دوشنبه 29 اسفند 1401
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    کشت ۹۰ درصدی گندم و جو در دیمزارهای کشور

    ۳ ماده مفید برای مهار سرطان

    سبزیجات در انگلیس سهمیه بندی شد

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه نخست سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    محققان معتقدند افراد مبتلا به سندرم متابولیک خطر بیشتری در ابتلا به نقرس دارند.

    توسط زهرا اکبری
    27 اسفند 1401
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک
    491
    اشتراک گذاری‌
    1.4k
    بازدید
    Share on FacebookShare on Twitter

    به نظر می‌رسد سندرم متابولیک احتمال بروز چندین بیماری را که در کنار هم اتفاق می‌افتد، مانند بیماری‌های قلبی عروقی، کلسترول بالا، چاقی و دیابت نوع ۲ افزایش می‌دهد.

    سندرم یک بیماری مفرد و مجزا نیست، بلکه مجموعه‌ای از عوامل خطر است که با افزایش احتمال ابتلاء به مشکلات دیگر همراه بوده است.

    اکنون محققان دانشگاه سانگ کیانک وان در کره جنوبی گزارش می‌دهند که افراد مبتلا به سندرم متابولیک با خطر بالا ابتلاء به نقرس، نوعی آرتروز که باعث درد و تورم در مفاصل می‌شود، روبرو هستند.

    در مطالعه جدید، تقریباً ۱.۳ میلیون مرد بین ۲۰ تا ۳۹ سال مورد بررسی قرار گرفتند.

    ارتباط بین تغییرات در سندرم متابولیک شرکت کنندگان و ابتلاء به نقرس مورد بررسی قرار گرفت.

    آن‌ها دریافتند مردانی که سندرم متابولیک دارند، بیشتر احتمال دارد که دچار نقرس باشند. این خطر حتی در صرت داشتن تری گلیسیرید بالا و چاقی شکمی، که دو مؤلفه سندرم متابولیک هستند، بیشتر بود.

    اگر فرد حداقل سه مورد از پنج علائم زیر را داشته باشد، پزشک احتمال سندرم متابولیک را در نظر می‌گیرد:

    چاقی مرکزی، احشایی، شکمی، به طور خاص اندازه کمر بیش از ۱۰۱.۵ سانتیمتر در مردان و بیش از ۸۹ سانتیمتر در زنان.

    سطح قند خون ناشتا بالاتر از ۱۰۰ میلی گرم در دسی لیتر.

    فشار خون ۱۳۰/۸۵ میلی متر در جیوه یا بالاتر.

    سطح تری گلیسیرید خون بالاتر از ۱۵۰ میلی گرم در دسی لیتر.

    سطح کلسترول خوب HDL زیر ۴۰ میلی گرم در دسی لیتر برای مردان و کمتر از ۵۰ میلی گرم در دسی لیتر برای زنان.

    محققان دریافتند کسانی که سندرم متابولیک داشتند، تقریباً چهار برابر بیشتر از کسانی که هرگز سندرم متابولیک نداشتند، با خطر ابتلاء به نقرس روبرو بودند.

    با این حال، اگر کسی از سندرم متابولیک بهبود یابد، خطر ابتلاء به نقرس در او تقریباً به نیم کاهش می‌یابد.

    محققان دریافتند از بین تمام اجزای سندرم متابولیک، تری گلیسیرید بالا و چاقی شکمی قوی‌ترین ارتباط را برای خطر ابتلاء به نقرس داشتند.

    محققان گزارش دادند که پیشگیری از سندرم متابولیک یا بهبودی از آن می‌تواند خطر نقرس در بزرگسالان را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

    پیوست خبری :اخبار علمی ،تغذیه و سلامت

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: اخبار علمیتندرستیسلامتی
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    زهرا اکبری

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    توسط زهرا اکبری
    27 اسفند 1401
    0

    یک مطالعه آزمایشگاهی در سال ۲۰۱۹ نشان داد که ماده کورستین دارای یک اثر محافظت‌کنندگی عصبی است، احتمالاً به این...

    ادامه مطلب
    فواید خوردنی های هفت سین برای بچه ها

    فواید خوردنی های هفت سین برای بچه ها

    23 اسفند 1401
    ترکیبات آجیل مشکل‌گشا برای چهارشنبه‌سوری | آجیل هفت مغز شامل چیست

    ترکیبات آجیل مشکل‌گشا برای چهارشنبه‌سوری | آجیل هفت مغز شامل چیست

    23 اسفند 1401
    فشار خون و چند توصیه مهم از انجمن قلب آمریکا(AHA)

    سه نکته مهم درباره تغذیه بیماران مبتلا به سرطان

    23 اسفند 1401

    پربازدیدها

    هیچ محتوایی در دسترس نیست

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی/ آخرین اخبار « بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران » ، بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی + کتابچه کنگره

    اعلام اسامی برندگان مسابقه جدول کلمات متقاطع ایفتاتی آی/دیماه 99

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود

    Add New Playlist