شنبه, خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت شکر به ۵۳ هزارتومان رسید/لوبیا چیتی ارزان شد

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    ثبت‌سفارش «برنج» و «انبه» آغاز شد

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری‌ ۶۱هزار تومان شد

    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    کشاورزی ارگانیک؛ راهی برای حفظ زمین و سلامت مردم

    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مرغداران با دپوی تخم مرغ در واحد‌ها رو‌به‌رو هستند

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    دلایل تغییر وزن بدن در طول روز

    تعادل بین انرژی در (خوردن) و انرژی خارج شده (سوزاندن آن کالری ها) دلیل بالا و پایین رفتن وزن شماست.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    فروردین ۱۶, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    تعادل بین انرژی مصرفی (خوردن) و انرژی مصرف‌شده (سوزاندن کالری‌ها) علت تغییرات وزن شما است. اگر بیشتر از آنچه که می‌سوزانید، مصرف کنید، وزن اضافه خواهید کرد—گاهی اوقات بلافاصله. از دست دادن وزن نیز می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. کارشناسان می‌گویند برای کاهش وزن یک پوند، باید تعادل کالری شما (مصرف غذا منهای کالری سوزانده‌شده) هر روز ۵۰۰ کالری کمتر از حد معمول باشد، به مدت یک هفته.

     

     

    چگونه خود را وزن کنید

    شما نمی‌توانید فقط روی ترازو بایستید و انتظار داشته باشید که همیشه اندازه‌گیری دقیقی بدست آورید. عواملی مثل نوع سطحی که ترازو روی آن قرار دارد (باید روی یک سطح سخت باشد)، نحوه ایستادن شما (وزن باید به طور مساوی روی هر دو پا تقسیم شود) و نوع لباس یا نبود لباس (یا حتی عریان بودن) می‌تواند نتایج متفاوتی نشان دهد.

     

    تفاوت در مقیاس

    همه ما می‌دانیم که می‌توانید روی ترازو در مطب دکتر بپرید، سپس به خانه بروید و روی ترازو خانگی خود بایستید و تفاوت زیادی مشاهده کنید. مقیاس‌ها متفاوت هستند. مقیاس‌های دیجیتال معمولاً دقیق‌تر هستند. از هر نوع مقیاس که استفاده می‌کنید، قبل از ایستادن روی آن مطمئن شوید که ترازو صفر باشد.

     

    زمان مناسب برای اندازه گیری وزن‌

    صبح بهترین زمان برای دقیق‌ترین اندازه‌گیری است. شما معمولاً کمی خوابیده‌اید و احتمالاً هنوز چیزی برای خوردن یا نوشیدن نداشته‌اید. به مرور روز، غذا و نوشیدنی مصرف می‌کنید که ممکن است باعث افزایش وزن موقت شود. برای دریافت نتایج دقیق‌تر، بهتر است خود را صبح‌ها وزن کنید.

     

    ورزش کنید

    برخی از ورزشکاران ممکن است پس از یک تمرین شدید، ۶ تا ۱۰ درصد از وزن بدن خود را از دست بدهند (که بیشتر به دلیل تعریق است). تغییرات وزن شما ممکن است چندان شدید نباشد، اما کاهش یک یا دو پوند پس از ورزش غیرمعمول نیست.

     

    سلامتی شما

    بیماری‌ها می‌توانند باعث تغییرات غیرمنتظره در وزن شوند. شرایطی مانند سرطان، دیابت، نارسایی قلبی و حتی سرماخوردگی معمولی می‌تواند اثرات متغیری روی وزن شما بگذارد. اگر اشتهای خود را از دست داده‌اید یا بدن شما آب بیشتری نگه می‌دارد، ترازو ممکن است وزن بیشتری را نشان دهد. اگر تغییراتی را تجربه کردید که انتظارش را نداشتید، با پزشک خود مشورت کنید.

     

    داروهایی که مصرف می‌کنید

    بسیاری از داروها، از جمله داروهای ضد التهاب، آنتی‌هیستامین‌ها و مسکن‌های افیونی، می‌توانند باعث کاهش سریع وزن شوند. از طرف دیگر، داروهایی مانند انسولین، داروهای ضد افسردگی و برخی داروهای ضد صرع می‌توانند موجب افزایش وزن شوند. همیشه از پزشک خود در مورد عوارض جانبی داروهایی که مصرف می‌کنید، چه تجویزی و چه بدون نسخه، سوال کنید.

     

    نوشیدن آب زیاد

    یک لیتر آب تقریباً ۲ پوند وزن دارد. اگر آب زیادی بنوشید و ورزش نکنید، بلافاصله روی ترازو تاثیر خواهد گذاشت. این بدان معنا نیست که باید آب را ترک کنید. در درازمدت، نوشیدن آب (به خصوص به جای نوشیدنی‌های شیرین و پرکالری) می‌تواند به کاهش وزن کمک کند.

