شنبه, خرداد ۳۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۷ ترفند ساه برای خلاص شدن از شر چربی شکم

    تجمع چربی بیش از حد در ناحیه شکم می‌تواند خطر ابتلا به برخی بیماری‌های مزمن را افزایش دهد. مصرف پروتئین بیشتر، خواب کافی و ورزش هوازی چند مورد از روش‌هایی هستند که در کاهش چربی شکم نقش دارند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آبان ۲۷, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    محققان ثابت کرده‌اند که تجمع چربی در اطراف اندام‌های ما خطر ابتلا به بیماری‌های متابولیک را افزایش می‌دهد؛ برخی از این بیماری‌ها عبارتند از: بیماری‌های قلبی و کلسترول بالا، دیابت، کبد چرب، سندرم تخمدان پلی کیستیک و اضافه وزن. هم‌چنین احتمال بروز آپنه خواب، درد مفاصل و انواع مختلف سرطان نیز در پی این اتفاق وجود دارد. هم‌چنین چربی احشایی که به عنوان «چربی پنهان» هم شناخته می‌شود، چربی ذخیره شده در اعماق شکم است و یک ریسک فاکتور اصلی برای ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی به شمار می‌آید.

    اگرچه سوزاندن چربی در این ناحیه ممکن است کمی سخت باشد، اما روش‌هایی وجود دارند که با انجام آنها به راحتی می‌توانید چربی‌های احشایی را بسوزانید:

     

    ۱. مقدار زیادی فیبر محلول بخورید

     

    مطالعات نشان می‌دهد که این نوع از فیبر با کاهش جذب کالری و ایجاد احساس سیری مضاعف، نقش بسزایی در کاهش وزن دارد و به چربی‌سوزی در ناحیه شکم کمک می‌کند. منابع عالی فیبر محلول عبارتند از: میوه، سبزیجات، حبوبات و جو. سعی کنید مقدار زیادی از مواد غذایی با فیبر بالا را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

     

    ۲. چربی ترانس را حذف کنید

     

    مطالعات نشان می‌دهد مصرف این چربی‌های ناسالم با بروز التهاب، بیماری قلبی، مقاومت به انسولین و افزایش چربی شکمی همراه است. برای کمک به کاهش چربی در ناحیه شکم، سعی کنید در هنگام خرید مواد غذایی، برچسب مواد تشکیل‌دهنده محصولات را با دقت بخوانید و از خرید محصولات حاوی چربی ترانس اجتناب کنید.

     

    ۳. خوب و کافی بخوابید

     

    خواب برای بسیاری از جنبه‌های سلامت از جمله مدیریت وزن مهم است. مطالعات نشان می‌دهد که نداشتن خواب کافی با افزایش خطر چاقی و افزایش چربی شکم مرتبط است. یک مطالعه ۱۶ساله شامل بیش از ۶۸هزار زن نشان داد که احتمال افزایش وزن در کسانی که کمتر از ۵ ساعت در شب می‌خوابیدند، نسبت به کسانی که ۷ ساعت یا بیشتر در شبانه‌روز می‌خوابیدند، بیشتر بود.

     

    ۴. پروتئین بیشتری مصرف کنید

     

    پروتئین یک ماده مغذی بسیار مهم برای کنترل وزن است. مصرف زیاد پروتئین باعث افزایش ترشح هورمون‌هایی می‌شود که اشتها را کاهش و احساس سیری را افزایش می‌دهند. پروتئین سرعت متابولیسم را افزایش می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا توده عضلانی را در طول کاهش وزن حفظ کنید. بسیاری از مطالعات نشان می‌دهند تجمع چربی شکمی در افرادی که پروتئین بیشتری می‌خورند، نسبت به افرادی که رژیم غذایی کم‌پروتئین دارند، کمتر است. منابع غنی پروتئین، مانند: گوشت، ماهی، تخم مرغ، لبنیات و حبوبات را در وعده‌های غذایی خود بگنجانید.

     

    ۵. استرس خود را مدیریت کنید

     

    استرس با تحریک غدد فوق کلیوی برای تولید کورتیزول (هورمون استرس)، میزان اشتها و ذخیره چربی در ناحیه شکم را افزایش می‌دهد. برای کاهش چربی شکمی، فعالیت‌هایی مثل یوگا یا مدیتیشن را انجام دهید که از میزان استرس می‌کاهند.

     

    ۶. غذاهای شیرین زیاد نخورید

     

    مصرف بیش از حد شیرینی‌جات یکی از دلایل اصلی افزایش وزن در بسیاری از افراد است. شیرینی‌جات حاوی فروکتوز است و در صورت مصرف بیش از حد منجر به ایجاد بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و بیماری کبد چرب می‌شود. هم‌چنین مطالعات نشان می‌دهد مصرف قند زیاد با افزایش چربی شکمی همراه است. حتی قندهای طبیعی مانند عسل طبیعی نیز باید در حد اعتدال مصرف شوند.

     

    ۷. انجام تمرینات هوازی

     

    ورزش هوازی یک راه مؤثر برای بهبود سلامتی و سوزاندن کالری است و انجام آن در کاهش چربی شکم و چربی کلی بدن مؤثر است. یک مطالعه نشان داد که زنان یائسه با انجام تمرینات هوازی به مدت ۳۰۰ دقیقه در هفته، در مقایسه با زنانی که ۱۵۰ دقیقه در هفته ورزش می‌کردند، چربی‌سوزی بیشتری را در تمام قسمت‌های بدن داشتند.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

     

    • بیشتر بخوانید:
    • با شکم سیر بخوابید تا چاق نشوید!
    • خانم‌ها آووکادو بخورند تا گرفتار چربی شکمی نشوند
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: استرستغذیهتمرینات هوازیچربی شکمسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفیبرلاغری
    پست قبلی

    با این راهکار ذهنی کاهش وزن خود را ۳ برابر کنید

    پست بعدی

    چرا باید نارگیل بخوریم؟

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    در میان میوه‌های استوایی خوش‌طعم، شاید کمتر کسی انبه را یک ابرغذا بداند؛ اما پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که این...

    بیشتر بخوانید
    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چرا باید نارگیل بخوریم؟

    چرا باید نارگیل بخوریم؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    برنج ایرانی یک ساله ۷۰ درصد گران شد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    میوه ارزان شد/ ثبت سفارش انبه از ۱۰ خرداد آغاز می‌شود

    میوه ارزان شد/ ثبت سفارش انبه از ۱۰ خرداد آغاز می‌شود

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۸۵ درصد گوشت قرمز در داخل تولید می‌شود/نیازی به واردات گوشت قرمز نداریم

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    شیرخام با نرخ ۲۳ هزارتومان از دامداران خریداری می‌شود

    شیرخام با نرخ ۲۳ هزارتومان از دامداران خریداری می‌شود

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.