شنبه 20 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رژیم غذایی گیاهی باعث کاهش فشار خون میشود

    ۹ توصیه غذایی برای کنترل فشارخون/ حذف نمکدان از سفره

    کاهش مصرف کربوهیدرات های صبحانه برای دیابتی ها مفید است

    کاهش مصرف کربوهیدرات های صبحانه برای دیابتی ها مفید است

    دلایل روانشناختی اضافه وزن و چاقی در پاندمی کووید ۱۹

    یک عامل مهم در جلوگیری از کاهش وزن

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    واردکنندگان سموم کشاورزی مدیریت باغات را به دست گرفته‌اند

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    تهدید بازار پسته ایران از سوی آمریکا

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم توسط شرکت‌های تعاون روستایی

    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    حمایت وزارت جهاد کشاورزی از دستاوردهای فناورانه سازمان انرژی اتمی

    حمایت وزارت جهاد کشاورزی از دستاوردهای فناورانه سازمان انرژی اتمی

    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    نشاء کاری ۹۸ درصدی شالیزارهای گیلان

    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    بیش از ۱۵۰هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    عرضه میوه تنظیم بازار با طعم نانو

    وزیر جهاد کشاورزی از استفاده از نانو پوشش‌ها به منظور افزایش و ماندگاری میوه‌های تنظیم بازار در سال جاری خبر داد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    9 مهر 1401
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    فناوری های نوین در صنعت غذا

    فناوری های نوین صنعت غذا

    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    سید جواد ساداتی‌نژاد امروز در حاشیه افتتاح سیزدهمین نمایشگاه ایران نانو ۱۴۰۱ در جمع خبرنگاران در خصوص کاربرد فناوری‌های نوین در صنعت کشاورزی، افزود: نمایشگاه نانو یکی از نمایشگاه‌های مهم کشور است و در وزارت جهادکشاورزی با محوریت سازمان “تات” کارگروهی تشکیل شده که ریاست آن بر عهده رئیس سازمان تات است.

    وی هدف راهبردی این کارگروه را استفاده از محصولات فناورانه در حوزه کشاورزی دانست و یادآور شد: هر چند در تات تحقیقات بنیادی در حوزه نانو با رویکرد کشاورزی اجرایی شده است، ولی رویکرد اصلی ما این است که از دستاوردهای تحقیقاتی که تاکنون اجرایی شده و محصولات آنها عرضه شده است، در حوزه کشاورزی، بهره‌برداری کنیم.

    ساداتی‌نژاد با اشاره به جلسه مشترک ستاد نانو در شورای معاونان جهاد کشاورزی، اظهار کرد: دکتر سرکار، دبیر ستاد نانو بخشی از دستاوردهای این حوزه را در این جلسه ارائه کرد که نمونه آن “نانو حباب” است و سازمان تات وزارت جهاد کشاورزی این محصول را در حوزه‌های دامپروری و کشاورزی کاربردی کرده و عملکرد خوبی به دست آورده‌ایم.

    به گفته وی، استفاده از نانو حباب در حوزه شیلات رایج بوده است و در حوزه صنعت طیور، این فناوری کاربردی شده است.

    وزیر جهاد کشاورزی افزایش ماندگاری محصولات غذایی را یکی از دغدغه‌های این حوزه نام برد و خاطر نشان کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امیدواریم بتوانیم میوه تنظیم بازار امسال را با استفاده از نانو فناوری در پوشش میوه‌ها و افزایش ماندگاری، ارائه دهیم.

    وی اضافه کرد: مردم در زمان عید به دلیل دید و بازدیدها، طیف وسیعی از میوه‌ها را مطالبه می‌کنند؛ از این رو اولین نمونه استفاده از این فناوری را در عرضه میوه تنظیم بازار خواهیم داشت.

    ساداتی‌نژاد ادامه داد: ما از همه شرکت‌های دانش‌بنیان و محصولات دانش پایه استقبال می‌کنیم، ضمن آنکه امسال سال دانش‌بنیان و یکی از وظایف ما توسعه این حوزه است.

    وی تاکید کرد: اگر محصولاتی در حوزه کشاورزی در شرکت‌های دانش‌بنیان تولید شود، حتما در زمینه تجاری‌سازی و استفاده از آن اقدام خواهیم کرد.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    • بیشتر بخوانید:
    • اساسنامه کمیته راهبردی فناوری نانو در وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ شد
    • کاربرد های تکنولوژی نانو در صنعت غذا
    منبع: ایسنا
    برچسب ها: شرکت دانش بنیانفناوری غذافناوری های نوینمیوه
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    هانیه سیفی مجد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    حمایت وزارت جهاد کشاورزی از دستاوردهای فناورانه سازمان انرژی اتمی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    حمایت وزارت جهاد کشاورزی از دستاوردهای فناورانه سازمان انرژی اتمی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    18 خرداد 1402
    0

    سیدمحمد آقامیری در آئین رونمایی از دستاوردهای جدید صنعت هسته‌ای در حوزه کشاورزی و پزشکی که عصر چهارشنبه ۱۷ خرداد...

    بیشتر بخوانید
    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    9 خرداد 1402
    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    1 خرداد 1402
    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    25 اردیبهشت 1402

    پر بازدیدها

    آغاز برداشت گیاهان دارویی/حنا در روزهای آینده برداشت می‌شود

    آغاز برداشت گیاهان دارویی/حنا در روزهای آینده برداشت می‌شود

    23 اردیبهشت 1402
    تلخی‌های یک بیماری بانمک

    تلخی‌های یک بیماری بانمک

    30 اردیبهشت 1402
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    عرضه تخم‌ مرغ ۱۰ درصد زیر قیمت مصوب/ قیمت‌ها گران نشده، واقعی شده است

    20 اردیبهشت 1402
    تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    ۵۰ هزار تن محصولات باغی و گلخانه‌ای در سیستان و بلوچستان برداشت شد

    17 خرداد 1402
    ۹ اتفاقی که در بدنتان می‌افتد اگر هر روز عسل میل کنید

    صادرات ۵۰۰ تن عسل ایرانی به چین

    31 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود