دوشنبه, اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده ۱۰۵ هزارتومان

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بازار سیاه روغن؛ بازی تولیدکنندگان در شبکه توزیع

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    صادرات غلات اوکراین از طریق راه‌آهن انجام می‌شود

    خرید یک میلیون و ۳۵۵ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۵ همت از مطالبات

    تکمیل ظرفیت؛ ۷۰ روز قبل از برگزاری

    تکمیل ظرفیت؛ ۷۰ روز قبل از برگزاری

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    لزوم ایجاد صنایع فرآوری دانه‌های روغنی در استان کرمان/ کنجد ما به یزد می‌رود

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر وارداتی اصلاح می شود

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ضرورت حذف ارزش افزوده روغن خام

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به ۷ هزارتن رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فواید لیمو برای سلامتی

    لیمو فواید متعددی برای سلامت بدن دارد. این میوه با داشتن مقدار زیادی ویتامین ث خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد، سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و همچنین در مدیریت وزن موثر است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۲۸, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قیمت لیمو در پاکستان از گوشت سبقت گرفت

    لیمو مواد مغذی بسیاری مانند ویتامین ث و فیبر دارد. این مواد مغذی مزیت‌های بسیاری برای سلامت بدن دارند و در برآوردن نیازهای تغذیه‌ای موثرند.

    سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند

    لیمو در گروه مرکبات قرار می‌گیرد و سرشار از ویتامین ث و فولات (ب۹) است که با مهار استرس اکسیداتیو (تنش‌ اکسایشی ناشی از افزایش مولکول‌های ناپایدار یا همان رادیکال‌های آزاد)، کاهش التهاب و کمک به واکنش‌های ایمنی بدن نقشی حیاتی در تقویت سیستم ایمنی ایفا می‌کنند.

    خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد

    رژیم غذایی یکی از مهم‌ترین عوامل در افزایش خطر سکته مغزی است، اما با اصلاح سبک زندگی می‌توان این خطر را تا ۸۰ درصد کاهش داد.

    فلاونوئیدهای (مواد مغذی در گیاهان) موجود در مرکبات خطر سکته مغزی ایسکمی (ischemic، لخته شدن خون در رگ منتهی به مغز) در زنان را کاهش می‌دهند. بر همین اساس، مصرف بیشتر فلاونوئیدها می‌تواند به کاهش نارسایی قلبی، بیماری ایسکمی قلبی و بروز سکته کمک کند.

    فشار خون را کاهش می‌دهد

    فلاونوئیدها و عصاره پوست لیمو ممکن است باعث کاهش فشار خون شوند. مصرف لیمو بر فشار خون سیستولیک- عدد بزرگ‌تر در آزمایش فشار خون- اثر منفی می‌گذارد و آن را کاهش می‌دهد.

    فلاونوئیدها هنگامی که با میکروبیوم روده (ریزجانداران موجود در دستگاه گوارش) در تعامل‌اند، وارد سوخت‌وساز می‌شوند (متابولیزه) و از قلب محافظت می‌کنند. فعالیت آن‌ها موجب کاهش فشار خون می‌شود و ۱۵ درصد این کاهش به‌دلیل ارتباط بین غذاهای غنی از فلانوئید و فشار خون سیستولیک است.

    از سرطان جلوگیری می‌کند

    نتایج به‌دست‌آمده از فراتحلیل (متاآنالیز) نشان می‌دهد که مصرف زیاد مرکبات خطر ابتلا به سرطان ریه را تا ۹ درصد کاهش می‌دهد. پوست مرکبات خواص ضد سرطانی نیز دارد. متخصصان با مطالعه نتایج پژوهش روی دو نمونه سرطانی به خاصیت ضدسرطانی پوست مرکبات پی برده‌اند و استفاده از آن به‌عنوان افزودنی غذا را توصیه می‌کنند.

    جذب آهن را افزایش می‌دهد

    لیمو فراهم بودن زیستی آهن (مقدار آهن موجود در بدن) و دسترسی زیستی آهن (مقدار آهن موجود در بدن برای جذب) را افزایش می‌دهد که به‌دلیل میزان زیاد ویتامین ث در مرکبات است.