     

    ننوشیدن آب کافی

    بین ۵۵ تا ۷۵ درصد بدن شما از آب تشکیل شده است. کاهش سطح آب بدن می‌تواند باعث سردرد یا خشکی پوست شود و حتی ممکن است شما احساس گیجی کنید. اگر به اندازه کافی آب ننوشید، ممکن است وزن کمتری بر روی ترازو نشان دهد، زیرا بدن شما دچار کم‌آبی می‌شود.

     

    قهوه روزانه شما

    مطالعات نشان می‌دهند که یک یا سه فنجان قهوه می‌تواند به کنترل وزن شما کمک کند. کافئین ممکن است به کاهش اشتها یا سوزاندن کالری‌های اضافی کمک کند. اما مراقب باشید: نوشیدنی‌های پرکالری و پرچرب ممکن است نتیجه معکوس داشته باشند و ترازو را به سمت افزایش وزن ببرد.

     

    نمک

    مصرف زیاد نمک می‌تواند برای قلب مضر باشد و همچنین باعث احتباس آب در بدن شود که می‌تواند وزن شما را افزایش دهد. علاوه بر این، افرادی که رژیم‌های غذایی پر از سدیم دارند، تمایل دارند که بیشتر غذاهای فرآوری‌شده و تنقلات پرچرب و پرکالری مصرف کنند که می‌تواند موجب افزایش وزن سریع شود.

     

    مشکلات گوارشی و حمام

    وزن شما ممکن است بسته به وضعیت دستگاه گوارش شما تغییر کند. مثلاً بعد از خوردن یک وعده غذایی بزرگ، اما نرفتن به دستشویی، وزن شما ممکن است بیشتر از حد معمول باشد (که به آن “وزن مدفوع” گفته می‌شود). از طرف دیگر، اسهال می‌تواند باعث کاهش آب بدن و کاهش وزن شود.

     

    عادات خواب شما

    مطالعات نشان می‌دهند که خواب کم یا زیاد می‌تواند بر وزن شما تاثیر بگذارد. برای مثال، بعد از شب‌های بی‌خوابی، ممکن است بیشتر از حد معمول احساس گرسنگی کنید و این می‌تواند باعث شود وعده‌های غذایی بزرگ‌تری مصرف کنید و در نتیجه وزن شما افزایش یابد.

     

    سن شما

    شما ممکن است تغییرات وزنی را در روزی که ۳۰ ساله می‌شوید (یا ۴۰ یا ۵۰ ساله) مشاهده نکنید. اما با افزایش سن، بسیاری از ما به طور طبیعی وزن اضافه می‌کنیم، ممکن است به دلیل کاهش فعالیت بدنی یا تغییرات هورمونی مانند یائسگی. پس از حدود ۶۰ سالگی، ممکن است اشتهای خود را از دست بدهید (چون جویدن سخت‌تر می‌شود یا به دلیل بیماری یا افسردگی). این می‌تواند باعث کاهش وزن شود.

     

    وضعیت ذهنی شما

    تغییرات وزن طبیعی است و ممکن است روز به روز یا حتی ساعت به ساعت متفاوت باشد. نگرانی زیاد در مورد تغییرات موقت وزن ممکن است به استرس اضافه کند. با این حال، توجه به این تغییرات و حفظ یک رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی منظم می‌تواند به شما کمک کند تا وزن سالم خود را حفظ کنید.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت

     

    منبع: سلامت نیوز

    برچسب ها: تغذیهتغییر وزنسلامتعلمی - تغذیه و سلامتقهوهلاغری
    پست قبلی

    کاهش قیمت تخم مرغ در بازار؛ یک شانه ۳۰ عددی چند شد؟

    پست بعدی

    چگونه به یک رژیم غذایی سالم پایبند باشیم؟

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مطالعات نشان می دهد؛ رژیم غذایی کتوژنیک به بهبود سرطان کولورکتال کمک می کند

    چگونه به یک رژیم غذایی سالم پایبند باشیم؟

    پر بازدیدها

    کشت خارج از فصل غلات با استفاده از تکنولوژی ورنالیزیشن

    کشت خارج از فصل غلات با استفاده از تکنولوژی ورنالیزیشن

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد

    همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    تعاون روستایی ۶۳۰ هزار تن گندم کشور را خریداری کرد

    تعاون روستایی ۶۳۰ هزار تن گندم کشور را خریداری کرد

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    با حکم معاون وزیر جهاد کشاورزی؛ محسن امینی، عضو کارگروه ملی کشاورزی قراردادی شد

    با حکم معاون وزیر جهاد کشاورزی؛ محسن امینی، عضو کارگروه ملی کشاورزی قراردادی شد

    خرداد ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.