دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۶ فایده شگفت‌انگیز خرما برای سلامتی

    خرما دارای فواید بسیاری برای سلامتی بدن است که برای مثال می‌توان به کاهش وزن و چربی‌سوزی، جلوگیری از سرطان روده و درمان یبوست اشاره کرد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    فروردین ۲۰, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما سرشار از قندهای طبیعی و مملو از مواد مغذی مورد نیاز بدن است. این خوراکی مقادیر قابل توجهی ویتامین‌، مواد معدنی، آهن، کلسیم، منیزیم، ریبوفلاوین، تیامین، روی و فولات در خود دارد. خرما دارای فواید بسیاری برای سلامتی بدن است که برای مثال می‌توان به کاهش وزن و چربی‌سوزی، جلوگیری از سرطان روده و درمان یبوست اشاره کرد.

    خرما یک خوراکی مقوی و حاوی درصد بالایی از مواد معدنی و ویتامین‌های ضروری برای بدن است. هر یک وعده خرما (یا چهار عدد از آن) ۴۰ درصد مس، ۱۵ درصد منیزیم، ۱۴ درصد منگنز، ۲۳ درصد پتاسیم، ۱۷ درصد ویتامین B۶ و ۳.۶ گرم پروتئین مورد نیاز بدن شما را تأمین می‌کند. خرما همچنین دارای فیبر بالایی (حدود ۷ گرم در هر وعده) است. هم‌چنین از دیگر فواید خوردن خرما می‌توان به جبران کمبود آهن اشاره کرد.

    در ادامه به شش فایده شگفت‌انگیز خرما برای سلامتی اشاره می‌شود.

     

    ۱. ارتقای سلامت عمومی

    خرما حاوی فیبر است و تحقیقات نشان می‌دهد که فواید فیبر برای سلامتی، فراتر از بهبود عملکرد دستگاه گوارش است. دریافت مقدار زیادی فیبر از سبزیجات و میوه‌هایی مانند خرما می‌تواند در بهبود سلامت قلب، تثبیت سطح قند خون، کاهش سطح کلسترول و جلوگیری از افزایش وزن و چاقی مفید باشد. هم‌چنین مصرف خرما خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، سکته مغزی، دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.

     

    ۲. پیشگیری از بیماری‌های مزمن

    خرما سرشار از ترکیبات گیاهی است که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می‌کنند. آنتی اکسیدان‌ها از سلول‌های شما در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می‌کنند. رادیکال‌های آزاد در ایجاد بیماری‌های خود ایمنی، بیماری قلب و عروقی، آب مروارید و حتی سرطان نقش دارند.خرما حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدان‌ها از جمله: کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها، لیگنان‌ها، اسیدهای فنولیک و پلی فنول‌هاست که به جلوگیری از ایجاد و پیشرفت بیماری‌های مزمن کمک می‌کنند.

     

    ۳. تقویت سلامت مغز

    چندین مطالعه، مصرف خرما را (به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی) با بهبود عملکرد مغز مرتبط دانسته‌اند. آنتی اکسیدان‌ها از التهاب در سراسر بدن، از جمله در مغز، جلوگیری می‌کنند. التهاب مغز با ایجاد بیماری‌هایی مانند آلزایمر و پارکینسون در ارتباط است. بهبود حافظه، یادگیری بهتر و اضطراب کمتر از دیگر فواید خوردن خرما برای مغز هستند.

     

    ۴. کمک به تسهیل زایمان طبیعی

    شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد خوردن خرما می‌تواند زایمان را تسهیل کند. به نظر می‌رسد ترکیبات موجود در خرما گیرنده‌های اکسی توسین را تحریک می‌کند. وجود اکسی توسین کلید اصلی کنترل انقباضات مادر حین زایمان است.

    هم‌چنین از آنجا که خرما منبع عالی کربوهیدرات‌های سالم و سرشار از قندهای طبیعی است، خوردن آن در اواخر بارداری به مادر کمک می‌کند تا انرژی کافی برای زایمان خود ذخیره کند.

     

    ۵. خواص ضدپیری برای پوست

    هورمون‌های گیاهی (فیتوهورمون‌ها) موجود در خرما دارای خواص ضد پیری برای پوست هستند. از همین رو گاهی اوقات از فیتوهورمون‌ها در تولید محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود.

     

    ۶. جایگزینی سالم برای شکر تصفیه‌شده

    خرما یک خوراکی مفید با شاخص گلیسمی پایین (حدود ۴۲) در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند قند خون را ثابت نگه دارد. همین مسئله ثابت می‌کند که خرما بهترین جایگزین برای قند، شکر و مرباست و می‌توان از آن برای رفع میل به مصرف شرینی استفاده کرد. یک عدد خرمای تازه ۲۰ کالری و یک خرمای خشک ۱۵ کالری دارد که با خوردن آن انرژی بدن تأمین می‌شود.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهخرماسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیضد پیریعلمی - تغذیه و سلامتفواید خرماکربوهيدرات سالممواد معدنیویتامین‌ها
    پست قبلی

    قیمت میوه های نوبرانه اعلام شد

    پست بعدی

    افزایش قیمت گوشت قرمز تکذیب شد/ دولت تصمیمی بر افزایش نرخ ارز نیمایی برای کالاهای اساسی ندارد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    افزایش قیمت گوشت قرمز تکذیب شد/ دولت تصمیمی بر افزایش نرخ ارز نیمایی برای کالاهای اساسی ندارد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    روزانه ۲۰۰۰ تن پیاز صادر می‌شد

    خرید توافقی، قیمت سیب‌زمینی و پیاز را در مزارع تثبیت کرد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت می‌شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر

    تیر ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.