شنبه, آذر ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چرا آب انار معجزه سلامتی است؟

    چرا آب انار معجزه سلامتی است؟

    یافته محققان اسپانیایی؛ تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای در تولد نوزاد با وزن طبیعی

    ۸ غذای رژیم مدیترانه‌ای برای افزایش طول عمر

    قیمت هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری به ۸۵ هزارتومان رسید

    قیمت هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری به ۸۵ هزارتومان رسید

    معاون وزیر: ملایر پایلوت اجرای طرح توسعه انگور کشور شد

    معاون وزیر: ملایر پایلوت اجرای طرح توسعه انگور کشور شد

    فارس، پیشتاز در تولید میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری کشور

    فارس، پیشتاز در تولید میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری کشور

    عضو هیأت مدیره انجمن تخصصی باغستان سنتی: باغستان قزوین نیازمند توجه ویژه دولت است

    عضو هیأت مدیره انجمن تخصصی باغستان سنتی: باغستان قزوین نیازمند توجه ویژه دولت است

    رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی: گسترش سامانه‌های آبیاری نواری در اولویت‌ چغندرکاران استان باشد

    رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی: گسترش سامانه‌های آبیاری نواری در اولویت‌ چغندرکاران استان باشد

    فواید چای سبز با لیمو ترش

    ۷ نوشیدنی صبحگاهی برای کاهش وزن

    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    مقصر نابه سامانی در بازار نهاده‌های دامی کیست؟

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    محور صعودی قیمت لبنیات و سقوط بازار تقاضا+جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    یک راه مؤثرتر برای جلوگیری از افزایش وزن

    سبزیجات و گیاهان منابع غنی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، مواد مغذی گیاهی و فیبر هستند و تنوع مصرف سبزیجات و گیاهان به اندازه مقدار مصرف آنها مهم است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۲۸, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    روسیه و آذربایجان از مشتریان زیتون صادراتی زنجان هستند

    آنچه که هر روز می‌خورید می‌تواند تأثیر بسزایی بر سلامت جسمی و روحی شما داشته باشد؛ اغلب افراد برای حفظ سلامتی یا پیشگیری از اضافه وزن تمایل دارند که یکسری از خوراکی‌ها را از سبد غذایی خود حذف کنند، اما یک راه مؤثرتر برای نزدیک شدن به این هدف این است که به جای حذف مواد غذایی، یکسری خوراکی سالم به رژیم غذایی خود اضافه کنند و به طور روزانه آنها را مصرف کنند.

    واضح است که رژیم غذایی تأثیر چشمگیری بر سلامت ما دارد. معمولاً همه ما می‌دانیم که کدام خوراکی‌ها سالم و مفید هستند، اما شاید به خوبی ندانیم که کدام خوراکی‌ها را به منظور ارتقای سلامت لازم است هر روز مصرف کنیم. سبزیجات و گیاهان منابع غنی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، مواد مغذی گیاهی و فیبر هستند و تنوع مصرف سبزیجات و گیاهان به اندازه مقدار مصرف آنها مهم است.

    در ادامه به ۷ مورد از خوراکی‌های مغذی که منبع گیاهی دارند، اشاره شده که در دسترس هستند و نیاز است آنها را در برنامه غذایی روزانه بگنجانیم.

     

    ۱) کلم پیچ

     

    این سبزی سرشار از مواد مغذی از جمله کلسیم و ویتامین K است. این دو ماده برای حفظ و داشتن استخوان‌های مستحکم و قوی ضروری هستند. همچنین مصرف کلم پیچ برای افرادی که مبتلا به یبوست هستند، بسیار مهم است. این ماده غذایی سرشار از فیبر است و باعث کاهش علائم یبوست، التهاب، گرفتگی عضلات شکم و اسهال می‌شود.

     

    ۲) گردو

     

    گردو چربی بالایی دارد، اما خوشبختانه این چربی، نوعی اسید چرب امگا ۳ است. این اسیدهای چرب برای سلامت و رشد سلول‌های جدید مغزی بسیار مفیدند و سبب تقویت حافظه و بهبود تمرکز می‌شوند.

