یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۱۰ ماده غذایی سالم که مصرف بیش از حد آنها آسیب‌رسان است

    اگرچه سالم بودن بسیاری از مواد غذایی ثابت شده است، اما این نکته را فراموش نکنید که مصرف بیشتر همیشه بهتر نیست و در مصرف این گزینه‌های سالم هم نباید به هیچ وجه زیاده‌روی کرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    شهریور ۲, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    به طور کلی رعایت نکات تغذیه‌ای اهمیت فراوانی دارد و باید مراقب میزان مصرف مواد غذایی باشید تا سلامت بدن‌ خود را تامین کنید.

    بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، مصرف بیش از حد ۱۰ ماده غذایی می‌تواند آسیب‌ زننده باشد:

    _ آووکادو: این میوه سرشار از چربی‌های اشباع نشده سالم است و مصرف آن منجر به بهبود سلامت پوست، ناخن‌ها و مو می‌شود. مصرف آووکادو همچنین منجر به کاهش کلسترول بد می‌شود. با این حال مصرف زیاد چربی، حتی نوع سالم آن هرگز ایده خوبی نیست.

    _ شکلات تیره: شکلات تیره مملو از آنتی اکسیدان‌ها برای بهبود عملکرد قلب است و به کاهش خطر بیماری‌های قلبی در طول زمان کمک می‌کند. با این حال دقت کنید که این نوع شکلات نیز سرشار از کالری است و زیاده‌روی در مصرف آن می‌تواند اثرات مخرب داشته باشد.

    _ آجیل: آجیل منبع فوق العاده‌ای از چربی‌های سالم است و می‌تواند برای سلامت قلب مفید باشد. با این حال آجیل ۸۰ درصد چربی دارد و سرشار از کالری است. اضافه کردن مقادیر زیادی آجیل (به جای چربی‌های مضر) به رژیم غذایی کاری غلط است.

    _ کنسرو تن: این نوع کنسرو نیز سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب امگا ۳ برای حفظ سلامت قلب است، اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند مقادیر جیوه در بدن را افزایش داده و بویژه برای سلامت زنان باردار مضر باشد.

    _ کره بادام زمینی: اگر چه این خوراکی منبع سالم چربی‌ها بوده و به احساس سیری کمک می‌کند اما، کالری بالایی دارد و برخی از انواع آن حاوی قند است.

    _ سویا: جایگزین سالمی برای گوشت قرمز است و پروتئین زیادی دارد. مصرف سویا به گیاه‌خواران توصیه می‌شود، با این حال شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد سویا می‌تواند به عنوان استروژن در بدن عمل کند و مصرف بیش از حد آن منجر به اختلالات هورمونی در بدن شود.

    _ پنیر: منبع خوبی از کلسیم، پروتئین و ویتامین‌ها است و مصرف آن باعث بهبود سلامت استخوان‌ها می‌شود. با این حال مصرف بیش از حد پنیر از آنجا که سدیم و کالری بالایی دارد، توصیه نمی‌شود.

    _ لوبیا سفید و گوشت قرمز: هر دو منبع سرشار از آهن محسوب می‌شوند و نقش اساسی در انتقال اکسیژن به ماهیچه‌ها دارند. به یاد داشته باشید که دریافت کم آهن باعث احساس ضعف و خستگی و دریافت زیاد آن باعث ابتلا به نارسایی کبد خواهد شد. با این حال، اگر شما در حال گرفتن مکمل‌های آهن هستید، در مورد میزان استفاده از این منابع غذایی با پزشک‌تان مشورت کنید.

    _ برنج قهوه‌ای: مطمئنا استفاده از کربوهیدرات‌های پیچیده‌ای مانند برنج قهوه‌ای مساوی با بهداشت مواد غذایی است. اما به یاد داشته باشید که برنج، آرسنیک موجود در آب و خاک را جذب می‌کند و برنج قهوه‌ای تمایل بیشتری برای جذب بیشتر فلزات سنگین دارد. آرسنیک در این میان به عنوان یک ماده سرطان‌زا، شناخته شده است و در حال حاضر هیچ آستانه ایمنی در برابر مقدار آن در غذا شناخته نشده است. اما کارشناسان به خصوص کارشناسان محیط زیست اعلام می‌کنند که میزان استفاده از این نوع برنج باید در حد بسیار متعادل باشد و بیشتر غلات سبوس‌دار جایگزین آن شود.

    _ چغندر: سبزیجات تیره رنگی مانند چغندر نیروگاه تغذیه‌ای هستند اما ترکیبات طبیعی به نام اگزالات هم دارند که در واقع یک پروبیوتیک برای تغذیه باکتری‌های سالم در روده محسوب می‌شود. اما اگر شما مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستید، مصرف بیش از حد غذاهای حاوی اگزالات همه چیز را بدتر می‌کند. «کلیه» ترکیباتی مانند اگزالات را به سختی فیلتر می‌کند و تجمع آن می‌تواند منجر به تشکیل سنگ کلیه شود. اگر شما نیاز به قطع غذاهای سرشار از اگزالات دارید، یک متخصص تغذیه می‌تواند پیشنهادهای جایگزین با اگزالات کمتر مانند کلم یا گل کلم را به شما ارائه دهد.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    • بیشتر بدانید:
    • با خوردن روزانه کره بادام چه اتفاقی برای بدن شما می افتد؟
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهسلامتیمواد غذایی
    پست قبلی

    تعیین قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی به هفته آینده موکول شد

    پست بعدی

    رشد ۲۵ درصدی تولید گندم در دیمزارها/ فقط ۶ استان بارندگی در حد نرمال داشتند

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که باور عمومی درباره نقش آب در چرب شدن کبد، پایه و...

    بیشتر بخوانید
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    رشد ۲۵ درصدی تولید گندم در دیمزارها/ فقط ۶ استان بارندگی در حد نرمال داشتند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    ارتقای کیفیت صادراتی محصولات کشاورزی با ساشه‌های نانویی ایرانی

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    نوری قزلجه: رصد مداوم اقلام ‌پُرمصرف در بازار ضروری است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    قیمت هرکیلو دام زنده ۳۲۰ هزارتومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.