شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ کاهشی است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن روغن تولید و توزیع شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    کاهش هزارتنی تولید شیرخام در استان تهران

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    برنج پاکستانی کیلویی ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود

    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خواص ویتامین A را بشناسید

    ویتامین A یک ویتامین محلول در چربی است که نقش بسیار اساسی در سلامت بدن ایفا می‌کند. این ویتامین هم از منابع غذایی و هم از طریق مکمل‌ها قابل‌مصرف خواهد بود. مصرف ویتامین A به میزان توصیه‌شده فواید بسیاری برای سلامتی خواهد داشت و کمبود آن می‌تواند بسیار برای بدن مضر باشد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۲۳, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کشورهای دیگر، برای رفع کمبود ویتامین A چه کرده‌اند؟

    پزشکان و متخصصان تغذیه همواره بر اهمیت مصرف ویتامین A به میزان کافی تأکید داشته و این مادۀ مغذی را برای سلامتی بسیار ضروری می‌دانند. کمبود ویتامین آ، یک تهدید بسیار جدی برای سلامتی خواهد بود و می‌تواند شرایط خطرناکی را برای بدن رقم بزند.

    ویتامین A چیست؟

    ویتامین آ یکی از ویتامین‌های محلول در چربی است و در مواد غذایی حیوانی مثل لبنیات، جگر گاو و ماهی‌ها یافت می‌شود.

    فواید ویتامین A برای سلامتی

    جذب منظم ویتامین آ برای سلامت بدن، رشد سلول‌ها، عملکرد سیستم ایمنی، رشد و سلامت جنین و تقویت بینایی از اهمیت بالایی برخوردار است. اما علاوه بر این‌ها، از دیگر مزایا ویتامین A می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    پیشگیری از شب‌کوری و ضعیف‌شدن بینایی بر اثر بالارفتن سن

    شاید یکی از شناخته‌شده‌ترین مزایای ویتامین A برای سلامتی نقش آن در بهبود بینایی باشد. وجود ویتامین آ برای تبدیل نور تابیده‌شده به چشم‌ها به سیگنالی که قابل ارسال به مغز باشد ضروری بوده و در واقع یکی از نخستین علائم کمبود ویتامین آ کاهش بینایی فرد در نور کم است که به‌عنوان شب‌کوری شناخته می‌شود.

    کاهش خطر ابتلا به سرطان با ویتامین آ

    از دیگر مزایا ویتامین آ می‌توان به نقش مؤثر این ویتامین در کاهش ریسک ابتلا به سرطان اشاره کرد. ویتامین آ یک مادۀ اساسی برای رشد سلول‌ها به حساب می‌آید؛ به همین جهت می‌تواند پیدایش یا رشد سلول‌های غیرطبیعی را، که عامل ایجاد سرطان هستند، کنترل کند.

    بهبود سیستم ایمنی بدن به کمک ویتامین A

    مصرف ویتامین آ رابطه‌ای حیاتی با عملکرد مناسب سیستم ایمنی بدن شما دارد. این ویتامین سبب بهبود موانع مخاطی در چشم، ریه‌ها، روده و اندام‌های تناسلی شده که نقشی اساسی در جلوگیری از ورود باکتری‌ها و سایر عوامل عفونی ایفا می‌کنند.

    کاهش آکنه با مصرف ویتامین آ

    آکنه یک اختلال پوستی مزمن و التهابی است که درصورت ابتلا به آن دانه‌های دردناک و سیاه‌رنگ بر روی پوست افراد ظاهر خواهد شد. با اینکه چگونگی تأثیر ویتامین آ بر روی کاهش آکنه به شکلی دقیق مشخص نیست؛ اما، این مسئله ثابت شده است که کمبود ویتامین آ می‌تواند شرایط را برای پیدایش آکنه بیشتر فراهم کرده و مصرف کافی این ویتامین می‌تواند خطر بروز آن را کاهش دهد.

    مشکلات استخوان با کمبود ویتامین A

    با اینکه از پروتئین، کلسیم و ویتامین D به‌عنوان مواد مغذی اصلی جهت حفظ و بهبود سلامت استخوان یاد می‌شود؛ اما، مصرف ویتامین آ به میزان لازم نیز در این امر حیاتی خواهد بود. در واقع، افراد دچار کمبود ویتامین آ در مقایسه با افرادی که سطح ویتامین آ خون آنها طبیعی است بیشتر در خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارند.

    تقویت رشد و تولید مثل با ویتامین A

    مصرف ویتامین a برای حفظ سلامت دستگاه تولیدمثل چه در زنان و چه در مردان ضروری بوده و همچنین رابطۀ مستقیمی با کیفیت رشد جنین در طول دوران بارداری دارد.

    برخی مطالعات حاکی از آن هستند که، کمبود ویتامین a سبب اختلال در تولید اسپرم در مردان و همچنین کاهش کیفیت تخمک‌گذاری در زنان خواهد شد. در زنان باردار نیز ویتامین آ در رشد بسیاری از ارگان‌های نوزاد مثل سیستم عصبی، قلب، کلیه‌ها، چشم‌ها، ریه‌ها و پانکراس‌ها نقش دارد.

