چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    کشف و ثبت گونه جدید باکتری در حین تولید صابون آنتی‌باکتریال از سوی محققان ایرانی

    اخیرا محققان نانوبیوتکنولوژی کشور توانستند توالی گونه جدید و تاکنون ناشناخته از باکتری استافیلوکوکوس را کشف و ثبت کنند که به گفته آنها این ژنوتایپینگ در مورد یکی از باکتری‌های زیستی ایران انجام شده و در قالب طرح "تولید صابون ضد باکتری و قارچ" مورد شناسایی قرار گرفته است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    شهریور ۳, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    همکاری باکتری‌ها برای بهبود محصولات کشاورزی!

    Using computer-based models, a USC research team studied how harmful bacteria survives and determined how to kill it. (Image/iStock)

    حامد میلانی، پزشک و پژوهشگر در حوزه نانوبیوتکنولوژی ، آغاز این مطالعات را ساخت یک صابون آنتی باکتریال و ضد قارچ دانست و گفت: ما در این پروژه از تکنیکی به نام “نانو کپسول الکترواسپری” استفاده کردیم و طی آن از اسانس یک گیاه به نام “تایمز” (Thymes) که دارای خواص آنتی باکتریالی و ضد قارچی است، بهره بردیم و در قالب فناوری نانو در صابون تولید شده در این طرح به کار بردیم.

    وی  گیاه تایمز را گونه‌ای از گیاه آویشن دانست و ادامه داد: بعد از این مرحله کارآزمایی‌های بالینی انجام شد و طی آن محیط‌های مختلف را از نظر وجود آلودگی‌ها بررسی کردیم.

    میلانی با تاکید بر اینکه در این مرحله آلودگی‌های غذایی، خاک و آب آلوده را مورد بررسی قرار دادیم، خاطر نشان کرد: در یک فرآیند آزمایشگاهی نمونه‌های دریافت شده از آب و خاک، کشت داده و میکروارگانیسم‌های آن شامل قارچ‌ها و باکتری‌ها می‌شد، جدا سازی و مشخص شد اغلب آلودگی‌های موجود در سطح پوست ما همین آلودگی‌ها هستند.

    این محقق نانو بیوتکنولوژی با تاکید بر اینکه میکروارگانیسنم‌ها از نظر ژنتیکی نیز مورد بررسی قرار گرفتند، ادامه داد: در این فاز از تحقیقات به گونه‌ای از میکروارگانیسم‌ها رسیدیم که تاکنون شناخته نشده بود از این رو نمونه به مرکز بایوتکنولوژی امریکا که بانک ژنی جهان محسوب می‌شود، ارسال شد و در این مرکز پس از بررسی‌ها اعلام کردند که نمونه ما گونه جدیدی از باکتری‌ها است.

    میلانی تاکید کرد: این میکروارگانیسم با نام اختصاصی Staphylococcus hominis H.Milani و کد MZ768953  در پایگاه مرکز ملی بیوتکنولوژی ایالت متحده امریکا  (NCBI)ثبت شد.

    گونه جدید باکتریایی شناسایی شده در سایت https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/2079457116 به ثبت رسیده است

    به گفته وی بر اساس آمار منتشر شده از اداره ملی بهداشت و درمان ایالات متحده امریکا این گروه از باکتری‌ها عامل بیش از ۶۰ درصد موارد “سپسیس” (عفونت خونی)در بیماران مبتلا به سرطان شناخته می‌شود.

    مجری طرح اضافه کرد: این مطالعه و اکتشاف اخیر در تدوین برنامه‌های تحقیقاتی و توسعه گایدلاین‌های بهداشتی و درمانی بسیار حائز اهمیت است و زیر ساخت محکمی برای انجام فرایندهای تحقیق و توسعه در تنوع زیستی کاربردی قلمداد می‌شود.

    میلانی در این باره توضیح داد: گونه شناخته شده عامل 48 درصد از عفونت‌ها به ویژه در نوزادان که وزن بسیار کم دارند و این باکتری در سطح بدن بیشتر در ناحیه زیر بغل و کشاله ران وجود دارد.

    وی با اشاره به تولید صابون تولید شده در این مطالعات با تاکید بر اینکه این محصول مراحل داوری خود را طی می‌کند، یادآور شد: در کنار تولید این صابون، این کارآزمایی بالینی را انجام دادیم که این صابون بر روی این آلودگی‌ها چه تاثیری دارد و شناسایی این باکتری یکی از دستاوردهای جانبی این تحقیقات است.

    این محقق با اشاره به کاربرد نانو کپسول در این صابون، خاطر نشان کرد: زمانی که فرد از این صابون استفاده می‌کند، این نانو کپسول‌ها که دارای خواص آنتی باکتریال هستند در سطح بدن پخش خواهند شد.

    به گفته وی این مطالعات در جهت بررسی اثرات نانو کپسول اسانس دارویی تایمز بر روی باکتری شناسایی شده Staphylococcus hominis H.Milani ادامه دارد.

    سرویس خبری : علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    اصفهان، پیشتاز تولید محصولات گواهی شده/ سلامت محوری از مزرعه تا سفره

    پست بعدی

    مدیرجهاد کشاورزی ارسنجان خبر داد: آغاز هویت گذاری ۹۰ هزار دام‌ها در ارسنجان

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    کافئین التهاب را کاهش می دهد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    وقتی هوا گرم است، یک لیوان قهوه سرد وسوسه‌انگیز است، اما آیا واقعاً به بدنتان کمک می‌کنید یا آن را...

    بیشتر بخوانید
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    توزیع 2 برابری نهاده های دامی بین دامداران خراسان رضوی

    مدیرجهاد کشاورزی ارسنجان خبر داد: آغاز هویت گذاری ۹۰ هزار دام‌ها در ارسنجان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.