دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۷ ماده غذایی که محافظ طبیعی معده هستند

    برای داشتن سلامت گوارشی، باید میزان مصرف میوه‌ها و سبزیجات را افزایش دهید چون آنزیم‌هایی دارند که برای بافت معده مفید هستند. نکته دیگری که باید در نظر داشت این است که رژیم‌های غنی از قند و شیرینی‌های فرآوری‌شده را محدود کنیم.

    توسط هانیه سیفی مجد
    شهریور ۱۱, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تحقیقات نشان داد؛ رژیم غذایی که نفخ معده را کاهش می دهد

    براساس گزارشات منتشر شده یکی از شایع‌ترین مشکلات در بیماران،اختلالات عملکردی دستگاه گوارش مانند سوزش سر دل و ریفلاکس معده است.بسیاری از افراد به‌خاطر کنترل کردن ریفلاکس معده،بدون تجویز پزشک به مصرف بعضی از داروها روی می‌آورند.

    باید به این نکته توجه داشت که مصرف منظم این داروها می‌تواند اثرات نامطلوبی مانند پوکی استخوان،آسیب کلیه،زوال عقل،کمبود ریزمغذی‌ها،عفونت‌ها و سرطان معده داشته باشد.

    اطلاعاتی در مورد داروهای مهارکننده معده

    طبق گزارشات منتشر شده،داروهای مهارکننده پمپ پروتون(PPI) که معروف‌ترین آن‌ها امپرازول،لانسوپرازول،پانتوپرازول،رابپرازول و اسمومپرازول است،جزو پرمصرف‌ترین داروها در بین افراد است.توجه به این نکته مهم است که به طور کلی،داروهای PPI برای بیمارانی که ایبوپروفن و اسید استیل سالیسیلیک مصرف می کنند،به عنوان داروی محافظ معده تجویز می شود.آسپرین یا داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی می‌توانند باعث ایجاد زخم های کوچک در معده و دوازدهه شوند.به گفته متخصصان،داروهای PPI برای دستگاه گوارش بسیار مفید هستند،زیرا اثربخشی آنها در بیماری های شایع مانند زخم معده،رفلاکس معده و غیره ثابت شده است.با این حال،باید به خاطر داشت که استفاده از آن‌ها به‌عنوان محافظ معده منوط به مجوز پزشک است.

    مراقبت‌های پیشگیرانه

    باید توجه داشت که استفاده از محافظ‌های طبیعی معده جایگزین اجرای عادات و مراقبت‌های پیشگیرانه نمی‌شود.واقعیتی که وجود دارد این است که در بسیاری از مواقع،شما رژیم غذایی سالمی نمی خورید.برای داشتن سلامت گوارشی،باید میزان میوه‌ها و سبزیجات را افزایش دهید چون آنها آنزیم‌هایی دارند که برای بافت معده مفید هستند.نکته دیگری که باید در نظر داشت این است که باید رژیم‌های غنی از قند و شیرینی‌های فرآوری شده را محدود کنیم.آنها به خوبی هضم نمی‌شوند و برای رفع گرسنگی مفید نیستند.همچنین انجام ورزش با شدت متوسط برای مبارزه با رفلاکس معده ضروری است.مثلا پیاده روی سیستم ایمنی بدنتان را تقویت می‌کند و سلامت عمومی شما را بهبود می‌بخشد.

    ۱.سیب

    سیب میوه ای سبک و بسیار هضم کننده است.در صورت ابتلا به یبوست،این میوه به‌عنوان یک ملین ملایم عمل می کند.همچنین سیب برای بهبود عملکرد کلی روده بسیار مفید است.این میوه علاوه بر خواص ضد التهابی و ادرارآوری که دارد،سرشار از پکتین و گلیسین است که به کنترل ریفلاکس معده کمک می‌کند.

    ۲.بیکربنات سدیم

    بیکربنات سدیم به دلیل خواص قلیایی خود،یکی از موثرترین محافظ های طبیعی معده است اما استفاده بیش از حد می تواند باعث اختلالاتی مانند هیپوکالمی،هیپوناترمی و هیپوکلرمی شود.از مصرف بیکربنات سدیم در صورت فشار خون بالا یا رژیم کم سدیم خودداری کنید.برای کمک به بهبود مشکلات گوارشی خود،یک قاشق چایخوری از این ماده را در یک لیوان آب مخلوط کنید.البته این کار باید با مجوز پزشک انجام گیرد.

    ۳.آب آلوئه‌ورا

    یکی از جالب ترین و مقرون به صرفه ترین محافظ های طبیعی معده است که می‌توانید امتحان کنید.آب آلوئه ورا به‌دلیل اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خود،برای کاهش التهاب و مشکلات گوارشی بسیار مفید است و ریفلاکس معده را تسکین می‌دهد.برای تهیه این آبمیوه فقط باید نصف قاشق چایخوری(۳ گرم) از ژل داخلی گیاه آلوئه ورا را در یک لیوان آب حل کنید.اگر خوب حل نشد کمی گرم کنید و بعد از غذا بنوشید.از آن در حد اعتدال استفاده کنید،زیرا مصرف زیاد آن می تواند باعث اسهال و استفراغ شود.

    ۴.سرکه سیب ارگانیک

    این محافظ طبیعی معده به جلوگیری از رفلاکس و هضم غذا کمک می کند،باعث تعدیل در فعالیت آنزیم‌های گوارشی می‌شود و تخلیه معده را بهبود می‌بخشد.اگر سرکه سیب در خانه دارید،از ارگانیک بودن آن اطمینان حاصل کنید زیرا سرکه سیب ارگانیک خواص بیشتری دارد.برای مصرف آن،فقط یک قاشق چای خوری(۵ میلی لیتر) سرکه سیب را در یک لیوان آب (۲۰۰ میلی لیتر) مخلوط کنید و قبل از غذا آن را بنوشید.

    ۵.دم‌کرده بابونه

    بابونه یک جایگزین طبیعی برای تسکین سوزش سر دل و یکی از شناخته‌شده‌ترین محافظ‌های معده است که به لطف خواص ضدالتهابی خود قادر به ترمیم و محافظت از مخاط معده است.به یاد داشته باشید که این دمنوش را در حالت ولرم و قبل از هر وعده غذایی بنوشید تا مخاط معده صدمه نبیند.

    ۶.شیرین‌بیان

    برطبق گفته متخصصان،خواص ضد باکتریایی شیرین بیان برای درمان اختلالات گوارشی مفید است و به لطف خواص طبیعی خود،محافظی ژل مانند بر روی دیواره معده ایجاد می‌کند تا از اسید معده محافظت کند.

    ۷.آب کلم تازه

    متخصصان مصرف کلم تازه را به‌دلیل خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی به عنوان یک روش طبیعی و ایمن برای درمان زخم معده توصیه می‌کنند.آب کلم سبز را بگیرید و هر روز با معده خالی آن را بنوشید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهسبزیجاتمعدهمواد غذایی
    پست قبلی

    چرا نباید این چاشنی‌های مضر را مصرف کنیم؟

    پست بعدی

    مصرف این غذاها در وعده شام باعث چاقی می شود

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    مصرف این غذاها در وعده شام باعث چاقی می شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    از خواص بی نظیر انگور یاقوتی چه می‌دانید؟

    فارس رتبه نخست تولید انگور کشور/ برداشت از ۴۷ هزار هکتار تاکستان‌

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۴ میلیون و ۸۲۰ هزارتن رسید

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.