    ترکیب غذاهای غنی از آهن با ویتامین ث به جذب بهتر آهن کمک می‌کند. متخصصان خوردن این غذاها همراه با هم را توصیه می کنند، اما مصرف جداگانه آن‌ها نیز مفید است.

    پژوهشی نشان می‌دهد که حتی زمانی که ویتامین ث جداگانه مصرف شود، جذب آهن را افزایش می‌دهد. در واقع مقدار ویتامین ث مهم‌تر از زمان مصرف آن است.

    در حفظ سلامت چهره موثر است

    عصاره مرکبات ممکن است در پیشگیری از پیری یا کاهش علائم پیری موثر واقع شود. آب و عصاره مرکبات با کاهش دادن آسیب سلولی و ضخامت پوست و چین و چروک و افزودن محتوای کلاژن پوست، تاثیر به سزایی بر پوست دارد.

    از آسم جلوگیری می‌کند

    تغذیه در کاهش خطر بیماری آسم نقش مهمی دارد و مصرف مرکبات نیز با پیشگیری از بیماری آسم مرتبط است.

    نتایج تحقیقی در این راستا نشان داد که مصرف روزانه میوه‌ها و سبزیجات احتمال بروز آسم و خس‌خس سینه را کاهش می‌دهد. مصرف زیاد مرکبات نیز کاهش خطر علائم آسم را به همراه داشت.

    به کاهش وزن کمک می‌کند

    لیمو باعث می‌شود حس سیری سریع‌تر سراغتان بیاید.

    در یک کارآزمایی تصادفی، پاسخ گلیسمی (نحوه تأثیر کربوهیدرات‌ها بر قند خون) و میزان اشتها را پس از خوردن نان با آب، چای، یا آب‌لیمو ارزیابی کردند.

    متخصصان دریافتند که آب‌لیمو در مقایسه با آب، باعث افزایش ۱.۵ برابری حجم معده می‌شود و در کاهش اشتها موثر است.

    مواد مغذی موجود در لیمو

    لیمو ماده‌ای مغذی و کم‌کالری است که ۱۸ کالری، ۰.۶ گرم پروتئین، ۵ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم فیبر، ۱.۵ گرم کل قند، ۱۵ میلی‌گرم کلسیم، ۵ گرم منیزیم، ۹ میلی‌گرم فسفر، ۱ میلی‌گرم سدیم و ۶ میکروگرم فولات دارد.

    کمبود ویتامین ث چه تاثیری بر بدن می‌گذارد؟

    کمبود مزمن ویتامین ث در بدن عامل بیماری اسکوربوت است که می‌تواند کشنده باشد. علامت‌های این بیماری عبارت‌اند از: خستگی، خون‌ریزی لثه، ضایعه پوستی (بثورات) قرمز یا بنفش، درد مفاصل، افسردگی، زخم‌هایی که درمان نمی‌شوند،‌ افتادن دندان و کم‌خونی.

    آیا مصرف لیمو می‌تواند مضر باشد؟

    مصرف لیمو به‌طور کلی بی‌خطر است، اما اعتدال در خوردن آن بسیار مهم است.

    افراد مبتلا به رفلاکس (بازگشت اسید) معده به مری، کسانی که حساسیت به لیمو یا مرکبات دارند، یا آن‌هایی که زخم‌های دهانی دارند باید از خوردن لیمو و محصولات حاوی لیمو پرهیز کنند، زیرا لیمو می‌تواند این علائم را بدتر و زخم‌ها را تشدید کند.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهجذب آهنسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفواید لیموفیبرکاهش خطر سرطانکاهش فشار خونکاهش وزنلیمو
    پست قبلی

    چه میوه‌هایی برای کاهش وزن مفیدند؟

    پست بعدی

    مرغ ایام پایانی سال تأمین است

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    محمد شاهدی باغ خندان، متخصص حوزه کشاورزی و مشاور امور پژوهشی فرهنگستان علوم، به اهمیت تغذیه سالم در فصل گرما...

    بیشتر بخوانید
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ ایام پایانی سال تأمین است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    راهکارهای برنامه هفتم برای مقابله با بحران کم‌آبی

    نجات گندمزارهای گرمسار از خشکسالی با رهاسازی آب سرریز سد نمرود

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    چه کسانی می‌ خواهند روغن را گران کنند؟ | وضعیت لغزنده در بازار روغن خوراکی

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.