جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    روش هایی ساده برای کاهش مصرف قند

    اگرچه حذف کامل قند برای همیشه ممکن است سخت به نظر برسد، حتی کاهش مصرف موقتی آن می‌تواند کمک بزرگی برای بهبود عادات غذایی باشد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۱۵, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کدام گروه از مواد غذایی حاوی قند پنهان هستند؟

    مدت‌هاست که قند را با افزایش وزن، افسردگی و خطر بالای ابتلا به بیماری‌های مختلف مرتبط می دانیم. تقریباً همه متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که مصرف قند را کاهش دهید، اما انجام این کار آن‌قدرها هم آسان نیست. بسیاری از مواد غذایی که به‌عنوان غذاهایی «سالم» معرفی می‌شوند، در واقع حاوی قندهای پنهانی هستند که شما را به آن‌ها وابسته نگه می‌دارند.

    اگرچه حذف کامل قند برای همیشه ممکن است سخت به نظر برسد، حتی کاهش مصرف موقتی آن می‌تواند کمک بزرگی برای بهبود عادات غذایی باشد. اما بسیاری از افراد پس از امتحان کردن این چالش، دوباره به مصرف قند برمی‌گردند. نکته کلیدی، داشتن یک برنامه مؤثر است. در ادامه، نکاتی برای ایجاد تغییر مثبت در رژیم غذایی به شما ارائه می‌شوند.

     

    به‌تدریج مصرف قند را کاهش دهید

    چالش‌های حذف قند که توسط برخی سلبریتی ها معروف شده‌اند (مثل جنیفر لوپز)، شاید جذاب به نظر برسند، اما حذف ناگهانی قند از رژیم غذایی می‌تواند برای بدن و مغزتان استرس‌زا باشد و حتی سرعت متابولیسم را کاهش دهد. این کار ممکن است هوس‌ به شیرینی را شدیدتر کند.

     

    گام‌به‌گام پیش بروید

    سعی کنید مصرف قند روزانه خود را به‌تدریج کاهش دهید تا در نهایت، قند افزوده تنها ۱۰٪ از کالری روزانه‌تان را تشکیل دهد. در شروع، میزان مصرف روزانه نباید از ۳۷ گرم (حدود ۹ قاشق چای‌خوری) تجاوز کند.

     

    برنامه چهار هفته‌ای

    بیشتر افراد در هفته سوم یا چهارم تلاش خود را متوقف می‌کنند، زیرا برنامه‌شان پایدار نبوده است. بعد از چهار هفته، مصرف قند را باز هم کاهش دهید. مثلاً، انجمن قلب آمریکا پیشنهاد کرده که قند افزوده را به ۲۵ گرم (حدود ۶ قاشق چای‌خوری) در روز محدود کنید.

     

    مواد غذایی وسوسه‌کننده را کنار بگذارید

    در مراحل ابتدایی کاهش مصرف قند، بهتر است از اصل «از دل برود هر آنچه از دیده برفت» استفاده کنید. هر چیزی که حاوی قند تصفیه‌شده است را از یخچال و کابینت‌ها حذف کنید. اگر غذاهای شیرین در دسترس نباشند، میل به خوردن آن‌ها هم کمتر می‌شود.

     

    هر وعده را جداگانه مدیریت کنید

    صبحانه معمولاً سخت‌ترین وعده برای کنترل قند است، زیرا بیشتر چیزهایی که در صبح می خوریم، پر از قند هستند. بعد از مصرف یک صبحانه پرقند، قند خون به‌سرعت افت می‌کند و باعث می‌شود که در طول روز بیشتر هوس قند داشته باشید. به‌جای آن، می توانید از تخم‌مرغ، آووکادو، ماست یونانی و جو دوسر استفاده کنید.

     

    مصرف میوه را فراموش نکنید

    قند طبیعی موجود در میوه‌ها گزینه‌ای سالم برای رفع هوس شیرینی‌جات است. بدن ما قند موجود در میوه‌ها را به همراه فیبر جذب می‌کند که این ترکیب سبب می‌شود قند خون به‌سرعت افزایش پیدا نکند.

     

    به نوشیدنی‌هایتان دقت کنید

    نوشیدنی‌های شیرین مانند نوشابه‌ها، واضح‌ترین منابع قند هستند، اما قهوه و چای هم ممکن است حاوی قندهای پنهان باشند. بهتر است که به میزان شکر یا طعم‌دهنده‌های شیرینی که به نوشیدنی‌ها اضافه می‌کنید، توجه کنید.

     

    روی چیزهایی که می‌توانید بخورید، تمرکز کنید

    به‌جای این‌که دائماً به خودتان بگویید چه چیزهایی نباید بخورید، بهتر است روی غذاهای سالم و مفیدی که می‌توانید بخورید، تمرکز کنید. این روش ذهنی می‌تواند تأثیر مثبت‌تری بر عادات غذایی شما داشته باشد.

     

    خواب کافی داشته باشید

    کمبود خواب نه‌تنها با افزایش وزن مرتبط است، بلکه باعث می‌شود که مغز در تصمیم‌گیری‌های غذایی ضعیف عمل کند و تمایل به خوردن غذاهای پرکالری، شیرین و شور بیشتر شود. بنابراین، داشتن خواب کافی می‌تواند نقش مهمی در کنترل هوس‌های غذایی ایفا کند.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهسلامتیقند
    پست قبلی

    معجزه این غذای پاییزه برای سلامتی

    پست بعدی

    قیمت عمده میوه و سبزیجات اعلام شد+ جدول

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده میوه و سبزیجات اعلام شد+ جدول

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ارز مورد نیاز محموله های روغن خام تا پایان هفته به طور کامل تخصیص می یابد

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    خرید حدود ۷۷ هزار تن برگ سبز از چایکاران کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.