصولات کشاورزی فارس در صادرات و واردات

    تضمین سلامت محصولات کشاورزی فارس در صادرات و واردات

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.