شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۱۲ ماده غذایی که مانع کاهش وزن می‌شوند

    اگر قصد کاهش وزن دارید، بهتر است از آبمیوه‌ها دوری کنید. گرچه آبمیوه‌ها به دلیل درست شدن از میوه گزینه سالمی به نظر می‌رسند، اما بسیاری از آنها فرآوری‌شده و مملو از قند هستند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۱۴, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بهترین فاصله زمانی غذا خوردن برای کاهش وزن

    بسیاری از افراد زمانی که تصمیم به کاهش وزن می گیرند، تمام دغدغه شان ترازویی می شود که خود را دائماً با آن وزن می کنند. به علاوه تصور می کنند کمتر غذا خوردن، بدون ورزش ایرادی ندارد، در حالی که اینگونه نیست. دلیلش این است که با این روش شما به همراه چربی های بدن تان، ماهیچه های خود را هم از دست می دهید و اگر ماهیچه ی زیادی از دست دهید، نرخ متابولیکی تان (مقدار انرژی مورد نیاز بدن در حالت استراحت در یک محیط معتدل، زمانی که دستگاه گوارشی غیرفعال است) هم تغییر می کند. این ها تنها ۲ مورد از اشتباهاتی است که اغلب افراد در تلاش برای کاهش وزن مرتکب می شوند و اشتباهات رایج بسیار دیگری هم در رابطه با مصرف مواد غذایی وجود دارد.

     

    در ادامه از مواد غذایی ای خواهیم گفت که مانع کاهش وزن می شوند.

     

    ۱- نوشیدنی های قنددار

     

    محبوب ترین نوشیدنی ها چیزی بین ۴۰ تا ۶۰ گرم قند در خود دارند. این میزان ۲ تا ۳ براری حداکثر مقدار قندی است که روزانه باید مصرف کرد. و این مقدار تنها از یک نوشیدنی است. نوشابه ها و آبمیوه ها که مملوء از کربوهیدرات و کالری هم هستند، کماکان شما را گرسنه باقی می گذارند، به این دلیل که مراکز مرتبط با اشتها در مغز آن واکنشی که به کالری خوراکی ها دارند را به به کالری های مایع ندارند.

     

    به جای این کار، آب بنوشید. اگر میانه ی خوبی با مزه ی آب ساده ندارید، چند قاچ لیموترش، چند برگ نعناع یا چند تکه از میوه های مورد علاقه تان را درون آن بریزید تا کمی مزه بگیرد. چای سبز بدون شکر هم گزینه ی خوبی است.

     

    ۲- پاستا

     

    پایتا کربوهیدرات بسیار بالایی دارد. کربوهیدرات ها می توانند مفید باشند، اما اگر به مقدار زیادی مصرف شوند می توانند مشکلات متعددی ایجاد کنند. تحقیقات نشان داده مصرف زیاد کربوهیدرات می تواند ریسک ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد. همچنین مصرف بالای کربوهیدرات باعث افزایش سطح فند خون می شود. به همین دلیل است که مصرف کربوهیدرات باید به میزان متعادل باشد، به ویژه اگر قصد کاهش وزن داشته باشید.

     

    ۳- اغلب آبمیوه ها

     

    اگر قصد کاهش وزن دارید، بهتر است از آبمیوه ها دوری کنید. گرچه آبمیوه ها به دلیل درست شدن از میوه گزینه ی سالمی به نظر می رسند، اما بسیاری از آن ها فرآوری شده و مملوء از قند هستند. بنابراین برای کاهش وزن مضر هستند چون به همان اندازه ی نوشابه قند دارند، اگر بیشتر از آن نباشد. از آنجایی که آبمیوه ها هیچ فیبری در خود ندارند، بهتر است به جای خرید یک پاکت آبمیوه ی پرتقال که ممکن است واقعاً میوه ای در خود نداشته باشد، خود پرتقال را بخورید.

     

    ۴- برنج

     

    برنج برای بسیاری غذایی سبک به نظر می رسد اما اینگونه نیست. مصرف برنج می تواند مشکلات زیادی ایجاد کند، مانند کاهش سطح کلسترول مفید، بالا رفتن سطح گلیسیرید و بالا رفتن فشار خون. مصرف برنج به میزان متعادل می تواند بی ضرر باشد. با این حال، مصرف زیاد این ماده غذایی مشکل ساز خواهد بود.

     

    ۵- غلات صبحانه ی درست شده از آرد سفید

     

    غلات صبحانه شاید گزینه ی خوبی برای شروع روز خود به نظر برسد، اما مملوء از غلات تصفیه شده و قند است. مصرف زیاد قند می تواند باعث مشکلاتی مانند بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و مشکلات کبدی شود. غلات صبحانه همچنین فیبر کمی دارند و این در حالی است که تنها با فیبر است که می توانیم بعد از خوردن غذا احساس سیری کنیم.

     

    ۶- نودل های آماده

     

    نودل های آماده سدیم بالایی دارند. یک وعده نودل حاوی حدود ۸۶۱ میلی گرم سدیم است و اگر تمام بسته را بخورید، این میزان تقریباً ۲ برابر می شود و به ۱،۷۲۲ میلی گرم می رسد. به علاوه، مصرف بالای سدیم می تواند باعث مشکلات متعددی برای افرادی شود که بدن آن ها با نمک سازگار نیست.

     

    ریسک بالا رفتن فشار خون در این افراد بالا است. همچنین تحقیقات نشان داده کاهش مصرف سدیم باعث پایین آمدن احتمال بروز مشکلات قلبی عروقی تا ۳۰ درصد می شود. بنابراین نودل های آماده هم برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند، مناسب نیستند.

