جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خوراکی های کم کالری را بشناسید

    هندوانه حاوی ۴۶ کالری در هر فنجان (۱۵۲ گرم) است. هندوانه همچنین سرشار از ویتامین C است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۱, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    غذاهای مختلفی با میزان کالری بسیار کم وجود دارند که به لحاظ تئوری می‌توانید آنها را در تمام طول روز مصرف کنید بدون اینکه به وزنتان اضافه شود. هرچند انجام چنین کاری می‌تواند منجر به مشکلاتی برای سلامتی‌تان شود.

    برخی از غذاهای موجود در این لیست احتمالاً باید به‌گونه‌ای آماده شوند تا مزه بهتری پیدا کنند، اما بسیاری دیگر به عنوان یک میان‌وعده خام خوشمزه‌تر هستند.

    ۱. سیب

    یک سیب ۱۰۰ گرمی حدود ۵۷ کالری دارد. همچنین حاوی حدود سه گرم فیبر رژیمی است.

     

    ۲. گوجه فرنگی

    یک گوجه فرنگی با اندازه متوسط فقط ۲۲ کالری دارد. گوجه آنتی اکسیدان زیادی دارد و کالری کم آن را می‌توان به محتوای بالای آب آن نسبت داد.

     

    ۳. توت فرنگی

    توت فرنگی با آن مزه دلچسبش به طور شگفت‌انگیزی کم‌کالری است. یک فنجان توت فرنگی (۱۵۲ گرم) حاوی تنها ۵۰ کالری است.

     

    ۴. پیاز

    باآنکه انواع مختلفی پیاز وجود دارد، اما همه آنها حاوی کالری یکسانی هستند. یک پیاز متوسط (۱۰۰ گرم) تقریباً ۴۴ کالری دارد.

     

    ۵. نارنگی

    نارنگی سرشار از ویتامین C است و یک عدد از آن (حدود ۷۴ گرم) تنها حاوی ۳۵ کالری است.

     

    ۶. فلفل دلمه‌ای

    فلفل دلمه ای کالری بسیار کمی دارد. یک فنجان فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده (۱۵۰ گرم) حاوی حدود ۴۶ کالری است.

     

    ۷. هویج

    هویج حاوی حدود ۵۳ کالری در هر فنجان (۱۲۸ گرم) است. این سبزی ریشه‌دار همچنین سرشار از بتاکاروتن است که می‌تواند به ویتامین A تبدیل شود.

     

    ۸. قارچ سفید

    قارچ سفید خوشمزه و پرطرفدار در هر فنجان (۷۰ گرم) تنها ۱۵ کالری دارد.

     

    ۹. پاپایا

    پاپایا حاوی حدود ۵۵ کالری در هر فنجان (۱۴۰ گرم) است. همچنین منبع خوبی از ویتامین A و پتاسیم است.

     

    ۱۰. اسفناج

    اسفناج سرشار از ویتامین K و ویتامین A است. همچنین در مقایسه با سایر سبزیجات برگدار، پروتئین بالایی دارد. یک فنجان اسفناج (۳۰ گرم) تنها حاوی هفت کالری است.

     

    ۱۱. کدو سبز

    کدو سبز یا کدو خورشتی در هر فنجان (۱۲۴ گرم) فقط ۱۸ کالری دارد.

     

    ۱۲. هندوانه

    هندوانه حاوی ۴۶ کالری در هر فنجان (۱۵۲ گرم) است. هندوانه همچنین سرشار از ویتامین C است.

     

    ۱۳. خیار

    خیار به دلیل داشتن آب بسیار، کم کالری است. یک فنجان کامل خیار خرد شده (۱۰۴ گرم) فقط ۱۶ کالری دارد.

     

    ۱۴. چغندر

    چغندر حاوی حدود ۳۱ کالری در هر فنجان (۹۱ گرم) است و برای کاهش فشار خون عالی است.

     

    ۱۵. نخود فرنگی

    نخود فرنگی یک سبزی خوشمزه است و در هر فنجان (۹۸ گرم) تنها ۴۱ کالری دارد.

