سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    هرروز قهوه بخوریم ؟

    اگر شما یکی از افرادی هستید که هر روز قهوه می نوشید و به این فکر می کنید که این عادت چه بلایی سر بدن شما می آورد، به خواندن ادامه دهید تا در مورد این موضوع مهم بیشتر بدانید.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۲۲, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
    0
    نوشیدن قهوه در دوران بیماری ممنوع! این افراد هرگز نباید قهوه بخورند

    به نقل از ایتینگ ول، یک فنجان قهوه در روتین صبحگاهی بسیاری از مردم گنجانده شده است و قبل از اینکه حتی به انجام کار دیگری فکر کنند، آن را می نوشند و برای دیگران، هیچ چیز مانند یک دمنوش سرد یا لاته در وسط روز برای غلبه بر احساس خواب آلودگی نمی تواند باشد.

    طبق وزارت کشاورزی، قهوه منبع طبیعی فسفر و منیزیم است؛ این نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان ها است که می تواند فواید سلامتی چشمگیری داشته باشد.

    اگر شما یکی از افرادی هستید که هر روز قهوه می نوشید و به این فکر می کنید که این عادت چه بلایی سر بدن شما می آورد، به خواندن ادامه دهید تا در مورد این موضوع مهم بیشتر بدانید.

     

    فواید قهوه برای سلامتی

    بسته به نحوه سرو، قهوه می تواند اثرات بسیار شگفت انگیزی برای سلامتی داشته باشد:

    انرژی بیشتر

    دانه های قهوه حاوی کافئین است، یک محرک طبیعی که می تواند به شما کمک کند انرژی بیشتری داشته باشید. به طور خاص، این ترکیب سیستم عصبی مرکزی را تحریک می‌کند و به افراد کمک می‌کند تا کمی بیشتر حرکت کنند.

    گوارش بهتر

    نوشیدن یک فنجان قهوه یا هر نوشیدنی حاوی کافئین می تواند انرژی شما را افزایش دهداما همچنین ممکن است احساس نیاز به اجابت مزاج و دفع ادرار را در شما ایجاد کند.

    ثابت شده است که مصرف قهوه تحرک کولون یا حرکتی که در دستگاه گوارش شما رخ می دهد را تحریک می کند و برخی از داده‌های منتشر شده در Nutrients در سال 2021 نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه به لطف این تحریک تحرک روده بزرگ، میل به اجابت مزاج را در حدود یک سوم جمعیت افزایش می‌دهد.

    خلق و خوی بهتر

    بسیاری از دوستداران قهوه موافق هستند که یک فنجان قهوه خوب بلیط خوشبختی است.

    یک مطالعه در سال 2019 منتشر شده در مجله فیزیولوژی و فارماکولوژی پایه و بالینی نشان داد که بزرگسالان سالم 30 دقیقه پس از مصرف کافئین خلق و خوی بهتری را تجربه کرده اند. علاوه بر این، نوشیدن قهوه معمولی منجر به بهبود خلق و خوی بیشتر و قابل توجهی نسبت به نوشیدن نوشیدنی بدون کافئین شد.

    کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر

    قهوه همچنین حاوی تعدادی ترکیبات پلی فنلی فعال زیستی است که ممکن است از جنبه های خاصی از سلامت ما، از جمله سلامت مغز ما حمایت کند و برخی از شواهد منتشر شده در سال 2021 در مجله بین المللی علوم مولکولی نشان می دهد که مصرف قهوه ممکن است با کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری های عصبی مانند بیماری آلزایمر، بیماری پارکینسون و زوال عقل مرتبط باشد.

    کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی

    آیا باور دارید که نوشیدن قهوه به سلامت قلب شما کمک کند؟ بر اساس یک مطالعه در سال 2018 که در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی منتشر شد، مصرف معمول 3 تا 5 فنجان قهوه در روز با کاهش 15 درصدی خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مرتبط است.

    عملکرد بهتر تیروئید

    مطالعه ای در سال 2023 که در مجله تغذیه منتشر شد، ارتباط بالقوه ای بین مصرف متوسط کافئین و بهبود عملکرد تیروئید در میان افراد مبتلا به اختلالات متابولیک نشان داد.

    به طور خاص، مصرف کافئین بین 9.97 و 264.97 میلی گرم در روز به طور مثبتی با سطح سالم هورمون محرک تیروئید مرتبط بوده است.

