سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خواص زرشک: ۹ خاصیت اثبات شده علمی

    به خاطر خواص زرشک، قرن هاست که در طب سنتی برای درمان مشکلات گوارشی، عفونت ها و بیماری های پوستی از زرشک استفاده می شود. زرشک حاوی ترکیبات مفید از جمله بربرین است، که خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و به کنترل بیماری هایی مانند دیابت، عفونت های دندانی و درمان آکنه کمک می کند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۷, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    آغاز پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به زرشک‌کاران/ انبار ۷ هزار تن زرشک، جای نگرانی ندارد/ سهم ۱.۵ درصدی صادرات از تولید کشور

    ریشه زرشک که معمولا زرشک نامیده می شود، درختچه ای است حاوی زرشک های ترش و قرمز. این گیاه بومی بخش هایی از اروپا، آفریقا و آسیا بوده اما امروزه در سراسر جهان یافت می شود.

     

    ۱. حاوی مواد مغذی

    زرشک بسیار مغذی و سرشار از کربوهیدرات، فیبر، ویتامین ها، و مواد معدنی مختلف است. زرشک منبع عالی ویتامین C است، و آنتی اکسیدانی است که به محافظت در برابر آسیب سلولی که ممکن است منجر به بیماری قلبی و سرطان شود کمک می کند.

    ۴/۱ فنجان (۲۸ گرم) زرشک خشک حاوی (+):

    کالری: ۸۹
    پروتئین: ۱ گرم
    چربی: ۱ گرم
    کربوهیدرات: ۱۸ گرم
    فیبر: ۳ گرم
    ویتامین :C ۲۱۳ درصد از ارزش روزانه
    آهن: ۱۵ درصد ارزش روزانه
    علاوه بر این، زرشک حاوی مواد معدنی کمیاب همچون روی، منگنز و مس است که همگی نقش مهمی در ایمنی و پیشگیری از بیماری دارند. رنگ قرمز روشن زرشک به دلیل آنتوسیانین هاست، رنگدانه های گیاهی که به سلامت مغز و قلب کمک می کنند.

     

    ۲. حاوی ترکیبات گیاهی خاص

    زرشک سرشار از بربرین است، یک ترکیب گیاهی خاص که نقش زیادی در سلامتی انسان دارد. بربرین عضوی از خانواده آلکالوئیدها است، گروهی از ترکیبات که خاصیت درمانی دارند.

    مطالعات نشان داده اند که بربرین یک آنتی اکسیدان بسیار قوی بوده و با آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد مبارزه می کند. همچنین، بربرین ممکن است به کاهش سطح قند و کلسترول خون، کند کردن پیشرفت سلول های سرطانی و مبارزه با عفونت ها کمک کرده و خاصیت ضد التهابی داشته باشد (+).

    علاوه بر این، زرشک حاوی ترکیبات دیگری است که ممکن است برای سلامتی مفید باشند، مانند سایر آلکالوئیدها و اسیدهای آلی. با این حال، بیشتر تحقیقات بر بربرین متمرکز شده است.

    به طور خلاصه می توان گفت از دیگر خواص زرشک مقادیر بالای بربرین است، یک ترکیب درمانی با فعالیت آنتی اکسیدانی که ممکن است نقش زیادی در سلامتی داشته باشد.

     

    ۳. از خواص زرشک: کمک به مدیریت دیابت

    زرشک به خاطر داشتن بربرین ممکن است در مدیریت دیابت نقش داشته باشد. مطالعات نشان داده اند که بربرین نحوه واکنش سلول ها به هورمون انسولین که میزان قند خون را تنظیم می کند، بهبود می بخشد که به نوبه خود به کاهش سطح قند خون کمک می کند.

    مطالعات گوناگونی بر روی خواص زرشک صورت گرفته است. مطالعه ۳ ماهه بر روی ۳۶ بزرگسال مبتلا به دیابت نوع ۲ نشان داد که مصرف ۱.۵ گرم بربرین در روز منجر به کاهش ۲ درصدی هموگلوبین A1c – معیاری برای کنترل میانگین قند خون در ۳ ماه گذشته – در مقایسه با مقادیر پایه شد.

    در واقع، محققان دریافتند که بربرین همچون قرص دیابت متفورمین بر قند خون و هموگلوبین A1c اثر می گذارد. مطالعه ۸ هفته ای روی ۳۰ فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ نشان داد که مصرف روزانه ۲ میلی گرم عصاره زرشک خشک باعث کاهش هموگلوبین A1c و کاهش قابل توجه سطح قند خون در مقایسه با گروه دارونما شد.

    با این حال، این مطالعات بر مکمل بربرین و عصاره زرشک متمرکز شده اند. مشخص نیست که مصرف زرشک تازه یا خشک اثرات مشابهی بر کنترل قند خون دارد یا خیر.