     

    ۱۶. کرفس

    در یک فنجان کامل (۱۱۰ گرم) کرفس خرد شده تنها ۱۸ کالری وجود دارد که آن را به یک میان وعده سالم تبدیل می‌کند.

     

    ۱۷. مارچوبه

    یک فنجان مارچوبه (۱۳۴ گرم) حدود ۲۷ کالری دارد و سرشار از فولات و ویتامین K است.

     

    ۱۸. کلم بروکلی

    یک فنجان (۹۱ گرم) کلم بروکلی تنها حاوی ۳۱ کالری است، اما ۱۰۰٪ از مقدار ویتامین C توصیه شده روزانه را در خود دارد.

     

    ۱۹. کاهو

    همانطور که می‌دانید کاهو به دلیل پرآب بودن، بسیار کم‌کالری است. یک فنجان کاهو (۷۲ گرم) تنها حدود ۱۰ کالری دارد.

     

    ۲۰. گل کلم

    گل کلم در هر فنجان (۱۰۰ گرم) تنها ۲۵ کالری دارد.

     

    ۲۱. شلغم زرد

    این نوع شلغم حاوی حدود ۵۰ کالری در هر فنجان (۱۴۰ گرم) است.

     

    ۲۲. کلم بروکسل

    کلم بروکسل یا کلم غنچه‌ای حاوی حدود ۳۸ کالری در هر فنجان (۸۸ گرم) است. این سبزی همچنین دارای ویتامین C بسیار بالایی است.

     

    ۲۳. برگ چغندر

    برگ چغندر سرشار از ویتامین K است و فقط هفت کالری در هر فنجان (۳۶ گرم) دارد. یک فنجان از آن ۳۷۴ درصد از نیاز غذایی توصیه شده شما را تامین می‌کند.

     

    ۲۴. رازیانه

    رازیانه حاوی حدود ۲۷ کالری در هر فنجان (۸۷ گرم) است.

     

    ۲۵. کلم

    کلم حاوی حدود ۲۲ کالری در هر فنجان (۸۹ گرم) است.

     

    ۲۶. کلم پیچ

    کلم پیچ تنها حاوی ۳۴ کالری در هر فنجان (۶۷ گرم) است. یک فنجان کلم پیچ همچنین حاوی حدود هفت برابر مقدار ویتامین K است که یک فرد متوسط در روز به آن نیاز دارد.

     

    ۲۷. شلغم

    شلغم حاوی ۳۷ کالری در هر فنجان (۱۳۰ گرم) است.

     

    ۲۸. آروگولا

    یک نصف فنجان (۱۰ گرم) آرگولا فقط سه کالری دارد. سبزی آروگولا یا روکولا که به آن «منداب راکتی» نیز می‌گویند همچنین سرشار از ویتامین K، کلسیم و پتاسیم است.

     

    ۲۹. جیکاما

    جیکاما که با نام شلغم مکزیکی نیز شناخته می‌شود، یک سبزی ریشه‌دار نشاسته‌ای است که بومی مکزیک است و معمولاً در آمریکای مرکزی مصرف می‌شود. می‌توان آن را به صورت خام مصرف کرد و بافتی شبیه به سیب دارد. یک فنجان (۱۲۰ گرم) جیکاما تنها ۴۶ کالری دارد و ویتامین C بالایی دارد.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهسبزیجاتسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتغذا های کم کالریکم کالریمیوهویتامین
    پست قبلی

    امسال نیازی به واردات گندم نداریم

    پست بعدی

    چرا باید کلم بروکسل را به رژیم غذایی اضافه کنیم؟

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چرا باید کلم بروکسل را به رژیم غذایی اضافه کنیم؟

    چرا باید کلم بروکسل را به رژیم غذایی اضافه کنیم؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    اعلام جرم سازمان ملی استاندارد علیه شرکت تبلیغ‌کننده روغن سه‌کاره

    ثبات نسبی در بازار روغن با تخصیص ارز

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    گرانی لبنیات؛ یک بام و دوهوای تولیدکنندگان لبنی در کشور

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبات بازار قند، شکر، چای و روغن/ عرضه گسترده روغن از شنبه آغاز می‌شود

    تیر ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.