    بهترین منابع گیاهی ویتامین A

    مصرف ویتامین A از طریق منابع غذایی بسیاری امکان‌پذیر بوده و دسترسی به موادی که این ویتامین در آن‌ها وجود دارد آسان خواهد بود. نوع فعال ویتامین آ بیشتر در فراورده‌های لبنی و پیش‌سازهای آن بیشتر در منابع گیاهی یافت می‌شوند. شما می‌توانید با مراجعه به مطلب مواد غذایی حاوی ویتامین a با بهترین منابع این ویتامین آشنا شوید.

     

    کمبود ویتامین A

    فقر و کمبود ویتامین آ در بدن نه تنها ما را از مزایای این ویتامین برای سلامتی محروم خواهد ساخت بلکه می‌تواند بدن را دچار بیماری کمبود ویتامین آ کرده و عوارضی جدی را در پی داشته باشد. از جمله عوارض و نشانه‌های فقر ویتامین آ عبارت‌اند از:خشکی پوستی،خشکی چشم‌ها،شب‌کوری،ناباروری،اختلال در رشد،عفونت گلو و سینه،ضعف در خوب‌شدن زخم‌ها و آکنه.

    طریقه مصرف ویتامین A

    به‌ طور متوسط مقدار ۹۰۰ و ۷۰۰ میلی‌گرم روزانه ویتامین آ به ترتیب برای مردان و زنان توصیه شده است. این مقدار از این ویتامین به‌راحتی می‌تواند از منابع طبیعی تهیه شود؛ اما، اگر افراد به هر دلیلی قادر به خوردن منابع غذایی حاوی آن نیستند، می‌توانند به سراغ مکمل و قرص ویتامین آ بروند.

    قرص ویتامین A را چند روز یکبار بخوریم؟

    برای اینکه بدانید قرص ویتامین a را چند روز یکبار بخوریم، باید به دز آن قرص توجه کرده و برای مصرف این ویتامین با پزشک خود مشورت کنید.

    نحوه مصرف ویتامین A ۵۰۰۰۰

    ویتامین A ۵۰۰۰۰ تقریباً بالاترین دز مکمل این ویتامین است که در بازار در دسترس است. مصرف این قرص با توجه‌ به نوع نیاز شما متفاوت خواهد بود، برای مثال افرادی که کمبود شدید دارند باید بیشتر مصرف کنند؛ اما، در کل هر دو یا سه هفته یک‌ بار مصرف می‌شود.

    عوارض ویتامین A

    همان‌ طور که گفته شد، به‌ دلیل محلول‌بودن در چربی، ویتامین آ در کبد ذخیره‌ شده و امکان دفع آن در بدن وجود ندارد؛ از همین رو مصرف زیاد ویتامین A می‌تواند مسمومیت را در پی داشته باشد و عوارض ویتامین آ در این حالت می‌تواند حتی تهدید کننده زندگی باشد. با اینکه این مسمومیت بیشتر در اثر مصرف مکمل و قرص ویتامین آ صورت می‌گیرد؛ اما، برخی منابع غذایی ویتامین آ نیز باعث مسمومیت می‌شوند.

    البته، اشاره به این مسئله بسیار حائز اهمیت است که دریافت پیش‌ساز ویتامین A از مواد غذایی نسبت به دریافت نوع فعال آن کمتر خطر مسمومیت را به همراه خواهد داشت. از جمله نشانه‌ها و عوارض مسمومیت با ویتامین A می‌توان به تهوع، سرگیجه، سردرد، درد و حتی مرگ اشاره کرد.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت

     

    • بیشتر بخوانید:
    • زنان و مردان چقدر باید ویتامین A مصرف کنند؟

     

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهتقویت بیناییسلامتسیستم ایمنیصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفواید ویتامین آکاهش آکنهویتامین Aویتامین آ
    پست قبلی

    این دانه برای لاغری معجزه می کند

    پست بعدی

    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف وعده‌های غذایی و ایجاد گرسنگی طولانی‌مدت نمی‌تواند منجر به کاهش...

    بیشتر بخوانید
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    قهوه دشمن قلب نیست، بلکه محافظ آن است

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت سفارش نهاده‌های دامی افزایش یافت

    آبان ۱۲, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت هرکیلو شکر برای مصرف کننده به ۵۹ هزارتومان رسید

    آبان ۷, ۱۴۰۴
    علت متفاوت بودن قیمت کالا با قیمت فاکتور در فروشگاه‌های زنجیره‌ای چیست؟

    علت متفاوت بودن قیمت کالا با قیمت فاکتور در فروشگاه‌های زنجیره‌ای چیست؟

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    خودکفایی ۸۷ درصدی ایران در محصولات کشاورزی

    خودکفایی ۸۷ درصدی ایران در محصولات کشاورزی

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    قیمت مرغ به ۱۸ هزار و ۶۰۰ تومان رسید

    کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.