پنجشنبه, خرداد ۱۵, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    غذاهایی که تمرکز شما را افزایش می دهند

    غذاها و مکمل های غذایی می‌توانند همه چیز را از تمرکز بیشتر تا تقویت حافظه، دامنه توجه و عملکرد مغز بهبود ببخشند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱۵, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    خواص شگفت انگیز بلوبری در بهبود سرطان دهانه رحم

    غذاها و مکمل های غذایی می‌توانند همه چیز را از تمرکز بیشتر تا تقویت حافظه، دامنه توجه و عملکرد مغز بهبود ببخشند.

    نمی توان انکار کرد که با بالا رفتن سن، بدن ما هم با ما پیر می شود. خبر خوب این است که اگر غذاها و نوشیدنی های «هوشمندانه» را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، می توانید شانس خود را برای داشتن مغز سالم افزایش دهید.

     

    کافئین می تواند شما را هوشیارتر کند

    هیچ غذای جادویی برای افزایش ضریب هوشی یا باهوش‌تر کردن شما وجود ندارد اما برخی از مواد مانند کافئین می‌توانند به شما انرژی داده و به تمرکز شما کمک کنند. کافئین که در قهوه، شکلات، نوشابه‌های انرژی‌زا و برخی داروها یافت می‌شود، می تواند تمرکز شما را افزایش دهد، اگرچه اثرات آن کوتاه‌مدت است. با این حال فراموش نکنید که اگر در مصرف کافئین زیاده روی کنید می تواند شما را عصبانی و ناراحت کند.

     

    شکر می تواند هوشیاری را افزایش دهد

    شکر منبع سوخت ترجیحی مغز شما است( منظور قند و شکر معمولی نیست)؛ بلکه گلوکز است که بدن شما آن را از قندها و کربوهیدرات هایی که می خورید پردازش می کند. به همین دلیل است که یک لیوان آب میوه طبیعی می تواند حافظه، تفکر و توانایی ذهنی را در کوتاه مدت تقویت کند.

    با این حال، فراموش نکنید که اگر در مصرف آب میوه هم زیاده روی کنید حافظه ممکن است مختل شود. قند اضافه شده نیز با بیماری قلبی و سایر شرایط مرتبط است.

     

    برای تقویت مغز خود صبحانه بخورید

    مطالعات نشان داده اند که خوردن صبحانه ممکن است حافظه و توجه کوتاه مدت شما را بهبود بخشد. دانش‌آموزانی که صبحانه می‌خورند نسبت به کسانی که نمی‌خورند عملکرد بهتری دارند. غذاهایی که در صدر فهرست سوخت مغز محققان قرار دارند شامل غلات کامل، لبنیات و میوه‌ها با فیبر بالا هستند. فقط پرخوری نکنید؛ محققان همچنین دریافتند صبحانه ی پر کالری به نظر می رسد مانع تمرکز می شود.

     

    ماهی واقعا غذای مغز است

    یک منبع پروتئینی مرتبط با تقویت مغز، ماهی است که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و کلید سلامت مغز است. این چربی‌های سالم قدرت مغزی شگفت‌انگیزی دارند: رژیم غذایی با سطوح بالاتری از آنها با کاهش خطر زوال عقل و سکته مغزی و زوال ذهنی کندتر مرتبط است. به علاوه، آنها ممکن است نقشی حیاتی در تقویت حافظه ایفا کنند.

    برای سلامت مغز و قلب، هفته ای دو وعده ماهی مصرف کنید.

     

    روزانه آجیل و شکلات مصرف کنید

    مغزها و دانه ها منابع خوبی از آنتی اکسیدان ویتامین E هستند که در برخی مطالعات با کاهش قدرت شناختی با افزایش سن مرتبط است. شکلات تلخ همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی دیگری است و حاوی محرک های طبیعی مانند کافئین است که می تواند تمرکز را افزایش دهد.

    روزانه تا یک اونس از آجیل و شکلات تلخ لذت ببرید تا تمام فواید مورد نیاز خود را با حداقل کالری اضافی، چربی یا شکر دریافت کنید.

     

    آووکادو و غلات کامل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید

    سلامت هر عضوی در بدن به جریان خون بستگی دارد، به ویژه قلب و مغز.

    رژیم غذایی سرشار از غلات کامل و میوه هایی مانند آووکادو می تواند خطر بیماری قلبی و کلسترول بد را کاهش دهد. این کار خطر تشکیل پلاک را کاهش می‌دهد و جریان خون را افزایش می‌دهد و یک راه ساده و خوشمزه برای فعال کردن سلول‌های مغز ارائه می‌کند.

