شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا در زمستان وزن اضافه می کنیم و چطور می توان جلویش را گرفت؟

    اگر زمستان ها احساس می کنید وزن تان اندکی بالاتر می رود، باید بدانید که این صرفاً تصور شما نیست. تحقیقات نشان داده، با توجه به کاهش نور خورشید در بدن و مکانیزم های بقای بدن، افزایش وزن در زمستان نه تنها حقیقت دارد، بلکه پرهیز از آن کار دشواری است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۲۱, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    در ادامه می خواهیم ببینیم علت بالا رفتن وزن در زمستان چیست و برای مقابله با آن چه می توان کرد.

    ۱- سوخت و ساز بدن بیشتر می شود

    در زمستان، سوخت و ساز بدن به میزان چشمگیری افزایش می یابد: بدن تلاش می کند برای تثبیت دمای خود و حفظ گرما، انرژی بیشتری بسوزاند. و این بدان معنی است که ما به غذای بیشتری برای این منظور نیاز پیدا می کنیم. به همین دلیل، زمستان به طور خودکار غذای بیشتری مصرف می کنیم تا با میزان سوخت و ساز جدید بدن مان هماهنگ شویم.

    راه حل: خود و محیط تان را گرم و راحت نگه دارید تا مقدار انرژی ای که بدن برای گرم کردن خود آن را می سوزاند، به حداقل برسد و در نتیجه ی آن، شما هم به غذای بیشتری نیاز پیدا نکنید.

    ۲- سلول ها چربی بیشتری ذخیره می کنند

    تحقیقات نشان داده سلول های چربی واکنش مثبتی به نور خورشید دارند. سلول هایی که کمترین فاصله را تا پوست دارند، وقتی در معرض آفتاب قرار می گیرند، کوچک تر می شود و بنابراین، چربی بیشتری ذخیره می کنند. بنابراین، کاهش نور خورشید ممکن است توانایی سلول ها در ذخیره ی چربی را افزایش دهد، امری که ما را بیشتر مستعد افزایش وزن می کند.

    راه حل: تا جایی که می تواند خود را در معرض آفتاب قرار دهید. صبح ها زودتر از خواب بیدار شوید تا فرصت استفاده از نور خورشید را داشته باشید و زمان بیشتری را در فضای باز سپری کنید.

    ۳- برای فرو رفتن در «خواب زمستانی» آماده می شویم

    شباهت انسان ها به خرس ها بیشتر از چیزی است که تصور می شود: هر دوی ما سعی می کنیم در ماه های سرد سال بیشتر بخوابیم. پژوهش ها نشان داده سرمای هوا غرایز بدوی ما را فعال می کند و ما ناخودآگاه سعی می کنیم کالری ذخیره کنیم، درست مانند خرس ها که خود را برای خواب زمستان آماده می کنند. جایی در اعماق وجودمان هنوز با ترس از ناتوانی در پیدا کردن مواد مغذی ضروری در زمستان که غذا کمیاب می شود، زندگی می کند.

    راه حل: به خودتان سخت نگیرید، چون کاری از دست تان در اینباره برنمی آید. بنابراین دور خود پتو بپیچید، سریال مورد علاقه تان را تماشا کنید، یک نوشیدنی گرم خود را مهمان کنید و خودتان را یک خرس تصور کنید – تنها فرقش این است که در طول زمستان نیمی از وقت را بیدار هستید.

    ۴- سعی می کنیم با غذا خوردن خود را گرم کنیم

    سرمای هوا ممکن است باعث تغییرات رفتاری ای که شود منجر به ذخیره ی چربی در بدن شوند. به ویژه، خوردن غذا راهی برای افزایش دمای بدن است و بنابراین با شدت گرفتن سرما، احتمال اینکه به سراغ خوراکی هایمان برویم، بیشتر می شود.

    بدن وقتی مشغول متابولیزه کردن چیزیاست، به طور خودکار تولید گرما ی کند، به همین دلیل غذای بیشتری دلمان می خواهد تا به گرم شدن مان کمک کند. به علاوه، بیشتر به سراغ خوراکی های لذیذ نوستالژیکی می رویم که برای ما تداعی گر احساسات و خاطرات خوبی هستند، مانند شیرینی جات.

    راه حل: مواد غذایی ای مصرف کنید که هضم آن ها زمان بیشتری می برد، مانند مواد غذایی ای که چربی سالم، پروتئین و کربوهیدرات بالایی دارند، چون این مواد بدن را به مدت طولانی تری گرم نگه می دارند. مثلاً موز مملوء از ویتامین B و منیزیم است و به تیروئید و غدد فوق کلیوی در تنظیم دمای بدن کمک می کند.

    ۵- خواب آلوده تر می شویم

    کاهش نور خورشید در روزهای کوتاه زمستان، هورمون های ما را تحت تأثیر قرار می دهد. غده پینه آل در مغز با افزایش تولید ملاتونین که مسئولیت چرخه ی خواب و بیداری ما را برعهده دارد، به کاهش نور خورشید واکنش نشان می دهد.

    به همین دلیل، بیشتر احساس خواب آلودگی می کنیم و در عین حال، افزایش ملاتونین، می تواند اشتهای ما را هم بیشتر کند. به همین دلیل، در ماه های سرد سال، ما غذای بیشتری مصرف می کنیم و تحرک کمتری داریم.

    راه حل: سعی کنید با مصرف مواد غذایی حاوی ملاتونین و قرار گرفتن در معرض نور خورشید، میزان تولید ملاتونین در بدن را تحت کنترل خود درآورید. گوجه فرنگی، زیتون، جو پرک شده و شیر فرآوری نشده، حاوی مقادیر قابل توجهی ملاتونین هستند.

    دانه های قهوه هم ملاتونین چشمگیری دارند. و همه ی این مواد غذایی، ویتامین ها و مواد معدنی زیادی هم دارند، بنابراین نه تنها به میزان ملاتونین بدن تعادل می بخشند، بلکه سلامت کلی را هم ارتقا می دهند.

    ۶- احتمال ورزش کردن کمتر می شود

    با توجه به موارد قبلی، لازم به گفتن نیست که در زمستان انگیزه ی کمتری برای ورزش کردن پیدا می کنیم. سرمای هوا و کوتاه تر شدن روزها ما را از بیرون رفتن برای انجام فعالیت های معمول مان منصرف می کند. در زمستان سبک زندگی مان تغییر می کند، به دلیل تغییر پوشش، دیگر فشاری برای داشتن اندام متناسب بر روی خود احساس نمی کنیم و زمان بیشتری را هم در فضای بسته می گذرانیم که همه ی این ها می تواند باعث افزایش وزن شود.

    راه حل: به ورزش هایی روی آورید که در خانه قابل انجام هستند. سعی کنید از سبک زندگی بدون تحرک دوری کنید (هر چه نباشد، ۳ ماه در پیش دارید و نمی توانید تمامش را نشسته سپری کنید!). یک پیاده روی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه ای در برنامه ی روزانه ی خود بگنجانید.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت

    • بیشتر بخوانید:
    • چگونه در تعطیلات عید چاق نشویم؟
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: افزایش وزنچربیخواب زمستانیزمستانسرماسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    آبزی‌پروری در سواحل مستعد جنوب و شمال کشور

    پست بعدی

    استفاده از لبنیات به بهبود خواب کمک می‌کند

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    خواب بهتر با چند خوراکی و یک فرمول نوشیدنی!

    استفاده از لبنیات به بهبود خواب کمک می‌کند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.