    به طور خلاصه می توان گفت مطالعات نشان داده اند که مکمل بربرین و عصاره زرشک می توانند سطح قند خون را کاهش داده و ممکن است به درمان دیابت کمک کنند.

     

    ۴. کمک به درمان اسهال

    قرن هاست که از زرشک برای درمان اسهال استفاده می شود که احتمالا به دلیل غلظت بالای بربرین در زرشک است که با مهار گیرنده های خاص باعث کندی ترشح مدفوع از طریق روده شده و در نتیجه از اسهال جلوگیری می کند. در واقع، یکی از قدیمی‌ترین مطالعات انسانی بر روی بربرین نشان داد که بربرین در درمان اسهال ناشی از عفونت‌های برخی باکتری‌ها از جمله E. coli مفید است.

    علاوه بر این، یک مطالعه بر روی ۱۹۶ بزرگسال مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر همراه با اسهال (IBS-D) نشان داد که مصرف روزانه ۸۰۰ میلی‌گرم بربرین هیدروکلراید به طور قابل‌توجهی دفعات اسهال و نیاز فوری به اجابت مزاج را در مقایسه با گروه دارونما کاهش داد.

    این نتایج جالب هستند، اما برای درک بهتر نقش بربرین و زرشک در درمان اسهال، تحقیقات بیشتری لازم است.

    به طور خلاصه می توان گفت بربرین ممکن است با کاهش ترشح مدفوع از طریق روده از اسهال جلوگیری کند. با این حال، مطالعات بیشتری نیاز است.

     

    ۵. محافظت در برابر سندرم متابولیک

    یکی دیگر از خواص زرشک کمک به پیشگیری از سندرم متابولیک است، مجموعه ای از عوامل تهدید کننده که خطر بیماری قلبی و دیابت را افزایش می دهند. هم چنین، زرشک ممکن است از انسان در برابر چاقی و قند خون بالا، کلسترول، تری گلیسیرید و فشار خون محافظت کند – که همگی عوامل تهدید کننده این سندرم هستند.

    یک مطالعه ۸ هفته ای روی ۴۶ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ نشان داد که نوشیدن روزانه حدود ۲۰۰ میلی لیتر آب زرشک به طور قابل توجهی فشار خون، تری گلیسیرید، کلسترول و قند خون را در مقایسه با گروه دارونما کاهش داد.

    علاوه بر خواص زرشک در کنترل عوامل تهدید کننده سندرم متابولیک، زرشک ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو در افراد مستعد این بیماری کمک کند.

    استرس اکسیداتیو ناشی از آسیب سلولی است که توسط رادیکال های آزاد ایجاد می شود. میزان بالای استرس اکسیداتیو – و فقدان آنتی اکسیدان کافی برای مبارزه با آن – می تواند منجر به بیماری قلبی و سایر مشکلات سلامتی شود.

    یک مطالعه ۶ هفته ای در مورد خواص زرشک روی ۱۰۶ فرد مبتلا به سندرم متابولیک نشان داد که مصرف روزانه ۶۰۰ میلی گرم زرشک خشک به طور قابل توجهی استرس اکسیداتیو را در مقایسه با گروه دارونما کاهش داد.

    بر اساس این نتایج، زرشک ممکن است احتمال ابتلا به عوامل تهدید کننده سندرم متابولیک و استرس اکسیداتیو مرتبط با آن را کاهش دهد. با این حال، تحقیقات بیشتری نیاز است.

    به طور خلاصه می توان گفت تحقیقات نشان داده اند که زرشک عوامل تهدید کننده سندرم متابولیک را کنترل کرده و استرس اکسیداتیو مرتبط با آن را کاهش می دهد.

     

    ۶. از خواص زرشک: موثر در سلامت دندان

    احتمالا به این دلیل که بربرین خاصیت ضد التهابی دارد، عصاره زرشک می تواند با التهاب مبارزه کرده و به درمان بیماری های التهابی دندان مانند التهاب لثه که با تجمع پلاک، تورم و تحریک لثه ها همراه است، کمک کند.

    یک مطالعه روی ۴۵ پسر ۱۱ تا ۱۲ سال نشان داد که استفاده از ژل دندانی زرشک به مدت ۲۱ روز باعث کاهش پلاک و التهاب لثه به میزان قابل توجهی نسبت به دارونما شده است.

    این مطالعه همچنین نشان داد که ژل زرشک نسبت به خمیر دندان ضد پلاک خاصیت بیشتری دارد، اما نتایج قابل توجه نبود. این نتایج نشان می‌دهند که استفاده از خمیردندان عصاره زرشک ممکن است سلامت دندان را بهبود بخشد، اما تحقیقات بیشتری در مورد خواص زرشک در این زمینه نیاز است.