    غلات کامل، مانند ذرت بو داده و گندم کامل، به دریافت فیبر غذایی و ویتامین E نیز کمک می کنند. اگرچه آووکادو دارای چربی است، اما چربی تک غیراشباع مفید برای شماست که به جریان خون سالم در بدن شما کمک می کند.

     

    بلوبری فوق العاده مغذی است

    تحقیقات روی حیوانات نشان می دهد که بلوبری ممکن است به محافظت از مغز در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند و ممکن است اثرات شرایط مرتبط با افزایش سن مانند بیماری آلزایمر یا زوال عقل را کاهش دهد.

    مطالعات همچنین نشان می‌دهند که رژیم‌های غذایی سرشار از زغال اخته هم یادگیری و هم عملکرد ماهیچه‌ای موش‌های پیر را بهبود می‌بخشد و آنها را از نظر ذهنی با موش‌های بسیار جوان‌تر برابر می‌کند.

     

    فواید یک رژیم غذایی سالم برای سلامت بدن

    ممکن است پیش پا افتاده به نظر برسد، اما اگر رژیم غذایی شما فاقد مواد مغذی ضروری باشد، می تواند به توانایی شما برای تمرکز آسیب برساند.

    خوردن زیاد یا کم مواد غذایی نیز می تواند تمرکز شما را مختل کند. یک وعده غذایی سنگین ممکن است باعث ایجاد احساس خستگی در شما شود، در حالی که دریافت کالری کم نیز می تواند منجر به گرسنگی شود.

    برای داشتن یک مغز سالم، یک رژیم غذایی متعادل و پر از طیف گسترده ای از غذاهای سالم داشته باشید.

     

    آیا برای سلامت مغز باید ویتامین، مواد معدنی و مکمل دریافت کرد؟

    قفسه‌های فروشگاه‌ها با مکمل‌هایی که ادعا می‌کنند سلامتی را تقویت می‌کنند، پر شده اند. اگرچه بسیاری از گزارش‌ها در مورد قدرت تقویت مغز توسط مکمل‌هایی مانند ویتامین‌های B، C، E، بتاکاروتن و منیزیم امیدوارکننده هستند، یک مکمل فقط برای افرادی مفید است که رژیم غذایی‌شان فاقد آن ماده مغذی خاص است.

    برخی از محققان در مورد جینسینگ، جینکو و ترکیبات ویتامین، مواد معدنی و گیاهان و تأثیر آنها بر مغز با احتیاط خوشبین هستند، اما هنوز به اثبات بیشتری نیاز دارند.

    برای دریافت یک مکمل اضافی حتما از قبل با پزشک متخصص مشورت کنید. سرخود هیچ دارویی را مصرف نکنید.

     

    روز خود را اینگونه آغاز کنید

    آیا می خواهید توانایی خود را برای تمرکز تقویت کنید؟ با یک وعده غذایی حاوی آب میوه 100٪، یک شیرینی سبوس دار سالم و یک فنجان قهوه شروع کنید. کارشناسان علاوه بر خوردن یک وعده غذایی متعادل، توصیه های زیر را نیز ارائه می دهند:

    • یک شب راحت بخوابید.
    • هیدراته بمانید.
    • برای کمک به تقویت تفکر، ورزش کنید.
    • مدیتیشن کنید تا افکار روشن و آرامی داشته باشید.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهتمرکزرژیم غذایی
    پست قبلی

    شیرین‌کاری با شکر یارانه‌ای

    پست بعدی

    نیازی به واردات محصولات آبزی نداریم

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    خرما، میوه‌ای گرمسیری و قدیمی در سفره‌های ایرانی، نه فقط به‌خاطر شیرینی طبیعی‌اش، بلکه به‌دلیل خواص متعدد تغذیه‌ای و درمانی‌اش،...

    بیشتر بخوانید
    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    نیازی به واردات محصولات آبزی نداریم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    لوبیا دانه‌ای ۱۷۵ تومان شد

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    فروش اینترنتی گوسفند زنده در سایت دام سبز

    قاچاق دام سنگین؛ آیا کشور در تولید دام سبک و سنگین خودکفا است؟

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید گندم در خوزستان به بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن رسید

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    بازار کج دار و مریز هندوانه کاران هند ایران

    بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    خرداد ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.