سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهکارهای تغذیه‌ای برای تقویت سیستم ایمنی مبتلایان به HIV/AIDS

    تغذیه یک ابزار ارزشمند برای افراد مبتلا به HIV است. دانستن اینکه افراد چه غذایی را چگونه بخورند، می‌تواند به قوی نگه داشتن بدن و سیستم ایمنی آنها کمک کند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آذر ۲۵, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    راهکارهای تغذیه‌ای برای تقویت سیستم ایمنی مبتلایان به HIV/AIDS

    ماهیت التهابی اچ‌آی‌وی و ایدز، افراد مبتلا به آن را در معرض خطر بیشتری برای عفونت، نارسایی کلیه و انواع خاصی از سرطان قرار می‌دهد. علاوه بر اثرات مخرب ویروس، عوارض جانبی برخی از درمان‌های ضدرتروویروسی نیز می‌تواند افراد مبتلا به HIV را مستعد ابتلا به سایر بیماری‌ها مانند سندرم متابولیک کند.

    تغذیه یک ابزار ارزشمند برای افراد مبتلا به HIV است. چه به تازگی تشخیص داده شده باشد، چه هیچ نشانه‌ای از بیماری نداشته باشید یا در مرحله چالش برانگیزتری از HIV باشید، دانستن اینکه چه چیزی را چگونه بخورید، می‌تواند به قوی نگه داشتن بدن و سیستم ایمنی بدن شما کمک کند.

    در واقع تغذیه سالم می‌تواند مزایای زیر را به دنبال داشته باشد:

    _ علائم مرتبط با HIV را به حداقل برساند.

    _ عوارض جانبی داروها را کاهش دهد.

    _ کیفیت زندگی را افزایش دهد.

    _ مقاومت فرد را در برابر سایر عفونت‌ها و عوارض افزایش دهد.

    برای افراد مبتلا به ایدز و اچ آی وی باید نیازهای فردی در نظر گرفته شود. با این حال، الگوهای غذایی سالم به طور کلی زمان خوبی برای شروع است.

     

    توصیه می‌شود فرد مبتلا برای حفظ وزن مناسب در طول روز کالری کافی مصرف کند. افراد مبتلا به HIV/AIDS ممکن است نیاز به تنظیم کالری و پروتئین مورد نیاز خود را بسته به نحوه پاسخ آنها به درمان داشته باشند. برخی از افراد ممکن است در مقایسه با افرادی که این بیماری را ندارند به کالری و پروتئین بیشتری نیاز داشته باشند.

    به هر وعده غذایی پروتئین اضافه کنید. پروتئین مهم است زیرا برای ساخت، ترمیم و حفظ سلول‌های بدن مورد نیاز است. همچنین در سیستم ایمنی بدن نقش دارد. منابع پروتئینی خوب شامل گوشت بدون چربی، مرغ، ماهی، لبنیات کم چرب، تخم مرغ، لوبیا و عدس است.

    از انواع غذاهای غنی از ویتامین و مواد معدنی استفاده کنید. میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، لبنیات کم چرب و پروتئین بدون چربی حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که به عملکرد بدن کمک می‌کنند. روی و ویتامین C توسط سیستم ایمنی استفاده می‌شود و آهن و ویتامین B۱۲ برای سلول‌های خونی سالم ضروری هستند. گنجاندن انواع غذاهای غنی از مواد مغذی به رفع این نیازها کمک می‌کند.

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در مورد مکمل‌های غذایی و گیاهی با تیم مراقبت‌های بهداشتی خود صحبت کنید. قبل از شروع مکمل‌های جدید سؤال کنید زیرا برخی از آنها می‌توانند با داروها تداخل داشته باشند.

    مراقب ایمنی مواد غذایی باشید. افراد مبتلا به HIV/AIDS در برابر مسمومیت غذایی آسیب پذیرتر هستند؛ زیرا HIV سیستم ایمنی را ضعیف می‌کند. رعایت ایمنی مواد غذایی به کاهش خطر ابتلا به بیماری کمک می‌کند. از خوردن گوشت، ماهی و تخم مرغ خام یا نیم پز خودداری کنید. فقط شیر یا پنیر پاستوریزه مصرف کنید. میوه‌ها و سبزیجات را بشویید و به یاد داشته باشید که از چاقوها و تخته‌های برش جداگانه برای گوشت خام و محصولات استفاده کنید.

    اسهال، تهوع، استفراغ، درد دهان و تغییرات چشایی همگی از مسائل رایجی هستند که می‌توانند با HIV ایجاد شوند و ممکن است غذا خوردن را دشوار کنند. بهترین درمان برای این موانع، ملاقات با یک متخصص تغذیه است. یک متخصص تغذیه می‌تواند به شما کمک کند تا برنامه تغذیه مناسبی را برای عبور از دوره‌های سخت ایجاد کنید.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت

     

    • بیشتر بخوانید:
    • غلاتی که برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ مفید هستند
    • خواص شگفت انگیز پوست موز در درمان بیماری‌های مختلف
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: HIVایدزپروتئینتغذیهتقویت سیستم ایمنیسرطانسلامتسیستم ایمنیصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتنارسایی کلیه
    پست قبلی

    میوه‌ای که می‌تواند جایگزین مکمل ویتامین C شود

    پست بعدی

    رژیم غذایی گیاهی خطر دیابت را تا ۲۴ درصد کاهش می دهد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رژیم غذایی گیاهی خطر مرگ زودهنگام را کاهش می دهد

    رژیم غذایی گیاهی خطر دیابت را تا ۲۴ درصد کاهش می دهد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    ۸۰ درصد مطالبات کلزاکاران ایلامی پرداخت شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.