پنجشنبه, آذر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    هر کیلو گرم گوشت مرغ ۱۶۸ هزار تومان شد+جدول قیمت کالاهای اساسی

    وزیر جهاد کشاورزی: تامین پایدار امنیت غذایی، خط قرمز دولت چهاردهم است

    وزیر جهاد کشاورزی: تامین پایدار امنیت غذایی، خط قرمز دولت چهاردهم است

    استاندار: مازندران آماده ورود مستقیم به بازارهای جهانی است

    استاندار: مازندران آماده ورود مستقیم به بازارهای جهانی است

    فواید سلامتی مصرف مغزهای خوراکی در طول بارداری چیست؟

    فواید سلامتی مصرف مغزهای خوراکی در طول بارداری چیست؟

    فرماندار مشهد: نظارت بر قیمت اقلام مصرفی شب یلدا با فاکتور خرید انجام می‌شود

    فرماندار مشهد: نظارت بر قیمت اقلام مصرفی شب یلدا با فاکتور خرید انجام می‌شود

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    آغاز توزیع مرغ منجمد برای تنظیم بازار + قیمت

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    عرضه هر شانه تخم مرغ بالاتر از ۲۲۰ هزارتومان گرانفروشی است

    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    وزیر جهاد کشاورزی از بازنگری قیمت ۴ محصول لبنی خبر داد

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    هیچ کمبودی در بازار نیست/ با گران‌فروشی مرغ برخورد می‌شود

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    لبنیات بالاخره ارزان می‌شود؟ | پشت پرده دعوای دولت، دامدار و کارخانه‌ها

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نان‌های تهیه‌شده از آرد تصفیه‌شده سلامت جامعه را تهدید می‌کند

    مدیر بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تأکید بر نقش نان کامل در ارتقای سلامت عمومی، نسبت به مصرف نان‌های تهیه‌شده از آردهای کاملاً تصفیه‌شده و همچنین افزودن دستی سبوس به خمیر نان هشدار داد و گفت: این شیوه‌ها می‌تواند سلامت جامعه را با تهدیدهای جدی مواجه کند.

    توسط مطهره پورزمانی
    آذر ۲۵, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نان‌های تهیه‌شده از آرد تصفیه‌شده سلامت جامعه را تهدید می‌کند

    شیرین هدایت کردستانی اظهار کرد: نان یکی از اصلی‌ترین مواد غذایی در سبد مصرفی خانوارهای ایرانی است و بخش قابل‌توجهی از انرژی، پروتئین، املاح معدنی مانند آهن، کلسیم و فسفر و همچنین ویتامین‌های گروه B مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند.

    وی با اشاره به مصرف بالای نان در کشور افزود: کیفیت نان مصرفی تأثیر مستقیمی بر سلامت جامعه دارد و مصرف نان کامل که از تمام اجزای دانه گندم تهیه می‌شود، در پیشگیری از بیماری‌هایی مانند بیماری‌های قلبی‌عروقی، دیابت، چاقی، اختلالات گوارشی، برخی سرطان‌ها و مشکلات متابولیکی نقش مؤثری دارد؛ موضوعی که در مطالعات بالینی نیز به اثبات رسیده است.

    مدیر بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: متأسفانه طی سال‌های گذشته در بسیاری از کارخانجات، سبوس و جوانه گندم از آرد جدا می‌شود که این اقدام موجب کاهش شدید ارزش غذایی نان و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر می‌شود.

    هدایت کردستانی با بیان اینکه درجه سبوس‌گیری و نوع گندم مصرفی نقش مهمی در کیفیت نان دارد، تصریح کرد: نان‌های سنتی مانند سنگک، بربری، تافتون و لواش در صورتی که با آرد کامل یا کم‌سبوس‌گیری‌شده تهیه شوند، می‌توانند نقش مؤثری در حفظ و ارتقای سلامت مصرف‌کنندگان ایفا کنند.

    وی با هشدار نسبت به افزودن دستی سبوس به خمیر نان گفت: سبوس باید همراه با آرد و در فرآیند آسیاب وارد چرخه تولید شود. سبوس خام و فرآوری‌نشده حاوی ترکیباتی مانند فیتات است که مانع جذب برخی املاح معدنی از جمله آهن، روی و کلسیم می‌شود و مصرف آن می‌تواند به کمبودهای تغذیه‌ای منجر شود.

