پنجشنبه, آذر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    مازندران، محور تقویت ذخایر استراتژیک روغن در کشور

    مازندران، محور تقویت ذخایر استراتژیک روغن در کشور

    زیست‌فناوری آبی؛ کلید توسعه اقتصاد دریامحور

    زیست‌فناوری آبی؛ کلید توسعه اقتصاد دریامحور

    بازار خشکبار در آستانه یلدا / افزایش ۵۰ درصدی قیمت آجیل در قم

    بازار خشکبار در آستانه یلدا / افزایش ۵۰ درصدی قیمت آجیل در قم

    کاهش ۳۰ درصدی خرید محصولات لبنی در خراسان شمالی

    کاهش ۳۰ درصدی خرید محصولات لبنی در خراسان شمالی

    راهنمای تغذیه ایمن دیابتی‌ها در «شب یلدا»

    راهنمای تغذیه ایمن دیابتی‌ها در «شب یلدا»

    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    معاون جهاد کشاورزی استان همدان خبر داد: رکورد زنی استان همدان در کاشت گلرنگ

    آغاز کشت گلرنگ در دهلران

    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای تغذیه ایمن دیابتی‌ها در «شب یلدا»

    با نزدیک شدن به شب یلدا، مصرف خوراکی‌های شیرین و میوه‌ها افزایش می‌یابد و بیماران دیابتی باید در انتخاب مواد غذایی خود دقت کنند که یک متخصص تغذیه و عضو هیات‌علمی دانشگاه، بر محدودیت مصرف میوه‌های خشک و ترجیح میوه تازه به منظور تعادل قند خون تأکید کرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    راهنمای تغذیه ایمن دیابتی‌ها در «شب یلدا»

    دکتر شیما عبداللهی گفت: برخلاف تصور رایج، میوه‌های خشک لزوماً گزینه‌ای بی‌خطر برای افراد دیابتی نیستند و مصرف بی‌رویه آن‌ها می‌تواند کنترل قند خون را مختل کند.

    وی گفت: میوه‌های خشک به دلیل حذف آب، حاوی قند متراکم‌تری نسبت به میوه تازه هستند و مقدار کمی از آن‌ها می‌تواند معادل چند برابر همان میوه تازه، کربوهیدرات وارد بدن کند.

    عبداللهی افزود: اگرچه میوه‌های خشک دارای فیبر، ویتامین‌ها و مواد آنتی‌اکسیدانی هستند، اما معیار اصلی برای بیماران دیابتی مقدار کل کربوهیدرات مصرفی است. مصرف زیاد میوه خشک می‌تواند باعث افزایش سریع قند خون، به‌ویژه در ساعات پایانی شب شود.

    این عضو هیات علمی دانشگاه تأکید کرد: بیماران دیابتی در صورت تمایل به مصرف میوه خشک باید مقدار آن را محدود کنند. مصرف مقدار کم و کنترل‌شده، معادل یک واحد کربوهیدرات، برای بسیاری از بیماران قابل قبول است، اما نباید به‌صورت آزاد یا جایگزین میوه تازه مصرف شود.

    وی گفت: ترجیح بیماران دیابتی در شب یلدا مصرف میوه‌های تازه مانند انار، سیب یا مرکبات است، زیرا این میوه‌ها به دلیل داشتن آب و فیبر بیشتر، افزایش تدریجی‌تری در قند خون ایجاد می‌کنند.

    عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: در صورت مصرف میوه خشک، بهتر است آن‌ها همراه با منابع پروتئینی یا چربی‌های سالم مانند مغزها مصرف شوند تا از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری شود و پاسخ گلوکز خون متعادل‌تر باشد.

    وی خاطرنشان کرد: کنترل مقدار مصرف، توجه به برچسب‌های تغذیه‌ای و پرهیز از میوه‌های خشک دارای قند افزوده از مهم‌ترین اصول تغذیه‌ای بیماران دیابتی در شب یلدا است و رعایت این نکات می‌تواند به حفظ تعادل قند خون و گذراندن این شب سنتی بدون عارضه کمک کند.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:ایسنا

    برچسب ها: دیابتسلامتیشب یلدا
    پست قبلی

    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    پست بعدی

    کاهش ۳۰ درصدی خرید محصولات لبنی در خراسان شمالی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    0

    مصرف بیش‌ازحد قند می‌تواند سلامت عمومی بدن را تحت‌تأثیر قرار دهد، اما وقتی بدن شما صبح‌ها به‌طور خاص هوس خوراکی‌های...

    بیشتر بخوانید
    شکلات تلخ، راز ضد پیری؟!

    شکلات تلخ، راز ضد پیری؟!

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    افزایش تقاضا برای خرید نان های فانتزی | قیمت نان های فانتزی افزایش می یابد؟

    چرا نان سبوس‌دار، انتخابی سالم‌تر است؟

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    فواید سلامتی مصرف مغزهای خوراکی در طول بارداری چیست؟

    فواید سلامتی مصرف مغزهای خوراکی در طول بارداری چیست؟

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کاهش ۳۰ درصدی خرید محصولات لبنی در خراسان شمالی

    کاهش ۳۰ درصدی خرید محصولات لبنی در خراسان شمالی

    پر بازدیدها

    چند نرخی شدن قیمت‌ها، دغدغه جدی شهروندان در آستانه مناسبت‌ها

    عرضه میوه شب یلدا در ۹ غرفه در سطح شهر مشهد

    آذر ۲۵, ۱۴۰۴
    مشارکت فائو در کاهش مصرف آب کشاورزی درآذربایجان غربی

    مشارکت فائو در کاهش مصرف آب کشاورزی درآذربایجان غربی

    آذر ۱۳, ۱۴۰۴
    بازار گوجه فرنگی به زودی متعادل می شود

    بازار گوجه فرنگی به زودی متعادل می شود

    آذر ۲, ۱۴۰۴
    کافئین چه فواید و مضراتی برای بدن انسان دارد

    چای سیاه؛ پرمصرف‌ترین نوشیدنی دنیا و خواص آن برای سلامت

    آذر ۲۰, ۱۴۰۴
    اعلام نرخ آجیل شب یلدا در کرمانشاه

    آجیل و خشکبار کالای لوکس شب یلدا/ قیمت‌ها چند؟

    آذر ۲۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.