چهارشنبه, آذر ۱۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    کمبود گوشت قرمز در بازار مشهد وجود ندارد

    تحقق ۲ درصدی بهره وری آب و خاک/ آبیاری نوین فقط ۳.۲ میلیون هکتار

    تحقق ۲ درصدی بهره وری آب و خاک/ آبیاری نوین فقط ۳.۲ میلیون هکتار

    بخش اعظم چاه‌های غیرمجاز در باغ ویلاهاست

    بخش اعظم چاه‌های غیرمجاز در باغ ویلاهاست

    آینده‌ای مبهم، پیش روی امنیت غذایی جهان

    آینده‌ای مبهم، پیش روی امنیت غذایی جهان

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    غذاهایی که در روزهای آلوده بدن را مقاوم می‌کنند

    هشدار نسبت به افزایش خسارت پرندگان و ابلاغ دستور اقدام فوری در مزارع

    هشدار نسبت به افزایش خسارت پرندگان و ابلاغ دستور اقدام فوری در مزارع

    ۵۵ درصد اراضی کشاورزی کمتر از یک درصد ماده آلی خاک دارند

    ۵۵ درصد اراضی کشاورزی کمتر از یک درصد ماده آلی خاک دارند

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازار نهاده دامی طی ۲۰ روز آینده به آرامش می‌رسد

    کشت فراسرزمینی میانبری برای حفظ منابع آبی

    کشت فراسرزمینی میانبری برای حفظ منابع آبی

    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    کمبود مواد اولیه عامل اصلی کاهش توزیع قارچ

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فستینگ و کتوژنیک رژیم‌های نوین برای کاهش وزن و پیشگیری از بیماری‌های متابولیک

    متخصص تغذیه با بررسی رژیم‌های غذایی نوین مانند فستینگ و کتوژنیک، تأکید می‌کند که این رژیم‌ها در کاهش وزن و کنترل بیماری‌های متابولیک مؤثر هستند، اما باید با دقت و محدودیت اجرا شوند تا از بروز مشکلات تغذیه‌ای جلوگیری شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱۴, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یافته محققان اسپانیایی؛ تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای در تولد نوزاد با وزن طبیعی

    رژیم‌های غذایی نوین مانند فستینگ (روزه‌داری متناوب) و کتوژنیک توجه زیادی در کاهش وزن و مدیریت بیماری‌های متابولیک جلب کرده‌اند. متخصصان تغذیه بر اجرای صحیح و محدود این رژیم‌ها تأکید دارند تا از عوارض جانبی جلوگیری شود.

    رژیم فستینگ و فواید آن
    آزیتا حکمت‌دوست، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: «رژیم فستینگ، که به‌ویژه در مدل‌های ۱۲/۱۲، ۱۴/۱۰ و ۱۶/۸ اجرا می‌شود، به فرد اجازه می‌دهد که در برخی ساعات روز کالری مصرف کند و در باقی ساعات فقط مایعات بدون کالری مصرف نماید.»
    وی افزود: «همچنین نوع دیگری از فستینگ، دو روز در هفته است که در آن فرد تنها در دو روز از هفته کالری مصرف می‌کند و در باقی روزها تنها مایعات بدون کالری مجاز است.»

    حکمت‌دوست ادامه داد که مطالعات نشان می‌دهند رژیم فستینگ می‌تواند در کاهش وزن، بهبود کبد چرب، کاهش چربی خون و کنترل فشار خون بالا مؤثر باشد. همچنین، این رژیم ممکن است در جلوگیری از پیری سلولی و بیماری‌های مرتبط با سن نقش حفاظتی ایفا کند.

    رژیم کتوژنیک؛ مؤثر، اما محدود به مدت زمان کوتاه
    این متخصص تغذیه در مورد رژیم کتوژنیک توضیح داد: «در رژیم کتوژنیک، مصرف کربوهیدرات به شدت محدود شده و چربی بخش عمده‌ای از انرژی بدن را تأمین می‌کند. این تغییر باعث می‌شود بدن به‌جای استفاده از گلوکز، از کتون‌ها به‌عنوان منبع انرژی استفاده کند.»

    وی افزود: «این رژیم در بیماران مبتلا به تشنج مقاوم به درمان یا به‌عنوان رژیم کمکی در بیماران سرطانی تحت شیمی‌درمانی کاربرد بالینی دارد و در کاهش وزن نیز مؤثر است. اما به دلیل حذف برخی گروه‌های غذایی، نمی‌توان آن را رژیم سالمی برای استفاده طولانی‌مدت دانست.»

    حکمت‌دوست تأکید کرد که رژیم کتوژنیک باید حداکثر تا دو ماه اجرا شود و برای جلوگیری از کمبودهای تغذیه‌ای، مصرف مکمل‌های ریزمغذی نیز ضروری است.

    متخصصان تغذیه پیشنهاد می‌کنند که پیش از شروع هر رژیم غذایی نوین، به‌ویژه رژیم‌های محدودکننده‌ای همچون فستینگ و کتوژنیک، باید با یک متخصص مشورت کرد تا اطمینان حاصل شود که رژیم به‌طور صحیح و برای مدت زمان مناسب انجام می‌شود و از بروز مشکلات تغذیه‌ای و سلامتی جلوگیری گردد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: رژیم غذاییسلامتیکاهش وزن
    پست قبلی

    بلای ممنوعیت صادرات دوباره به جان «نخود» افتاد

    پست بعدی

    زیان ۲۰ همتی مرغداران تخم گذار از ابتدای سال

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    غذاهایی که در روزهای آلوده بدن را مقاوم می‌کنند

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱۱, ۱۴۰۴
    0

    در شرایطی که هوای بسیاری از مناطق کشور به دلیل آلودگی شدید به وضعیت خطرناک رسیده است، متخصصان تغذیه به...

    بیشتر بخوانید
    دو خوراکی ضد التهاب که بیشترین اثر را بر سلامت بدن دارند

    دو خوراکی ضد التهاب که بیشترین اثر را بر سلامت بدن دارند

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    چرا مصرف پروبیوتیک ها ضروری است؟

    چرا مصرف پروبیوتیک ها ضروری است؟

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    کدام مواد غذایی ناجی بیماران قلبی می‌شوند؟

    کدام مواد غذایی ناجی بیماران قلبی می‌شوند؟

    آذر ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    زیان ۲۰ همتی مرغداران تخم گذار از ابتدای سال

    پر بازدیدها

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    گمرک توقف واردات موز را تکذیب کرد

    آبان ۲۱, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    با گذشت بیش از ۲ ماه از آغاز سال زراعی خبری از اعلام نرخ محصولات کشاورزی نیست

    آذر ۵, ۱۴۰۴
    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    پرداخت تسهیلات کم‌بهره به چایکاران شمال کشور آغاز شد

    آبان ۱۲, ۱۴۰۴
    امروز قیمت پیشنهادی ۳۴.۹۰۰ تومان برای هر کیلوگرم شیر خام بررسی می‌شود

    امروز قیمت پیشنهادی ۳۴.۹۰۰ تومان برای هر کیلوگرم شیر خام بررسی می‌شود

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    مقصر نابه سامانی در بازار نهاده‌های دامی کیست؟

    آبان ۲۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.