سه شنبه, خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۸۳ درصدی باغات پسته در یک دهه اخیر

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    میوه‌ مناسب برای افراد با رژیم‌ غذایی خاص کدام است؟

    میوه‌ها حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان و مواد مغذی سالم است اما اگر مراقب مصرف کربوهیدرات در رژیم‌ غذایی خود هستید در مصرف میوه‌های انتخابی خود دقت کنید.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۲۵, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟

    اگر رژیم کم‌کربوهیدرات دارید، معمولا هدفتان این است که کمتر از ۴۵ درصد کالری روزانه خود را از کربوهیدرات دریافت کنید. میوه‌ها به‌ طور کلی سالم و حاوی مقدار زیادی مواد مغذی و آنتی‌اکسیدان‌هاست و موادی دارد تا از بدن شما در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت کند. این مواد با پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت، سرطان و بیماری‌های قلبی مرتبط است.

    به گزارش هلث نیوز، غذایی برای آمریکایی‌ها در سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۵ توصیه می‌کند که بزرگسالان حدود ۲ وعده میوه در روز مصرف کنند.

    جنیفر بومن، متخصص تغذیه در کلرادو، می‌گوید: به‌ طور کلی خوردن انواع میوه‌ها ایده خوبی است. مزایای افزوده گنجاندن انواع میوه‌ها به عنوان بخشی از یک وعده غذایی متعادل، محتوای آنتی‌اکسیدانی برای کمک به پیشگیری از بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و ارتقای سلامت مغز است.

    با این حال اگر به دلیل رژیم کم‌کربوهیدرات مراقب مصرف کربوهیدرات خود هستید، باید برخی از گزینه‌ها را محدود یا از آن اجتناب کنید. آب‌میوه‌ها و بیشتر میوه‌های خشک‌ شده که مقدار زیادی قند دارد، با رژیم‌ غذایی شما سازگاری ندارد. موز و انبه کربوهیدرات نسبتا بالایی دارد؛ بنابراین باید مراقب مصرف سهم خود از این میوه‌ها باشید.

    در ذیل برخی از میوه‌هایی که کربوهیدرات آن‌ها اندک است، ارائه شده است.

    سیب

    خوردن یک عدد سیب به‌عنوان بخشی از میان‌وعده یا مکمل یک وعده‌ غذایی راه‌ آسانی برای سیر ماندن طولانی‌مدت است. اگر رژیم‌ غذایی کم‌کربوهیدرات دارید، سیب عالی است.

    سیب دارای فیبر و حاوی مواد مغذی مانند ویتامین C و پتاسیم است.

    زردآلو

    زردآلو تازه سایز متوسط فقط چهار واحد کربوهیدرات دارد و حاوی ویتامین A، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است.

    آووکادوها

    آووکادو کربوهیدرات اندک و چربی بالایی دارد.

    آووکادو در درجه اول دارای چربی‌های اشباع نشده است که برای سلامت قلب و عروق مفید و مانند سایر میوه ها فاقد کلسترول است. یک فنجان معمولی آووکادو حدود ۱۲ گرم کربوهیدرات و ۹ گرم فیبر دارد.

    توت‌ها

    مجموعه گسترده‌ای از انواع توت‌ها در رژیم‌ غذایی کم‌کربوهیدرات مناسب است که شامل تمشک‌ها، بلوبری و توت‌فرنگی می‌شود.

    توت‌ها مقدار زیادی از مواد مغذی را از فیبر، پتاسیم و ویتامین C دارند اما کالری آن اندک و همچنین کربوهیدرات پایینی دارد.

    طالبی

    این میوه تابستانی خوش‌طعم محتوای آبی بالایی دارد و منبع عالی فیبر و حاوی ویتامین‌های ویتامین A و C است.

    همچنین منبع عالی پتاسیم است که به بازیابی بعد از ورزش کمک می‌کند.

    نارگیل

    از آنجایی که نارگیل سرشار از چربی اشباع شده، بهتر است این میوه را در حد اعتدال مصرف کنید. مراقب محصولات نارگیل خشک باشید زیرا بسیاری از آن حاوی شکر افزوده است.

    انجیر

    انجیر کربوهیدرات اندکی دارد؛ یک انجیر ۳.۵ اونسی حدود ۱۵ واحد کربوهیدرات دارد.

    انگور

    انگور نه تنها کربوهیدرات اندکی دارد بلکه حاوی آنتی‌اکسیدان است.

    نتایج تحقیقات نشان می‌دهد با محافظت از سلول‌های سالم در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد از ابتلا به بیماری‌های مزمن جلوگیری می‌کند. یک پیمانه انگور فقط ۱۶ گرم کربوهیدرات و ۶۲ واحد کالری دارد.

    هلو

    هلو منبع عالی فیبر محلول و نامحلول است که به کنترل سطح قند خون کمک می‌کند.

    همچنین با مصرف این میوه مدت بیشتری احساس سیری می‌کنید و ممکن است به کاهش وزن کمک کند. یک هلوی تازه به‌ طور متوسط ۱۴ گرم کربوهیدرات دارد. هلو حاوی ویتامین‌های A ،C و آنتی‌اکسیدان است.

    آلو

    یک آلو متوسط تازه حاوی تنها ۷.۵ گرم کربوهیدرات و منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌های A و C است.

    هندوانه

    هندوانه شیرین و رسیده کربوهیدرات اندکی دارد.

    یک فنجان هندوانه حدود ۱۱ گرم کربوهیدرات دارد. هندوانه سرشار از آب و کم‌کالری است. همچنین این میوه آنتی‌اکسیدان و پتاسیم دارد که آن را به یک ماده غذایی عالی بعد از تمرین مبدل می‌کند.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: رژیم غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری های نوینمیوه
    پست قبلی

    واردات برنج خارجی شبیه طارم به کشور با قیمت کیلویی ۳۵ هزار تومان

    پست بعدی

    با مصرف مربا انرژی روزانه بدن را تامین کنید

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    صادرات مربا و ژله به ۱۴ کشور جهان

    با مصرف مربا انرژی روزانه بدن را تامین کنید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    پشت پرده گرانفروشی نان چیست؟

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۸۵ درصد گوشت قرمز در داخل تولید می‌شود/نیازی به واردات گوشت قرمز نداریم

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    واردات روغن با ارز دولتی اجازه خوداتکایی در تولید دانه های روغنی را نمی‌دهد

    زمان مشمولیت مالیات بر ارزش افزوده روغن خام

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    تولید کود شیمیایی در کشور ۳۰ درصد افت کرد

    تولید کود شیمیایی در کشور ۳۰ درصد افت کرد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.