سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    توزیع ماهانه روغن به ۲۰۰ هزارتن رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۱۱ ماده غذایی فوق‌العاده که روند پیری را بعد از ۴۰ سالگی کند می‌کند

    غذاهای فوق‌العاده‌ای برای گنجاندن در رژیم غذایی وجود دارند که حاوی مواد مغذی مرتبط با کند کردن روند پیری هستند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۳, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بررسی جدید محققان بین المللی نشان می دهد؛ رژیم گیاهی خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کم می کند

    پیری می‌تواند چیز زیبایی باشد و می‌توانیم به خاطر اینکه یک روز دیگر هم زندگی می‌کنیم سپاسگزار باشیم. با این حال گاهی افزایش سن می تواند یک مشکل واقعی باشد. بدن شما دستخوش انواع تغییرات می شود که می‌تواند یک تجربه ناخوشایند باشد، به خصوص به این دلیل که افزایش سن عاملی برای بسیاری از بیماری‌هاست. خوشبختانه، غذاهای فوق‌العاده‌ای وجود دارند که می‌توانید به طور منظم مصرف کنید تا به کند کردن این روند کمک کنند.

     

    مواد غذایی برای به حداکثر رساندن متابولیسم

    برخی از نیازهای تغذیه‌ای ما می‌تواند با افزایش سن تغییر کند، بنابراین گنجاندن برخی از غذاهای فوق‌العاده خاص در رژیم غذایی ممکن است به افراد کمک کند با بالا رفتن سن زندگی سالمی داشته باشند.

    دهه ۴۰ شما زمان مناسبی برای شروع به تنظیم عادات سالم است تا بتوانید این تغییرات را در دهه‌های بعدی زندگی خود انجام دهید. همچنین، بدن شما در دهه ۴۰ زندگی شما شروع به تغییرات خاصی می کند، مانند کاهش توده عضلانی، تغییرات هورمونی مربوط به یائسگی، و تغییرات قد مرتبط با تغییرات استخوانی و عضلانی.

    برای آشنایی با برخی از ابرغذایی‌هایی که متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند تا زمانی که در دهه ۴۰ زندگی خود هستید، در رژیم غذایی خود استفاده کنید تا پیری را کاهش دهید، این مطلب را مطالعه کنید.

     

    بلوبری

    توت ها یکی از سالم ترین غذاهایی هستند که می توانید با بالا رفتن سن مصرف کنید و زغال اخته مهم‌ترین آنهاست. زغال اخته مملو از آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئیدها است که به مبارزه با استرس اکسیداتیو و التهاب، دو عامل اصلی پیری، کمک می کند.

    مصرف بلوبری همچنین از سلامت مغز حمایت می کند و ممکن است پیری شناختی را به تاخیر بیندازد. این توت ها به دلیل سطوح بالای آنتی اکسیدان ها (به ویژه فلاونوئیدها)، که نشان داده است عملکرد شناختی را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به بیماری های عصبی را کاهش می دهد، و به پیشگیری از زوال عقل، آلزایمر و زوال شناختی مرتبط با افزایش سن کمک می کند.

    ممکن است فکر کنید دهه ۴۰ شما برای شروع تمرکز بر زوال عقل و پیشگیری از آلزایمر خیلی زود است، اما برای مصرف منظم غذاهای سالم مانند زغال اخته که می تواند به بدن شما کمک کند، هرگز زود نیست.

    همانطور که قبلا ذکر شد، دهه ۴۰ شما زمانی است که ممکن است متوجه تغییراتی در قدرت عضلات خود شوید و تحقیقات نشان می دهد که زغال اخته می تواند به این امر کمک کند. زغال اخته به بهبود ریکاوری عضلات و کاهش آسیب و درد بعد از تمرین کمک می‌کند.

     

    توت فرنگی

    دریافت ویتامین C کافی می تواند از شما در برابر زوال شناختی مرتبط با افزایش سن محافظت کند. خوردن توت‌ها بیش از دو بار در هفته ممکن است پیری شناختی را تا ۲.۵ سال به تاخیر بیندازد.

