چهارشنبه, تیر ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    گرمای هوا قیمت تخم مرغ را کاهش داد

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    پوست پرتقال؛ درمانی طبیعی برای سلامت قلب و عروق

    تحقیقات جدید نشان داده‌اند که عصاره پوست پرتقال می‌تواند در بهبود سلامت قلب و عروق موثر باشد. این کشف که در مطالعه‌ای در دانشگاه فلوریدا به دست آمده، نشان می‌دهد که ترکیبات موجود در پوست پرتقال می‌توانند تولید ماده شیمیایی مضر برای قلب به نام تری‌متیل‌آمین ان‌-‌اکسید (TMAO) را که با بیماری‌های قلبی و عروقی ارتباط دارد، کاهش دهند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۲, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اولین پرتقال مازندران به چین رسید!

    ابلاغ مصوبه جدید دولت برای تسهیل صادرات سیب پرتقال و کشمش اسناددیتی

    در سال‌های اخیر، مطالعات زیادی در زمینه ارتباط میکروبیوم روده و سلامت عمومی بدن انجام شده است و مشخص شده که برخی از مواد غذایی می‌توانند بر سلامت قلب و عروق تاثیرگذار باشند. حالا، تحقیقات جدیدی که توسط دانشمندان دانشگاه فلوریدا انجام شده، نشان داده‌اند که عصاره پوست پرتقال ممکن است به بهبود سلامت قلب و عروق در موش‌های نر کمک کند.

    تحقیقات قبلی نشان داده‌اند که میکروبیوم روده نقش بسیار مهمی در فرآیندهای بدن دارد، از جمله در سوخت و ساز چربی‌ها و کلسترول. یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که اخیراً در این زمینه مورد توجه قرار گرفته، ماده شیمیایی به نام تری‌متیل‌آمین ان‌-‌اکسید (TMAO) است. این ماده شیمیایی زمانی تولید می‌شود که باکتری‌های روده از مواد مغذی موجود در غذاهایی مانند گوشت قرمز و محصولات لبنی تغذیه می‌کنند. تحقیقات نشان داده است که تولید بیش از حد TMAO می‌تواند به بیماری‌های قلبی و عروقی مانند آترواسکلروز، فشار خون بالا، سکته مغزی و حتی برخی انواع سرطان‌ها منجر شود.

    تاثیر عصاره پوست پرتقال بر تولید TMAO

    دکتر یو وانگ، متخصص علوم غذایی و نویسنده اصلی این مطالعه، می‌گوید: «بر اساس مطالعات قبلی، می‌دانیم که برخی باکتری‌های روده در فرآیند هضم، ماده شیمیایی TMAO را تولید می‌کنند که با افزایش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی مرتبط است. در این تحقیق، ما به سراغ عصاره پوست پرتقال رفتیم و دریافتیم که این عصاره می‌تواند تولید TMAO را مهار کند.»

    عصاره پوست پرتقال حاوی ترکیبات طبیعی مختلفی است که می‌توانند بر روی این فرآیند تاثیر بگذارند. این پوست سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، فیبر و پتاسیم است، که همگی از عوامل موثر در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی محسوب می‌شوند.

    چگونگی عملکرد عصاره پوست پرتقال

    برای بررسی این اثرات، محققان دانشگاه فلوریدا دو نوع عصاره پوست پرتقال تولید کردند. یکی از این عصاره‌ها حلال در آب بود و دیگری در حلال‌های غیرآبی. نتیجه تحقیقات نشان داد که عصاره غیرآبی پوست پرتقال قادر است تولید TMAO را در بدن موش‌ها متوقف کند. در عصاره حلال در آب نیز ترکیب خاصی به نام «فرولویل‌پوترسین» شناسایی شد که قادر به مهار آنزیم‌هایی است که در تولید TMAO نقش دارند.

    این کشف جدید نشان می‌دهد که ترکیبات موجود در پوست پرتقال می‌توانند به شکلی طبیعی و بدون نیاز به داروهای شیمیایی از تولید مواد مضر در بدن جلوگیری کنند. البته، محققان هشدار می‌دهند که استفاده از پوست پرتقال باید با احتیاط انجام شود، چرا که ممکن است در برخی افراد عوارضی ایجاد کند و با داروهای قلبی متداول مانند استاتین‌ها تداخل داشته باشد.

    چگونه از پوست پرتقال استفاده کنیم؟

    متخصصان توصیه می‌کنند که برای استفاده از فواید پوست پرتقال، آن را به‌خوبی بشویید تا آفت‌کش‌های احتمالی روی آن از بین برود و سپس در انواع غذاهایی مانند سوپ، خورشت، سس‌ها و اسموتی‌ها به کار ببرید. همچنین می‌توانید پوست پرتقال را بجوشانید و از آن به‌عنوان خوش‌بوکننده طبیعی در حمام یا هنگام ماساژ بدن استفاده کنید.

    این تحقیق به‌وضوح نشان می‌دهد که نقش میکروبیوم روده و مواد غذایی مصرفی در سلامت قلب و عروق امری بسیار مهم و تاثیرگذار است. پوست پرتقال، با ترکیبات مفیدی که در خود دارد، می‌تواند به عنوان یک عامل طبیعی در جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی به کار رود. اما همانطور که متخصصان تاکید کرده‌اند، در مصرف آن باید احتیاط کرده و از مشورت با پزشک پیش از استفاده در کنار داروهای درمانی اطمینان حاصل کرد.
    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: پرتقالسلامتیقلب
    پست قبلی

    برنامه های سفر وزیر کشاورزی به خوزستان اعلام شد

    پست بعدی

    کدام نان‌ها واقعاً سالم‌تر هستند؟ نکات مهمی که باید در انتخاب نان به آن‌ها توجه کنید

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نان سبوس‌دار؛ خوب یا بد؟

    کدام نان‌ها واقعاً سالم‌تر هستند؟ نکات مهمی که باید در انتخاب نان به آن‌ها توجه کنید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    ۸۰ درصد مطالبات کلزاکاران ایلامی پرداخت شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    افتتاح ۵۴ طرح کشاورزی در استان مرکزی/تورم یک‌دهم درصدی مواد غذایی در اردیبهشت

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
    بنیانگذار گروه زر: تحریم‌ها ما را متوقف نکرد، قوی‌تر کرد

    بنیانگذار گروه زر: تحریم‌ها ما را متوقف نکرد، قوی‌تر کرد

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    صادرات حلال، قربانی ناهماهنگی سازمان‌ها

    صادرات حلال، قربانی ناهماهنگی سازمان‌ها

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.