سه شنبه, اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    قیمت ۴ قلم کالای اساسی تعیین شد

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مصوبه کارگروه ارزی درباره رسیدگی به ارزش کالاهای اساسی ابلاغ شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    لزوم تسریع در اعلام نرخ شیر خام/ قطعی برق، دام‌های شیری را از تولید خارج می‌کند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    کشت کلزا در خوزستان فرصت عالی برای سرمایه‌گذاران و کشاورزان منطقه است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار آشپزی

    ترکیبات آجیل مشکل‌گشا برای چهارشنبه‌سوری | آجیل هفت مغز شامل چیست

    آجیل مشکل گشا شامل ۷ مغز آجیلی است که از گذشته برای چهارشنبه سوری تهیه می‌شد.

    توسط امیرحسین فتحی
    اسفند ۲۳, ۱۴۰۱
    در اخبار آشپزی, اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ترکیبات آجیل مشکل‌گشا برای چهارشنبه‌سوری | آجیل هفت مغز شامل چیست

    به گزارش همشهری آنلاین، شب چهارشنبه سوری نزدیک است؛ ما ایرانیان هم از زمان‌های دور برای شب نشینی در چهارشنبه سوری آیین‌های خاص خود را داریم. از گذشته نیاکان ما پس از آتش بازی دور هم جمع می‌شدند و این دور هم جمع شدن و بدون شب نشینی هم بدون خوراکی‌های خوشمزه برگزار نمی‌شد.

    • ۵ا شتباه آجیلی رایج که برای سلامت مغز مضر است
    • طرز تهیه ۳ نوع آش مخصوص برای چهارشنبه‌سوری
    • خوراکی‌ها و غذاهای خوشمزه شب چهارشنبه‌سوری

    یکی از خوراکی‌ها و تنقلات پرطرفدار برای چهارشنبه سوری آجیل مشکل گشا است. به این آجیل، آجیل هفت مغز هم گفته می‌شود. این آجیل در اصل از ۷ جزو تشکیل می‌شد، ولی امروزه تنقلات دیگری هم در ترکیب آن به کار می‌رود. معمولا این آجیل را بعد از آتش افروزی و با دانه‌های نباتاتی و مغزهایی که از زمستان سال قبل جمع‌آوری شده بوده، تهیه می‌کردند. مردم در قدیم، خوردن این آجیل را خوش‌یمن و با برکت می‌دانستند.

    در گذشته این آجیل را مثل نقل عروسی توی تور می‌پیچیدند و با روبان سبز آن را می‌بستند و بین مردم تقسیم می‌کردند. خیلی از مردم به خاطر خوش‌یمنی این آجیل چند شب جمعه آجیل بین مردم پخش می‌کردند.

    این آجیل شامل انواع تخمه‌ها، مغزها و میوه خشک است. پسته، بادام، گردو، انجیر خشک، کشمش، فندق و برگه زردآلو برخی از اجزای این آجیل است. برخی نیز برگه هلو، قیسی، کشمش سبز، مویز، باسلـُق، نقل، شکر پنیر هم اضافه می‌کنند. معمولا اجزای تشکیل دهنده آجیل مشکل گشا شور نیستند و همه آنها خام هستند. این آجیل در استان‌های مختلف به شکل‌های متفاوتی تهیه می‌شود.

    ترکیبات آجیل مشکل گشا:

    آجیل چهار مغز

    آجیل ۴ مغز که چهار جز از ترکیب آجیل چهارشنبه سوری را تشکیل می‌دهد، شامل ترکیب بادام درختی، بادام هندی، پسته و فندق است.

    کشمش

    در آجیل چهارشنبه سوری از کشمش سبز استفاده می‌شود که معمولا نوع بدون هسته آن برای آجیل مشکل گشا پرطرفدارتر است.

    نقل و شکر پنیر

    از قدیم جای نقل و شکر پنیر در میان تنقلات طرفدار داشته است. پرطرفدارترین نوع آن هم نقل گل محمدی است.

    مویز

    در کنار کشمش، مویز هم از دیگر خوراکی‌هایی است که در آجیل مشکل گشا وجود دارد.

    نخودچی

    کشمش و نخودچی همیشه در کنار هم جزو تنقلات محبوب بوده‌اند. نخودچی مورد استفاده در آجیل مشکل گشا، از نخود تازه به دست می‌آید و برای درست کردن آن، باید نخودها بعد از آبپز شدن، پوستشان گرفته و جدا شود. سپس با نمک و در برخی مواقع با شکر تفت داده شوند.

    باسلوق

    در سال‌های اخیر باسلوق هم بسیار طرفدار پیدا کرده است. چه برای شب یلدا و چه برای آجیل مشکل گشا از آن استفاده می‌شود. معمولا انواع باسلوق مثل مسقطی حالت کشدار دارند و روی آن‌ها با گردو تزیین می‌شود. پودر نارگیل هم جزو جدانشدنی باسلق به حساب می‌آید.

    برنجک و شاهدانه

    علاوه برای آجیل چهارشنبه سوری سایر تنقلات سنتی مثل شاهدانه بو داده، برنجک و گندمک هم جزو تنقلات چهارشنبه سوری محسوب می‌شوند. برنجک نوعی برنج پفکی است که جزو تنقلات و خوراکی‌های سنتی و ترد و خوشمزه است.

    سرویس خبری: اخبار آشپزی

     

    منبع: همشهری آنلاین
    برچسب ها: تغذیهتغذیه سالم
    پست قبلی

    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    پست بعدی

    خوراکی‌ها و غذاهای خوشمزه شب چهارشنبه‌سوری

    امیرحسین فتحی

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    خوراکی‌ها و غذاهای خوشمزه شب چهارشنبه‌سوری

    خوراکی‌ها و غذاهای خوشمزه شب چهارشنبه‌سوری

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    نیاز ۲۶ هزار میلیارد تومانی برای پروژه نیمه تمام بخش کشاورزی

    دماوند در شوک سرمای ناگهانی/ باغات میوه دچار سرمازدگی شدند

    فروردین ۳۰, ۱۴۰۴
    واردات بی رویه برنج را روی دست کشاورزان باقی گذاشت

    بیش از ۸ هزار تن برنج در حادثه بندر شهید رجایی دچار آسیب شد

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    ۱۲ درصد سموم مصرفی کشور پرخطر است

    ۱۲ درصد سموم مصرفی کشور پرخطر است

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    تگرگ و سرما، چالش کشاورزان کردستانی در بهار امسال

    تگرگ و سرما، چالش کشاورزان کردستانی در بهار امسال

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.