دوشنبه, تیر ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    با این ماده مغذی فشارخون خود را کنترل کنید

    همانطور که قلب شما فعالیت دارد، در هر لحظه حدود ۵ لیتر خون را از طریق شریان‌های شما عبور می‌دهد. این کار ادامه دارد و نه تنها قلب بلکه شریان‌های شما نیز فعال هستند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۱۶, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رژیم غذایی گیاهی باعث کاهش فشار خون میشود

    فشار خون شما بر اساس میزان نیرویی تعیین می‌شود که شریان‌های شما تحمل می‌کنند، زیرا شریان‌ها خون غنی از اکسیژن را به سلول‌ها و بافت‌های بدن می‌رسانند. ممکن است متوجه نشوید که فشار خونتان بالا یا پایین است و فشار خون شما در طول روز در نوسان باشد. مشکلات زمانی رخ می‌دهند که فشار خون شما بالا بماند زیرا فشار بیش از حد می‌تواند به مرور زمان به شریان‌های شما آسیب برساند و منجر به بیماری عروق کرونر قلب شود.

    شما می‌توانید فشار خون خود را بدون دارو با تغییرات ساده در سبک زندگی مانند ۱۵۰ دقیقه ورزش در هفته، ترک سیگار، مدیریت استرس و حفظ وزن مناسب کاهش دهید.

    رویکردهای غذایی برای توقف پرفشاری خون، رژیم غذایی مخصوص افراد دارای فشار خون و رژیم مدیترانه‌ای است که بهترین رژیم‌های غذایی برای افراد مبتلا به فشار خون بالا هستند، زیرا آنها بر غذاهای کاملی که سدیم و چربی کم و پتاسیم بالایی دارند تاکید می‌کنند.

    لازم به‌ذکر است که یک اونس بادام ۲۰۸ میلی‌گرم پتاسیم را برای بدن شما فراهم می‌کند که ۴درصد از مقدار توصیه شده ۴۷۰۰ میلی‌گرمی است. در حالی که این رقم ممکن است مقدار قابل توجهی از پتاسیم به نظر نرسد، اما مشخص شده است که بادام باعث کاهش فشار خون می‌شود.

    اگرچه بادام پر کالری است، اما می‌تواند فشار خون شما را در زمانی که وزن کم می‌کنید کنترل کند. نتایج تحقیقی که در سال ۲۰۱۶ در مجله تغذیه منتشرشد این واقعیت را بیان کرد. در این تحقیق ۸۶ نفر تحت رژیم‌های غذایی قرار گرفتند که باعث کاهش ۵۰۰ کالری شد. اگرچه رژیم‌های غذایی از نظر کالری برابر بودند اما گروه بادام، هر روز به اندازه‌ای بادام مصرف می‌کردند که ۱۵ درصد از کالری روزانه‌شان را تشکیل می‌داد. رژیم‌های گروه مصرف بادام که رژیم غذایی خود را رعایت کردند، پس از ۱۲ هفته کاهش قابل توجهی در فشار خون سیستولیک و دیاستولیک خود مشاهده کردند. آنان همچنین چربی بیشتری را در اطراف تنه و کل چربی بدن خود از دست دادند.

    اگرچه این تحقیقی منفرد با استفاده از افراد دارای اضافه وزن بود اما متاآنالیزهایی که نتایج چندین مطالعه را در مورد تاثیر بادام بر فشار خون ترکیب می‌کنند، تفاوت‌هایی در نتایج پیدا کرده‌اند.

    متاآنالیزی در سال ۲۰۲۰ در درمان‌های مکمل در پزشکی نتایج ۱۶ تحقیق را ترکیب کرد و نشان داد که مصرف بادام می‌تواند فشار خون دیاستولیک شما را کاهش دهد، اما فشار خون سیستولیک شما را کاهش نمی‌دهد. فشار خون دیاستولیک، نیروی وارد بر شریان‌های شما را بین ضربان‌های قلب اندازه‌گیری می‌کند.

    متاآنالیز دیگری در سال ۲۰۲۰ تعداد ۱۵ مطالعه را تجزیه و تحلیل کرد تا مشخص کند که افزودن بادام به رژیم غذایی شما فشار خون سیستولیک را کاهش می‌دهد اما فشار خون دیاستولیک را کاهش نمی‌دهد. فشار خون سیستولیک عدد بالاتری در خوانش فشار خون شماست و نیروی وارد بر شریان‌ها را هنگام ضربان قلب اندازه‌گیری می‌کند.

    حتی اگر فشار خون بالا ندارید، می‌توانید برای سایر فواید سلامتی به بادام روی بیاورید. بر اساس نتایج پژوهشی در سال ۲۰۱۸ که در نشریه مواد مغذی منتشر شد، بادام همچنین ممکن است با کاهش کلسترول، خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد. پتانسیل کاهش کلسترول بد (LDL) بادام به نسبت چربی‌های غیراشباع سالم نسبت به چربی‌های اشباع نسبت داده شده است. بادام همچنین می‌تواند کلسترول خوب (HDL) را افزایش داده و تری گلیسیرید را کاهش دهد.

    نتایج تحقیقی در سال ۲۰۲۰ در نشریه مواد مغذی نشان داد که بادام همچنین ممکن است در تنظیم قند خون و بهبود پاسخ انسولین مفید باشد. از آنجایی که بادام سرشار از چربی، فیبر و پروتئین است، افزودن بادام به وعده‌های غذایی می‌تواند شاخص گلیسمی رژیم غذایی شما را متعادل کند.

    چربی‌های تک غیراشباع، منیزیم، آرژنین و فیتوکمیکال‌های موجود در بادام، نشانگرهای التهابی و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می‌دهند. پلی‌فنول‌های موجود در بادام که بیشتر در پوست آنها یافت می‌شود، می‌توانند ترکیب باکتری‌های روده شما را با ترویج باکتری‌های خوب و سرکوب باکتری‌های بیماری‌زا بهبود بخشند.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: بادامتغذیهفشار خون
    پست قبلی

    چه کار کنیم کبدمان چرب نشود؟

    پست بعدی

    چند توصیه تغذیه‌ای به دیابتی‌های روزه‌دار

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که باور عمومی درباره نقش آب در چرب شدن کبد، پایه و...

    بیشتر بخوانید
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کاهش مصرف کربوهیدرات های صبحانه برای دیابتی ها مفید است

    چند توصیه تغذیه‌ای به دیابتی‌های روزه‌دار

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    گفت‌وگو| قیمت شیر خام هنوز تغییر نکرده است

    تولید شیرخام به ۱۲.۵ میلیون تن می‌رسد

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    هشدار کشتار دام‌های مولد به مسئولان/ نیازی به واردات گوشت گرم نداریم

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبت سفارش روغن خام فردا آغاز می‌شود

    تیر ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.