شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۵ میان وعده خانگی سالم برای دانش آموزان

    طی سال‌ها متخصصان بهداشت توصیه‌هایی زیادی را برای غذای میان وعده کودکان در مدارس ارائه داده‌اند و والدین و دانش آموزان را از مراجعه هر روزه به بوفه‌های مدارس برای خرید انواع کیک‌ و کلوچه‌، چیپس‌ یا پفک‌ بر حذر داشته‌اند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۱۳, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    در برنامه تلویزیونی مطرح شد؛ پیشنهاد جالب یک متخصص طب ایرانی/مادران در بوفه مدارس مشارکت کنند

    یکی از راه حل‌های قابل اجرا برای مراجعه کمتر دانش آموزان به بوفه‌های مدارس، درست کردن میان وعده‌های سالم توسط والدین در خانه است. اطمینان از دسترسی کودکان مدرسه‌ای به میان‌وعده‌های سالم و خوشمزه برای تامین انرژی پایدار در طول روز ضروری است. در حالی که طعم و مزه بسیار مهم است، ارزش غذایی میان وعده‌ها نقشی اساسی در حمایت از رشد آن‌ها ایفا می کند. تهیه تنقلات سالم و خوشمزه برای کودکان مدرسه‌ای در خانه چندان چالش برانگیز نیست. در اینجا پنج گزینه خوشمزه وجود دارد که طیفی از طعم‌ها، بافت‌ها و مواد مغذی را برای تقویت ذهن و بدنی جوان در طول فعالیت روزانه در مدرسه ارائه می‌کنند. این گزینه‌ها با ترکیب انواع میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین‌های بدون چربی، نه تنها نیازهای چشایی را مرتفع می‌کنند، بلکه به تامین مواد مغذی ضروری مورد نیاز برای رشد، تمرکز و سلامت کلی کمک می‌کنند.

     

    سیخ‌های میوه به همراه ماست

     

    برای تهیه این سیخ‌های رنگارنگ اشتها برانگیز، میوه را به اندازه لقمه‌های کوچک تکه کنید و آن را به سیخ‌های چوبی بکشید و کباب‌های میوه‌ای رنگارنگ ایجاد کنید. در کنار آن نیز ظرف ماستی قرار دهید تا سیخ‌های میوه در آن فرو برده شوند. این میان وعده نه تنها میل به شیرینی را ارضا می‌کند، بلکه ویتامین‌های ضروری و آنتی اکسیدان‌ها و تا حدی پروبیوتیک‌های مورد نیاز بدن را نیز فراهم می کند.

     

    برش‌های سبزی به همراه حمص

     

    حمص یا هوموس از جمله ترکیبات غذایی لبنانی است که در سال‌های اخیر به عنوان یک غذای سالم جای خود را در فرهنگ غذایی ما باز کرده است. این ماده خوشمزه خوراکی را با نخود و سیر و روغن زیتون درست می‌کنند. این میان وعده سالم را می‌توانید با سبزیجات همراه کنید. هویج، خیار و فلفل دلمه‌ای را به شکل چوب‌هایی خرد کنید که به راحتی در دست گرفته شوند. این ترکیب بافتی ترد، همراه با رنگ‌های شاداب و مواد تقویت کننده فیبر، ویتامین‌ها و چربی‌های سالم مورد نیاز بدن را ارائه می‌دهد.

     

    رول‌های کره آجیل و موز

     

    یک لایه کره آجیل را روی یک نان نازک سبوس دار بمالید و یک موز را روی یک لبه آن قرار دهید. آن را محکم رول کنید و به صورت لقمه‌های کوچک برش دهید. این رول‌ها که سرشار از پروتئین، فیبر و پتاسیم هستند، گزینه‌ای خوشمزه و سیرکننده برای میان‌وعده‌های دانش آموزان هستند.

     

    تریل میکس (مخلوط آجیل)

     

    آجیل‌های مخلوط، میوه‌های خشک، چیپس‌های شکلات تلخ و غلات سبوس دار را با هم ترکیب کنید تا یک ترکیب مغذی و خوشمزه ایجاد کنید. آن را در ظروف کوچک تقسیم کنید تا یک میان وعده راحت و انرژی زا، سرشار از چربی‌های سالم، آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی ضروری برای میان وعده فرزندتان فراهم کرده باشید.

    پارفه (دسر سرد) ماست یونانی

     

    ماست یونانی را با گرانولا و توت‌های مخلوط شده در یک فنجان یا شیشه کوچک، بریزید. ماست یونانی پروتئین و پروبیوتیک‌های مورد نیاز بدن را تامین می‌کند، در حالی که گرانولا تردی غلات کامل را فراهم می‌کند. توت‌ها به شیرینی طبیعی و تامین آنتی اکسیدان مورد نیاز بدن کمک می‌کنند.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت
    • بیشتر بخوانید:
    • محققان بریتانیایی می گویند؛ ارتباط سلامت روانی کودکان با مصرف بیشتر میوه و سبزیجات
    • فواید ۱۰ ماده غذایی شیرین برای سلامت بدن
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهدانش آموزانمیان وعده
    پست قبلی

    عرضه ۵۳۰۰ تن میوه و خرما در استان تهران/ گوشت و مرغ تنظیم بازاری توزیع می‌شود

    پست بعدی

    صادرات روزانه ۱۰ هزارتن گوجه فرنگی و پیاز به بازار‌های هدف

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تأمین غذا با حمایت از تولید داخل اصل راهبردی وزارت جهاد کشاورزی

    صادرات روزانه ۱۰ هزارتن گوجه فرنگی و پیاز به بازار‌های هدف

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    انباشت ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در دامداری ها

    تامین اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم/ نظارت مستمر برای جلوگیری از گرانفروشی ادامه دارد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    گرانی لبنیات؛ یک بام و دوهوای تولیدکنندگان لبنی در کشور

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    تیر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.