    خطرات احتمالی

    واضح است که مصرف قهوه با برخی از مزایای بسیار چشمگیر مرتبط است اما قهوه نوشیدنی مناسبی برای همه نیست.

    اضطراب

    بر اساس تحقیقات سال 2020 که در Nutrients منتشر شده است، مصرف بیش از حد کافئین با افزایش خطر ابتلا به اضطراب مرتبط است. مطالعه دیگری که در سال 2021 در Cureus برای ارزیابی دانشجویان منتشر شد، نشان داد که مصرف بیشتر کافئین با اضطراب و همچنین با اختلالات خواب و اشتهای ضعیف مرتبط بوده است.

    افزایش خطر شکستگی

    به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، پوکی استخوان وضعیتی است که تقریباً 20٪ از زنان بالای 50 سال را تحت تأثیر قرار می دهد. ابتلا به پوکی استخوان می تواند خطر شکستگی استخوان را در افراد افزایش دهد که می تواند کیفیت زندگی آنها را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.

    بر اساس برخی داده ها، مصرف قهوه با اثرات منفی بر سلامت استخوان همراه است. یک بررسی سیستماتیک و متاآنالیز منتشر شده در سال 2022 در Osteoporosis International نشان داد که ممکن است یک رابطه وابسته به دوز مصرف قهوه و بروز شکستگی لگن وجود داشته باشد، به این معنی که هر چه قهوه بیشتر مصرف شود، خطر شکستگی بیشتر می شود.

    عوارض احتمالی بارداری

    سازمان های متخصص، مانند کالج آمریکایی متخصصین زنان و زایمان، پیشنهاد می کنند که مصرف روزانه 200 میلی گرم کافئین در دوران بارداری خوب است. با این حال، شواهد جدید نشان می دهد که حتی کمی کافئین ممکن است با خطراتی همراه باشد.

    یک متاآنالیز در سال 2021 که در BMJ Evidence-Based Medicine منتشر شد، نشان داد که از 17 متاآنالیز، 14 تای آنها نشان داد که مصرف کافئین در دوران بارداری با افزایش خطر سقط جنین، مرده زایی، وزن کم هنگام تولد مرتبط بوده است.

    هنگام تعیین اینکه آیا کافئین برای مصرف در دوران بارداری بی خطر است، همیشه به طور پیش فرض به توصیه پزشک خود عمل کنید.

    فشار خون بالا

    مصرف منظم قهوه اغلب با اثرات مثبت و منفی بر فشار خون همراه است.

    در حالی که مصرف کوتاه مدت ممکن است باعث افزایش جزئی و موقتی در فشار خون شود، مطالعاتی مانند مطالعه‌ای که در سال 2022 در فشار خون منتشر شد، نشان می‌دهد که مصرف طولانی‌مدت قهوه منجر به افزایش مداوم یا خطر ابتلا به فشار خون بالا نمی‌شود.

    با این وجود، پاسخ‌های فردی به قهوه ممکن است متفاوت باشد و کسانی که شرایط سلامت خاصی دارند یا مستعد ابتلا به فشار خون هستند باید با یک متخصص مشورت کنند.

    وابستگی

    از آنجایی که کافئین موجود در قهوه یک داروی محرک است، کسانی که به طور معمول کافئین را از قهوه، چای یا هر چیز دیگری می نوشند، ممکن است وابستگی فیزیکی، عاطفی و روانی به آن پیدا کنند. علاوه بر این، مصرف کنندگان قهوه ممکن است سندرم ترک کافئین را تجربه کنند که می تواند منجر به سردرد و سایر اثرات نامطلوب شود.

    چه افرادی نباید قهوه بخورند؟

    الیزابت شاو، متخصص تغذیه جهانی می گوید: «تحقیقات نشان می دهد که مصرف متوسط قهوه (معمولاً 3 تا 4 فنجان در روز) در افراد سالم خطر قابل توجهی برای سلامتی ندارد و ممکن است در واقع فوایدی را به همراه داشته باشد.

    او افزود: «به یاد داشته باشید، هر چند تغذیه شخصی کلیدی است و اینکه چگونه کافئین به صورت فردی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد بسیار گسترده است. اگر به کافئین حساس هستید، تعداد فنجان قهوه خود را حداکثر یک یا دو فنجان نگه دارید.»