    این متخصص تغذیه همچنین افزود: سبوس مورد استفاده دستی اغلب از نوع دامی است و ممکن است به آلودگی‌های قارچی مانند آفلاتوکسین آلوده باشد که خطر بروز سرطان‌های کبد و دستگاه گوارش را افزایش می‌دهد؛ به همین دلیل مصرف نان‌هایی که سبوس به‌صورت دستی در هنگام پخت به آن‌ها اضافه می‌شود، توصیه نمی‌شود.

    هدایت کردستانی در ادامه با اشاره به تشکیل ترکیب شیمیایی «اکریل‌آمید» در نان‌های بیش از حد برشته یا سوخته، گفت: این ماده که در اثر پخت طولانی‌مدت و دمای بالا تشکیل می‌شود، از سوی سازمان بین‌المللی تحقیقات سرطان به‌عنوان ماده‌ای با احتمال سرطان‌زایی برای انسان طبقه‌بندی شده و هیچ حد مصرف ایمن مشخصی برای آن وجود ندارد.

    وی کنترل دما و زمان پخت نان، پرهیز از مصرف نان‌های سوخته و برشته، کاهش مصرف سیب‌زمینی سرخ‌کرده، چیپس، بیسکوئیت و قهوه تیره و همچنین ایجاد تنوع غذایی را از مهم‌ترین راهکارهای کاهش دریافت اکریل‌آمید عنوان کرد.

    روابط عمومی علوم پزشکی کردستان در روز سەشنبه ۲۵ آذر؛ مدیر بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پایان با اشاره به راهکارهای کاهش ضایعات نان در خانوارها گفت: خرید به اندازه نیاز، فریز کردن نان در بسته‌های کوچک، گرم‌کردن اصولی نان، استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای هنگام خرید و بهره‌گیری از نان خشک در تهیه غذاهایی مانند سوپ و آش، می‌تواند نقش مهمی در حفظ کیفیت نان و کاهش هدررفت آن داشته باشد.

    سرویس خبری‌:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:ایسنا

    برچسب ها: نان سبوس‌دارنان سفید
    پست قبلی

    مقصر کمبود برنج خارجی در بازار کیست؟

    پست بعدی

    بعد از ۴ سال مصرف گوشت افزایشی شد

    مطهره پورزمانی

    مربوطه پست ها

    فواید سلامتی مصرف مغزهای خوراکی در طول بارداری چیست؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فواید سلامتی مصرف مغزهای خوراکی در طول بارداری چیست؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    0

    مغزهای خوراکی مانند بادام، گردو، بادام زمینی و فندق فواید زیادی دارند و سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع و سایر...

    بیشتر بخوانید
    هشدار:مصرف زیاد میوه خشک،قند خون را بالا می برد!

    هشدار:مصرف زیاد میوه خشک،قند خون را بالا می برد!

    آذر ۲۵, ۱۴۰۴
    اختلالات خُلقیِ ناشی از مصرف زیاد مواد قندی

    خوراکی های پرمصرفی که قند پنهان دارند و به سلامتی آسیب می زنند

    آذر ۲۳, ۱۴۰۴
    نان سنتی؛بهترین گزینه برای پیشگیری از دیابت و سلامت بهتر

    نان سنتی؛بهترین گزینه برای پیشگیری از دیابت و سلامت بهتر

    آذر ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    بعد از ۴ سال مصرف گوشت افزایشی شد

    پر بازدیدها

    کمبود مرغ در بازار گلستان نداریم/ گرانی‌ها جنبه روانی دارد

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    آذر ۲۳, ۱۴۰۴
    هشدار درباره چالش در تامین شیرخشک در صورت عدم تامین ارز

    هشدار درباره چالش در تامین شیرخشک در صورت عدم تامین ارز

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی: تامین پایدار امنیت غذایی، خط قرمز دولت چهاردهم است

    وزیر جهاد کشاورزی: تامین پایدار امنیت غذایی، خط قرمز دولت چهاردهم است

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    پاسخ محققان برنج به بحران آب؛ ارقام جدید با مصرف کمتر معرفی شد

    جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی راهکاری برای دستیابی به امنیت غذایی

    آذر ۱۶, ۱۴۰۴
    سرپرست مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان: زنجان توانایی تبدیل‌ شدن به قطب تولید محصولات گلخانه‌ای را دارد

    سرپرست مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان: زنجان توانایی تبدیل‌ شدن به قطب تولید محصولات گلخانه‌ای را دارد

    آذر ۱۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.