پنجشنبه, تیر ۲۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    چربی های خوب این مواد غذایی سلامت شما را تضمین می کند

    افزودن دوز مناسب از چربی‌های سالم در رژیم غذایی می‌تواند سلامت شما را متحول کند و از بسیاری از بیماری‌های مزمن جلوگیری کند. در اینجا بهترین غذاهای حاوی چربی‌های سالم و فواید آنها آورده شده است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۴, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران مطرح کرد؛ ورود ۱۵ تا ۲۰ هزار تن بادام هندی قاچاق به کشور در سال/ ویلاسازی، تولید بادام زمینی را کم کرد

    چربی ها به این شهرت رسیده اند که افراد را چاق می کنند و موجب بروز بسیاری از بیماری های مزمن هستند. علاوه بر این، تفکیک بین چربی های سالم و ناسالم برای درک تأثیر آنها بر بدن بسیار مهم است. در حالی که بسیاری از افراد آگاه به تناسب اندام ممکن است برای جلوگیری از افزایش وزن و تهدید بسیاری از بیماری های ناشی از آن، چربی ها را به طور کامل حذف کنند، مصرف چربی های سالم برای عملکرد مغز، سلامت قلب، سلامت پوست و مو، سلامت استخوان و متابولیسم ضروری است. در واقع، مقداری چربی سالم برای مدیریت کلسترول نیز مهم است. مطالعات ثابت کرده‌اند که چربی‌های تک غیراشباع گیاهان ممکن است کلسترول بد را کاهش داده و کلسترول خوب را افزایش دهند.

    چربی های سالم بیشتر از غذاهای گیاهی به دست می آیند و ذخیره ای از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. آجیل و دانه ها، روغن زیتون، آووکادو، زیتون، ماهی چرب، کنجد، روغن سویا همه منابع چربی های سالم هستند. شکلات تلخ یکی دیگر از منابع چربی های سالم است و سرشار از چربی های تک غیراشباع است اما به دلیل داشتن قند باید در حد اعتدال مصرف شود.

    وقتی صحبت از گنجاندن چربی ها در رژیم غذایی می شود، باید مراقب سالم یا ناسالم بودن چربی های آنها بود. سمبوسه، پیتزا، همبرگر و سایر غذاهای ناسالم از این قبیل برای جلوگیری از اضافه شدن به چربی دور کمر باید اجتناب شود، در حالی که برای مصرف چربی‌های سالم، کره گی، آووکادو، آجیل و دانه‌ها باید در حد اعتدال مصرف شوند.

    بهاکتی آرورا کاپور، متخصص تغذیه می گوید: “نقش اساسی چربی های سالم را در بهینه سازی عملکرد بدن خود کشف کنید. از تقویت عملکرد مغز و حمایت از تعادل هورمونی گرفته تا ارتقای سلامت قلب و کمک به کاهش وزن، گنجاندن این چربی ها در رژیم غذایی شما فواید بی شماری را ارائه می دهد.”

     

    فواید چربی‌های سالم برای بدن

    در اینجا نگاهی اجمالی به تأثیرات مثبتی که توسط این متخصص تغذیه پیشنهاد شده است، می‌اندازیم.

     

    ۱. بهبود عملکرد حافظه

    چربی های سالم می توانند قدرت مغز شما را بهبود بخشند و به مدیریت عملکردها از حافظه گرفته تا خلق و خوی کمک کنند. برای تقویت عملکرد شناختی، حافظه و تثبیت خلق و خوی مغز خود را با چربی های سالم تغذیه کنید. یک مشت بادام خیس خورده یا یک وعده ماهی چرب میل کنید تا مقداری چربی سالم به رژیم غذایی خود اضافه کنید و از مغز خود مراقبت کنید.

     

    ۲. کمک به سلامت قلب و عروق

    مصرف منظم چربی های سالم می تواند به سلامت قلب شما کمک کند، در حالی که باید از مصرف غذاهای سرخ شده و خوراکی های شیرین و خامه ای خودداری کنید. چربی های سالم به طور فعال سطح کلسترول بد را کاهش می دهند و خطر بیماری قلبی را کاهش می دهند.

     

     

    ۳. حفظ انرژی

    برای حفظ انرژی در طول روز و کاهش هوس های ناخواسته، مهم است که مقادیر کافی از چربی های سالم را در رژیم غذایی خود بگنجانید. مصرف چربی ها می تواند شما را سیر نگه دارد، قند خون را تنظیم کند و از میان وعده های ناسالم جلوگیری کند.