     

    ۷- غذاهای مایکروفری

     

    اغلب غذاهای منجمد برای کاهش وزن بسیار مضر هستند. غذاهای منجمد و مایکروفری معمولاً سدیم و قند بالایی دارند، به همراه مواد شیمیایی و مواد نگهدارنده ای که کارشان تازه نگه داشتن این غذاها است.

     

    یک دلیل دیگر برای پرهیز از این نوع غذاها بسته بندی پلاستیکی آن ها. این ظروف حاوی افزودنی های پلاستیک یا فتالات (موادی که به منظور بهبود خواص و عملکرد پلاستیک به آن اضافه می ‌شوند) هستند که می توانند وارد غذا شوند و سلامت ما را به خطر بیاندازند. این نوع غذاها هم مانع کاهش وزن هستند.

     

    ۸- نوشابه های رژیمی

     

    تصور رایج این است که نوشابه های رژیمی به کاهش مصرف قند کمک می کنند اما حقیقت این است که در نوشابه های رژیمی قند صرفاً جای خود را به شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام، سیکلامات و ساخارین داده است. تحقیقات نشان داده میان مصرف نوشابه های رژیم و بروز مشکلات مختلف پزشکی مانند دیابت نوع ۲، فشار خون بالا و بیماری قلبی ارتباط وجود دارد.

     

    ۹- مواد غذایی فرآوری شده ی کم چرب یا بدون چربی

     

    مواد غذایی کم چرب با بدون چربی اغلب به عنوان گزینه هایی سالم تبلیغ می شوند. با این حال، این نوع مواد غذایی اغلب مملوء از قند و دیگر مواد افزودنی هستند تا مزه ی بهتری پیدا کنند. مثلاً یک ماست کم چرب طعم دار می تواند به اندازه ی یک قالب شکلات قند داشته باشد.

     

    به جای این کار، از مواد غذایی کاملی که حداقل فرآوری را دارند یا فرآوری نشده هستند و هم به طور طبیعی چربی اندکی دارند و هم حاوی چربی های سالم هستد، استفاده کنید. مواد غذایی کامل (Whole Foods) مواد غذایی گیاهی ای هستند که فرآوری یا تصفیه نشده اند یا کمترین فرآوری یا تصفیه را داشته اند و عاری از مواد افزودنی و دیگر مواد غیر طبیعی هستند.

     

    اگر مجبور به خرید محصول کم چربی یا بدون چربی ای شدید، فهرست مواد تشکیل دهنده را بر روی بسته بندی آن چک کنید تا مطمئن شوید قند یا مواد افزودنی زیادی ندارد و در حقیقت، کالری آن از محصولات پرچرب کمتر است.

     

    ۱۰- پروتئین های حیوانی

     

    پروتئین های حیوانی بخشی از رژیم غذایی اغلب افراد هستند. تخم مرغ، شیر، گوشت و غیره، برای هر کسی ضروری هستند. با این حال، مصرف زیادی هر چیزی همیشه مشکل ساز است. زیاده روی در مصرف پروتئین های حیوانی هم می تواند مشکلاتی ایجاد کند.

     

    پروتئین های حیوانی حاوی مقادیر زیادی فسفر هستند که می تواند مشکلات کلیوی و استخوانی ایجاد کند. این پروتئین ها می توانند فشار زیادی به کلیه ها وارد کنند، چون گوشت نسبت به سبزیجات، ماده غذایی بسیار سنگین تری است. تصفیه ی آن ها برای کلیه ها وقت گیر است و بار سنگینی بر دوش آن ها می گذارد. بنابراین از مصرف زیاد پروتئین های حیوانی هم خودداری کنید.

     

    ۱۱- گوشت های فرآوری شده

     

    گوشت های فرآوری شده برای کاهش وزن بسیار مضر هستند، چون نیترات بالایی دارند. مصرف آن ها مشکلات متعددی از جمله سرطان می تواند ایجاد کند. این نوع گوشت ها از نیترات سدیم درست می شوند که برای حفظ رنگ گوشت به آن ها اضافه می شوند.

     

    گوشت های فرآوری شده همچننی مملوء از سدیم کلراید هستند و گرچه تنها ماده غذایی حاوی سدیم نیستند، اما میزان سدیم موجود در رژیم غذایی را به میزان چشمگیری افزایش می دهند.

     

    ۱۲- گرانولا بارها

     

    اغلب گرانولا بارها چیزی جز ترکیبی از قند و روغن های هیدروژنه نیستند و هیچ پروتئین واقعی ای در خود ندارند.

     

    آن ها به دلیل کالری پایین شان نمی توانند جای غذا را بگیرند و به شما احساس سیری دهند. اگر به دنبال گنجاندن مقادیری پروتئین در رژیم غذایی خود هستید، بهتر است از یک پروتئین بار خوب استفاده کنید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

     

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهکاهش وزنمواد غذایی
    پست قبلی

    پیش بینی وضعیت بازار گوشت قرمز در سال جدید

    پست بعدی

    صادرات بیش از ۱۸۶ هزار تنی آبزیان در سال گذشته

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نرخ انواع ماهی اعلام شد/ ماهی «زبیده» کیلویی ۴۰۰ هزار تومان

    صادرات بیش از ۱۸۶ هزار تنی آبزیان در سال گذشته

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    فواید یک میوه تابستانی؛ از بهبود بینایی تا کاهش التهاب

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    انباشت ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در دامداری ها

    تامین اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم/ نظارت مستمر برای جلوگیری از گرانفروشی ادامه دارد

    تیر ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.