    در حالی که قهوه فواید متعددی برای سلامتی دارد، افراد خاصی باید آن را محدود کنند یا از آن اجتناب کنند. این شامل افراد دارای معده حساس یا افرادی که مستعد ابتلا به بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) هستند، می شود، زیرا کافئین می تواند تولید اسید را تحریک کند.

    کسانی که باردار هستند و همچنین افراد مبتلا به اختلالات خواب، اضطراب یا کمبود آهن یا کم خونی ناشی از فقر آهن نیز ممکن است بخواهند مصرف خود را محدود کنند، زیرا قهوه می تواند جذب آهن را مهار کند.

    در نهایت، بر اساس بررسی سال 2021 منتشر شده در Pharmaceuticals اگر داروهایی برای درمان اختلالات تیروئید مصرف می‌کنید، مانند لووتیروکسین، مهم است که قهوه را محدود کنید یا از آن اجتناب کنید، زیرا می‌تواند با این دارو تداخل داشته باشد،

     

     

     

     

    سوالات متداول

     

    مزایا و معایب قهوه چیست؟

    قهوه مزایا و معایب خود را دارد. از جنبه مثبت، قهوه سرشار از آنتی اکسیدان است که ممکن است فوایدی مانند تقویت عملکرد مغز و کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری از جمله آلزایمر و پارکینسون را ارائه دهد.

    با این حال، قهوه دارای معایبی نیز می باشد، مانند ارتباط آن با افزایش خطر بی خوابی و اضطراب در میان برخی افراد.

    آیا نوشیدن هر روز قهوه برای شما مضر است؟

    نوشیدن قهوه هر روز بد نیست. مگر اینکه توسط پزشک به شما توصیه شده باشد که مصرف را به دلایل خاص پزشکی محدود کنید (مانند بارداری یا اگر زن هستید و به شما گفته شده است که خطر شکستگی بالایی دارید).

    آیا بهتر است قهوه ننوشیم؟

    برای افراد به طور کلی سالم، اگر از نوشیدن قهوه لذت می برند، ادامه این کار بی خطر به نظر می رسد، تا زمانی که بیش از حد قهوه ننوشند.

    سالم ترین راه برای نوشیدن قهوه چیست؟

    بهترین گزینه این است که آن را ساده و بدون هیچ گونه قند یا چربی اضافه میل کنید. اگر این امکان پذیر نیست، افزودن مقداری شیر 2 درصد، شیر جو دوسر یا سایر جایگزین های لبنی کم قند می تواند مقداری بافت خامه ای و مغذی به مخلوط اضافه کند بدون اینکه مقدار زیادی چربی یا شکر همراه داشته باشد.

    نوشیدن چند فنجان قهوه در روز مفید است؟

    به طور متوسط، حداکثر 3 تا 4 فنجان قهوه در روز یا تقریباً 400 میلی گرم کافئین، برای اکثر بزرگسالان بی خطر در نظر گرفته می شود و می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.

    با این حال، تحمل فردی ممکن است متفاوت باشد، و اثرات بالقوه سلامتی می تواند به عوامل مختلفی مانند سن، شرایط سلامت موجود و سبک زندگی بستگی داشته باشد.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تیروئیدصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفشارخونقهوه
    پست قبلی

    واردات سموم آماده مصرف باعث زمین‌گیر شدن تولید داخلی سم دلیل تسهیلات ویژه دولت برای واردات سموم آماده مصرفی که مشابه آن در کشور تولید می‌شود، چیست؟!

    پست بعدی

    مشکل کمبود نهاده‌های دامی تاپایان هفته برطرف می شود

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    توزیع 2 برابری نهاده های دامی بین دامداران خراسان رضوی

    مشکل کمبود نهاده‌های دامی تاپایان هفته برطرف می شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    کاهش ۴۵ درصدی مصرف کود کشاورزی با نوآوری نانو

    کاهش ۴۵ درصدی مصرف کود کشاورزی با نوآوری نانو

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    در بازار محصولات پروتئینی چه می‌گذرد؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    بنیانگذار گروه زر: تحریم‌ها ما را متوقف نکرد، قوی‌تر کرد

    بنیانگذار گروه زر: تحریم‌ها ما را متوقف نکرد، قوی‌تر کرد

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.