    توت ها همچنین ممکن است به محافظت از سلول های ما در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک کنند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان را نیز کاهش دهند.

     

    آووکادو

    تحقیقات نشان می دهد که خاصیت ارتجاعی در پوست بسیاری از افراد رو به کاهش می‌رود و علائم پیری پوست را گاهی در اوایل ۲۰ سالگی مشاهده می کنند. این به این دلیل است که با بالا رفتن سن، بدن ما شروع به تولید کلاژن و الاستین کمتری می کند که بر بافت و جوانی پوست ما تأثیر می گذارد. این تغییرات طبیعی هستند و جای هیچ ترسی وجود ندارد، اما اگر به دنبال راه‌های سالمی هستید تا به طور بالقوه مقداری از آن را بازگردانید، رژیم غذایی شما می تواند کمک کند.

    یکی از بهترین غذاها برای پوست، آووکادو است. او می‌گوید: آووکادو سرشار از چربی‌های سالم، به‌ویژه چربی‌های غیراشباع است که به تغذیه پوست و کاهش التهاب کمک می‌کند و ظاهری جوان‌تر را ایجاد می‌کند.

    همراه با چربی های سالم، آووکادو حاوی ویتامین E است که می تواند به کاهش التهاب، پیری سالم و بهبود سلامت پوست با ترمیم پوست آسیب دیده و افزایش تولید کلاژن کمک کند.

     

    بادام

    بادام سرشار از ویتامین E است، آنتی اکسیدانی که به محافظت از پوست در برابر آسیب اشعه ماوراء بنفش کمک می کند و باعث ترمیم و بازسازی پوست می شود. زنان یائسه که بادام را به عنوان یک میان وعده روزانه مصرف می کردند، به طور متوسط کاهش بیشتری در اندازه و شدت چین و چروک روی پوست خود مشاهده کردند.

     

    انار

    انار جزو میوه های غنی از آنتی اکسیدان است که با کاهش عوامل خطر بیماری قلبی، بهبود سلامت مغز و شناخت و کمک به محافظت از پوست با افزایش سن مرتبط است. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان هایی به نام پلی فنول است که به محافظت از پوست در برابر آسیب اشعه ماوراء بنفش، کاهش التهاب، افزایش تولید کلاژن، بهبود بافت و قابلیت ارتجاعی پوست کمک می کند.

     

    زردچوبه

    چه با آن یک لاته درست کنید و چه از آن به عنوان ادویه در غذای مورد علاقه خود استفاده کنید، زردچوبه یک غذای فوق العاده است که با فواید ضد پیری مرتبط است.

    یک مطالعه منتشر شده در مجله Molecules نتایج مثبتی را با استفاده از زردچوبه به عنوان مکمل برای مردان میانسال و زنان یائسه نشان داد و اشاره کرد که این زردچوبه محافظت قوی در برابر آسیب استرس اکسیداتیو دارد.

    زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی است و به محافظت در برابر بیماری های مرتبط با افزایش سن کمک می کند و به سلامت کلی و طول عمر کمک می کند.

     

    پسته

    پسته دارای ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بالایی است و خوردن فقط یک مشت پسته به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی منظم می تواند تاثیر مثبتی بر پیری سلولی و طول عمر افراد مبتلا به پیش دیابت داشته باشد. پسته همچنین حاوی لوتئین است، یک کاروتنوئید آنتی اکسیدانی که به سلامت چشم کمک می کند.

     

    ماهی سالمون

    یکی دیگر از مواد غذایی فوق العاده برای کمک به کند کردن روند پیری، ماهی قزل آلا و همچنین بسیاری از انواع دیگر ماهی های چرب است. سالمون منبع عالی پروتئین بدون چربی است، یک ماده مغذی مهم برای حفظ توده عضلانی و به ویژه برای افراد مسن. همچنین سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که می تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

    در واقع، یک مطالعه منتشر شده در Neurology نشان داد که آنهایی که در دهه ۴۰ و ۵۰ زندگی خود گلبول‌های قرمز خونشان دارای سطوح بالاتری از امگا ۳ است، عملکرد شناختی و ساختار کلی مغز بهتری نسبت به افرادی با تعداد امگا ۳ کمتر، داشتند.