     

     

    ۴. جذب بهتر مواد مغذی

    چربی های سالم هنگامی که با برخی غذاها ترکیب می شوند، با جذب بهتر مواد مغذی، فواید آنها را افزایش می دهند. با گنجاندن چربی های سالم در وعده های غذایی خود، از جذب مناسب ویتامین های ضروری A، D، E و K اطمینان حاصل کنید.

     

     

    ۵. پوست درخشان

    مصرف چربی های سالم نیز با پوستی درخشان و موهای قوی همراه است. از مزایای یک پوست درخشان بهره ببرید زیرا چربی ها به خاصیت ارتجاعی، صافی پوست و کاهش التهاب کمک می کنند.

     

     

    ۶. حفظ تعادل هورمون ها

    چربی های سالم می توانند به حفظ تعادل هورمون ها و کمک به عملکرد بهتر بدن کمک کنند. با اجتناب از خطرات رژیم غذایی کم چرب، یک سیستم هورمونی متعادل را حفظ کنید. از مزایای چربی های سالم برای سلامت کلی بدن استفاده کنید.

     

     

    منابع چربی‌های سالم

     

    از مغزها و دانه‌ها (۱/۴ فنجان)

    • بادام – ۱۴ گرم
    • گردو – ۱۸ گرم
    • دانه چیا – ۹ گرم
    • دانه کتان – ۱۲ گرم
    • دانه شاهدانه – ۱۴ گرم
    • اسپند – ۲۰ گرم
    • آجیل برزیل – ۱۹ گرم
    • آجیل ماکادمیا – ۲۱ گرم
    • بادام هندی – ۱۲ گرم
    • پسته – ۱۳ گرم
    • دانه کدو تنبل – ۱۳ گرم
    • دانه کنجد – ۱۴ گرم
    • آووکادو – ۴ گرم
    • کره بادام زمینی – ۱۶ گرم

     

    از غذاهای دریایی – در هر ۱۰۰ گرم

    • ماهی قزل آلا (صید وحشی) – ۱۳.۶ گرم
    • ساردین (کنسرو شده در روغن) – ۱۸ گرم
    • ماهی قزل آلا (پخته شده) – ۶.۷ گرم
    • ماهی تن (کنسرو شده در روغن) – ۸ گرم
    • شاه ماهی (پخته شده) – ۱۷ گرم
    • ماهی کاد (پخته شده) – ۰.۷ گرم

     

     

    از گوشت – در هر ۱۰۰ گرم

    • گوشت گاو (۸۰٪ لوالف) – ۱۸.۵ گرم
    • بره (شانه) – ۲۳ گرم
    • اردک (برشته شده) – ۲۸.۴ گرم
    • مرغ (ران، پوست) – ۹.۳ گرم
    • بوقلمون (گوشت تیره با پوست) – ۱۵.۵ گرم

     

     

    از روغن‌ها – در هر قاشق غذاخوری

    • روغن زیتون – ۱۴ گرم
    • روغن نارگیل – ۱۴ گرم
    • روغن آووکادو – ۱۴ گرم
    • روغن کانولا – ۱۴ گرم
    • روغن بذر کتان – ۱۴ گرم
    • روغن کنجد – ۱۳.۵ گرم
    • روغن گردو – ۱۴ گرم
    • روغن هسته انگور – ۱۴ گرم
    • روغن آفتابگردان – ۱۴ گرم
    • روغن ذرت – ۱۳.۶ گرم
    • روغن بادام زمینی – ۱۳.۵ گرم

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: بادام هندیتغذیهچربی
    پست قبلی

    تولید ماهانه قارچ به ۲۵ هزارتن رسید

    پست بعدی

    حضور شرکت دانش بنیان زرگرین در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی، نهاده ها و صنایع وابسته مشهد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۷۲ هزارتومان،...

    بیشتر بخوانید
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    حضور شرکت دانش بنیان زرگرین در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی، نهاده ها و صنایع وابسته مشهد

    حضور شرکت دانش بنیان زرگرین در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی، نهاده ها و صنایع وابسته مشهد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    اصفهان، قطب تولید بذر سیب‌زمینی کشور

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.