     

    ۳) اسفناج

     

    اسفناج سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین K، کلسیم و ویتامین C است. هم‌چنین اسفناج به دلیل داشتن نیترات می‌تواند اثرات مفیدی بر سلامت قلب نیز داشته باشد. نیترات برای افراد مبتلا به فشار خون مفید است، زیرا به گشاد شدن رگ‌های خونی کمک می‌کند. یک مطالعه بالینی در سال ۲۰۱۵ نشان داد مصرف یک وعده غذایی غنی از نیترات، مثل اسفناج، به اتساع عروق خونی و کاهش فشار خون در کوتاه‌مدت کمک می‌کند.

     

    ۴) زنجبیل

     

    زنجبیل برای تهوع، بهبود فرایند هضم و مبارزه با التهاب معجزه می‌کند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ نشان داد که زنجبیل به کاهش گلوکز خون ناشتا و هموگلوبین A۱c در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می‌کند.

     

    ۵) کلم بروکلی

     

    بروکلی یک گیاه مقوی است و فواید بی‌شماری برای سلامتی دارد. کلم بروکلی سرشار از یک ترکیب گیاهی قوی به نام سولفورافان است که در کاهش التهاب نقش دارد، از DNA محافظت می‌کند و حتی ممکن است رشد تومورهای سرطانی را کند کند. هرچند که بروکلی به تنهایی نمی‌تواند از سرطان پیشگیری کرده یا آن را درمان کند، اما مصرف روزانه آن اثرات محافظتی بسیاری در این زمینه دارد.

     

    ۶) کلم بروکسل

     

    کلم بروکسل سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین A، ویتامین C، لوتئین و زیکسانتین است و می‌تواند بیماری‌های چشمی را کاهش دهد. یک بشقاب کلم بروکسل، ۱۰۰ درصد از نیاز روزانه‌ بدن به ویتامین C و ویتامین K را تأمین می‌کند. هم‌چنین این گیاه به جلوگیری از لخته شدن خون و داشتن استخوان‌های مستحکم کمک می‌کند.

     

    ۷) زیتون

     

    زیتون‌ منبع غنی ویتامین‌های A و E است و از شما در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. این ماده‌ی غذایی هم‌چنین سرشار از فلاونوئید است که خواص ضدالتهابی دارد و به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می‌کند.

    علاوه بر این، روغن زیتون هم نه‌تنها جزو چربی‌های سالم است، بلکه تحقیقات جدید نشان می‌دهد روغن زیتون می‌تواند در کاهش زوال شناختی نقش داشته باشد. زمانی که روغن زیتون در کنار دیگر مواد غذایی کم‌چرب مصرف شود، بروز بیماری‌ها و حملات قلبی را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: افزایش وزنرژیم غذاییزیتون
    پست قبلی

    میوه ها و سبزیجات با کاهش سطح اسید بدن سلامتی را بهبود می بخشند

    پست بعدی

    تشدید نظارت بهداشتی و شرعی بر موکب‌های ایرانی و عراقی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چرا آب انار معجزه سلامتی است؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا آب انار معجزه سلامتی است؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    آب انار صرفا یک آبمیوه لذتبخش و گوارا با طعم ملس نیست، بلکه منبعی غنی از مواد مغذی و ترکیبات...

    بیشتر بخوانید
    یافته محققان اسپانیایی؛ تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای در تولد نوزاد با وزن طبیعی

    ۸ غذای رژیم مدیترانه‌ای برای افزایش طول عمر

    آبان ۲۹, ۱۴۰۴
    فواید چای سبز با لیمو ترش

    ۷ نوشیدنی صبحگاهی برای کاهش وزن

    آبان ۲۹, ۱۴۰۴
    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تشدید نظارت بهداشتی و شرعی بر موکب‌های ایرانی و عراقی

    تشدید نظارت بهداشتی و شرعی بر موکب‌های ایرانی و عراقی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    صادرات ۳۹۳میلیون دلاری محصولات کشاورزی خراسان رضوی

    صادرات ۳۹۳میلیون دلاری محصولات کشاورزی خراسان رضوی

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    اقدامات سازمان شیلات برای توسعه و پرورش ماهیان دریایی

    سهم تحقیقات شیلاتی در امنیت غذایی افزایش یافت

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    صنعت مرغداری در حال تعطیلی است؛ مرغداران رغبتی برای جوجه ریزی ندارند

    مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان: اصفهان رتبه اول تولید تخم‌مرغ کشور را دارد/ کمبود نهاده‌ باعث افزایش قیمت می‌شود

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.