     

    کرنبری

    اگر از طرفداران کرنبری یا آب زغال اخته هستید، خوش شانس هستید، زیرا مشخص شده است که این میوه فوق العاده به کند کردن پیری کمک می کند.

    کرنبری مملو از ترکیبات گیاهی است که ممکن است به کند کردن روند پیری کمک کند، به خصوص زمانی که بر روی پیری شناختی تمرکز می کنیم. داده‌ها نشان می‌دهد که مصرف چیزی معادل یک فنجان کوچک کرنبری در روز در طول سه ماه ممکن است عملکرد حافظه و عملکرد عصبی را بهبود بخشد.

    زغال اخته همچنین منبع ویتامین C است، ماده مغذی که ممکن است به مبارزه با اثرات رادیکال‌های آزاد بر پیری پوست کمک کند.

     

    گوجه‌فرنگی

    برخی غذاهای قرمز رنگ، مانند گوجه‌فرنگی، حاوی آنتی‌اکسیدان لیکوپن هستند که با رادیکال‌های آزاد ناشی از افزایش سن مبارزه می‌کند. لیکوپن، که یک ترکیب گیاهی است که در هندوانه و گریپ فروت صورتی نیز یافت می‌شود، به‌خاطر فواید زیادی برای سلامتی شناخته شده است.

    در کنار مبارزه با رادیکال‌های آزاد، دریافت بالای لیکوپن به کاهش کلسترول، بهبود سلامت قلب و عروق و کاهش خطر بیماری‌های قلبی، کمک به کاهش خطر سکته مغزی و حتی کمک به کاهش خطر سرطان پروستات در مردان کمک می‌کند. و علاوه بر تمام این فواید در برابر بیماری‌های مرتبط با افزایش سن، لیکوپن به کاهش آسیب‌های ناشی از عکس پوست کمک می‌کند.

     

    سبزیجات برگ‌دار با کلم‌پیچ و اسفناج

    سبزیجات برگ‌دار مانند کلم پیچ و اسفناج سرشار از ویتامین‌های E و K هستند که ممکن است از از دست دادن حافظه جلوگیری کرده و به کاهش میزان پیری مغز کمک کند.

    یک وعده سبزی برگ دار در روز با کاهش شناختی مرتبط با افزایش سن مرتبط است، نه تنها به دلیل محتوای ویتامین K، بلکه به دلیل ترکیبات گیاهی آنتی اکسیدانی مانند لوتئین و بتا کاروتن و سطوح مواد مغذی آنها مانند فولات و نیترات.

    اما مزایای سبزی های تیره و برگ دار به همین جا ختم نمی شود. نه تنها سبزی های تیره با افزایش سن به سلامت شناختی شما کمک می کنند، بلکه این سبزی ها حاوی کاروتنوئیدهایی هستند که ممکن است به محافظت از چشم در برابر آسیب های اکسیداتیو کمک کنند، و به طور خاص اسفناج همچنین سرشار از آنتی اکسیدان های ویتامین A و C است که می تواند به محافظت از قلب کمک کنید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: پیریتغذیهرژیم غذاییمواد غذایی
    پست قبلی

    کمبودی در عرضه شکر ماه رمضان نداریم

    پست بعدی

    صادرات مرغ؛ راهی برای پایداری تولید

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳, ۱۴۰۴
    0

    متخصصان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی گفتند سلول‌های مغزی که آنها شناسایی کرده‌اند و خاطرات وعده‌های غذایی را ایجاد می‌کنند، می‌توانند توضیح...

    بیشتر بخوانید
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    صادرات مرغ؛ راهی برای پایداری تولید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    افتتاح ۵۴ طرح کشاورزی در استان مرکزی/تورم یک‌دهم درصدی مواد غذایی در اردیبهشت

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
    از مزرعه تا بازار/ روایت طلای سرخ کردستان

    از مزرعه تا بازار/ روایت طلای سرخ کردستان

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    تیر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.