چهارشنبه, آذر ۱۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    کمبود گوشت قرمز در بازار مشهد وجود ندارد

    تحقق ۲ درصدی بهره وری آب و خاک/ آبیاری نوین فقط ۳.۲ میلیون هکتار

    تحقق ۲ درصدی بهره وری آب و خاک/ آبیاری نوین فقط ۳.۲ میلیون هکتار

    بخش اعظم چاه‌های غیرمجاز در باغ ویلاهاست

    بخش اعظم چاه‌های غیرمجاز در باغ ویلاهاست

    آینده‌ای مبهم، پیش روی امنیت غذایی جهان

    آینده‌ای مبهم، پیش روی امنیت غذایی جهان

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    غذاهایی که در روزهای آلوده بدن را مقاوم می‌کنند

    هشدار نسبت به افزایش خسارت پرندگان و ابلاغ دستور اقدام فوری در مزارع

    هشدار نسبت به افزایش خسارت پرندگان و ابلاغ دستور اقدام فوری در مزارع

    ۵۵ درصد اراضی کشاورزی کمتر از یک درصد ماده آلی خاک دارند

    ۵۵ درصد اراضی کشاورزی کمتر از یک درصد ماده آلی خاک دارند

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازار نهاده دامی طی ۲۰ روز آینده به آرامش می‌رسد

    کشت فراسرزمینی میانبری برای حفظ منابع آبی

    کشت فراسرزمینی میانبری برای حفظ منابع آبی

    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    کمبود مواد اولیه عامل اصلی کاهش توزیع قارچ

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چهار مورد از بهترین رژیم‌های غذایی برای کاهش وزن

    بر اساس آمار و ارقام، تقریباً نیمی از بزرگسالان آمریکایی هر سال تلاش می‌کنند وزن خود را کاهش دهند. یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش وزن، تغییر رژیم غذایی است. با این حال، تعداد زیاد برنامه‌های غذایی موجود ممکن است شما را سردرگم و شروع کار را برایتان دشوار کنند، چون مطمئن نیستید که کدام یک از آنها مناسب‌تر، پایدارتر و مؤثرتر است.

    توسط فاطمه خداویردی
    بهمن ۱۰, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یافته محققان اسپانیایی؛ تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای در تولد نوزاد با وزن طبیعی

    به نقل از healthline ، هدف برخی از رژیم‌ها کاهش اشتها و طبعاً کاهش مصرف غذاست! در حالی که در برخی برنامه‌های غذایی توصیه می‌شود مصرف کالری، کربوهیدرات و چربی را محدود کنید. رعایت یک رژیم غذایی سالم علاوه بر کاهش وزن، مزایای دیگری دارد که در حفظ و ارتقای سلامت شما نقش دارند. با این رژیم‌ها آشنا شوید:

    رژیم‌های گیاهی

    در این رژیم، مصرف گوشت و محصولات حیوانی محدود می‌شود و بدین وسیله کالری دریافتی کاهش می‌یابد و شما شاهد کاهش وزن نیز خواهید بود. این رژیم معمولاً شما را به مصرف میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و غلات کامل تشویق می‌کند و افراد باید مصرف پروتئین و محصولات حیوانی را کاهش دهند و برای تأمین نیاز بدن از جایگزین‌های گیاهی استفاده کنند.

    رژیم مدیترانه‌ای

    در این رژیم غذایی، مصرف میوه، سبزیجات، ماهی و روغن‌های سالم در مقادیر بالا توصیه می‌شود و باید از مصرف غذاهای فرآوری‌شده اجتناب کنید. جالب است بدانید مقصود از طراحی رژیم مدیترانه‌ای، کاهش وزن نیست! اما مطالعات نشان می‌دهد که با رعایت این برنامه غذایی و محدود کردن کالری دریافتی، افراد می‌توانند وزن خود را کاهش دهند.

    رژیم کم کربوهیدرات

    مصرف کربوهیدرات در این رژیم محدود می‌شود و جسم از این طریق ترغیب می‌شود تا از چربی‌های بدن به عنوان سوخت استفاده کند. در رژیم‌های کم کربوهیدرات، مصرف کربوهیدرات محدود شده و در مقابل، مصرف پروتئین و چربی افزایش می‌یابد. در این رژیم غذایی معمولاً پروتئین بیشتری نسبت به رژیم‌های کم چرب مصرف می‌شود که این پروتئین‌ها در کاهش اشتها، افزایش متابولیسم و ​​حفظ توده عضلانی مؤثرند.

    این رژیم غذایی به کاهش وزن کمک می‌کند و مزایای بسیاری برای سلامتی به همراه دارد.

    رژیم کم‌چرب

    در رژیم‌های کم چرب مصرف چربی به شدت محدود می‌شود، زیرا طرفداران این رژیم بر این باورند که چربی حدوداً دو برابر بیشتر از دو درشت مغذی دیگر (پروتئین و کربوهیدرات) دارای کالری است.

    در رژیم‌های غذایی بسیار کم چرب  که کمتر از ۱۰ درصد چربی دارند، تقریباً ۸۰ درصد کالری روزانه به واسطه کربوهیدرات‌ها و ۱۰ درصد باقی‌مانده توسط پروتئین‌ها تشکیل می‌شود. این رژیم، همانند رژیم گیاهی‌ست و مصرف گوشت و محصولات حیوانی در آن محدود است.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: رژیمرژیم غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذاکاهش وزن
    پست قبلی

    خوردن این غذاها را در وعده شام فراموش کنید

    پست بعدی

    «معجزه آبخیزداری»| مدیریت خشکسالی و سیل در کشورهای پیشرفته با آبخیزداری/ ۷ اقدام ایالات متحده برای مقابله با خشکسالی و سیل چیست؟

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    غذاهایی که در روزهای آلوده بدن را مقاوم می‌کنند

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱۱, ۱۴۰۴
    0

    در شرایطی که هوای بسیاری از مناطق کشور به دلیل آلودگی شدید به وضعیت خطرناک رسیده است، متخصصان تغذیه به...

    بیشتر بخوانید
    دو خوراکی ضد التهاب که بیشترین اثر را بر سلامت بدن دارند

    دو خوراکی ضد التهاب که بیشترین اثر را بر سلامت بدن دارند

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    چرا مصرف پروبیوتیک ها ضروری است؟

    چرا مصرف پروبیوتیک ها ضروری است؟

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    کدام مواد غذایی ناجی بیماران قلبی می‌شوند؟

    کدام مواد غذایی ناجی بیماران قلبی می‌شوند؟

    آذر ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    «معجزه آبخیزداری»|ذخیره سازی آب در زیر زمین/ نظر مفسرین قرآن کریم در این باره چیست؟

    «معجزه آبخیزداری»| مدیریت خشکسالی و سیل در کشورهای پیشرفته با آبخیزداری/ ۷ اقدام ایالات متحده برای مقابله با خشکسالی و سیل چیست؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت هرکیلو لوبیا چیتی برای مصرف کننده ۴۰۰ هزارتومان

    قیمت هرکیلو لوبیا چیتی برای مصرف کننده ۴۰۰ هزارتومان

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت رفع شد

    ۱۸۰ هزار تن برنج به زودی وارد کشور می‌شود

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    توزیع یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه

    آبان ۱۹, ۱۴۰۴
    ایجاد صنایع تبدیلی و برندسازی برای انار کوهدشت ضروری است

    پیش‌بینی برداشت ۲۰ هزار تن انار در کردستان‌ طی امسال

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    درباره «فستینگ» اشتباه می‌کردیم!

    درباره «فستینگ» اشتباه می‌کردیم!

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.