    به طور خلاصه می توان گفت با توجه به اینکه بربرین خاصیت ضد التهابی دارد، ژل های دندانی حاوی زرشک احتمالا به درمان التهاب لثه و التهاب دهان کمک می کنند. با این حال، تحقیقات هنوز محدود است.

     

    ۷. خاصیت ضد سرطانی

    از دیگر خواص زرشک خاصیت ضد سرطانی آن است که همه آنها به بربرین مربوط می شوند. از آنجایی که بربرین فعالیت آنتی اکسیدانی دارد، ممکن است به مبارزه با آسیب اکسیداتیو مرتبط با پیشرفت سرطان کمک کند.

    علاوه بر این، بربرین ممکن است باعث مرگ سلول های سرطانی، جلوگیری از تکثیر سلول های سرطانی و مهار آنزیم های دخیل در چرخه زندگی سلول های سرطانی شود.

    چندین مطالعه نشان داده اند که بربرین از رشد تومور جلوگیری می کند و باعث مرگ سلولی در سلول های سرطانی پروستات، کبد، استخوان و سینه می شود. با این حال، تحقیقات محدود به مطالعات آزمایشگاهی است و تحقیقات بیشتری برای درک بهتر خاصیت زرشک در درمان و پیشگیری از سرطان نیاز است.

    به طور خلاصه می توان گفت بربرین ممکن است از طریق مکانیسم های مختلف به مبارزه با سرطان کمک کرده و مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند که پیشرفت سرطان را کند می کند.

     

    ۸. از خواص زرشک: کمک به درمان آکنه

    درمان آکنه، بیماری پوستی و جوش از دیگر خواص زرشک بوده و بربرین و سایر ترکیبات موجود در زرشک با التهاب و عفونت های مرتبط با آکنه مبازه می کنند.

    یک مطالعه در نوجوانان مبتلا به آکنه متوسط تا شدید نشان داد که مصرف روزانه ۶۰۰ میلی گرم عصاره خشک زرشک به مدت ۴ هفته به طور قابل توجهی بیماری پوستی را در مقایسه با گروه دارونما کاهش داد.

    این مطالعه نشان داد که عصاره زرشک ممکن است یک گزینه درمانی ایمن و موثر برای نوجوانان مبتلا به آکنه باشد، اما به تحقیقات بیشتری نیاز است.

     

    ۹. افزودن زرشک به رژیم غذایی

    طعم زرشک ترش و کمی شیرین است و می توان آن را به صورت خام، مربا یا به عنوان چاشنی برنج و سالاد مصرف کرد. در تهیه نوشیدنی و دمنوش نیز کاربرد زیادی دارد.

    زرشک به صورت های مختلف از جمله کپسول، عصاره های مایع و پمادها یا ژل ها عرضه می شود. با این حال، به دلیل تحقیقات محدود صورت گرفته بر روی انسان ها، دوز مشخصی برای مکمل های زرشک یا بربرین توصیه نشده است.

    در حالی که مصرف زرشک هیچ خطری ندارد، گزارش هایی وجود دارد مبنی بر این که مقادیر زیاد یا دوزهای بالا باعث ناراحتی معده و اسهال می شوند. علاوه بر این، هیچ تحقیقی در مورد اثرات زرشک در کودکان یا زنان باردار یا شیرده انجام نشده است. بنابراین این گروه باید از مصرف مکمل های زرشک یا بربرین اجتناب کنند.

    اگر علاقه مند به مصرف مکمل زرشک یا بربرین هستید، ابتدا با پزشک خود مشورت کرده و مکملی مصرف کنید که کیفیت آن آزمایش شده باشد.

     

    خلاصه و جمع بندی خواص زرشک

    زرشک حاوی ترکیبی خاص به نام بربرین است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. زرشک ممکن است به بهبود کنترل قند خون، درمان اسهال و مبارزه با التهاب و عفونت های دندانی و آکنه کمک کند. افزودن زرشک به رژیم غذایی نقش مهمی در سلامتی دارد، اما قبل از مصرف مکمل زرشک یا بربرین حتما با پزشک خود مشورت کنید.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهزرشکسلامتی
    پست قبلی

    احیای نخلستان‌های درجه ۳ و ۲ با روش کشت بافتی

    پست بعدی

    ایران جزو ۵ تولیدکننده بزرگ جهان است/ تامین ۱۰۰ درصد زرشک جهان

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳, ۱۴۰۴
    0

    متخصصان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی گفتند سلول‌های مغزی که آنها شناسایی کرده‌اند و خاطرات وعده‌های غذایی را ایجاد می‌کنند، می‌توانند توضیح...

    بیشتر بخوانید
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    عبدالله آرین: پیش بینی برداشت ۵ تن زرشک تازه از ارضی شهرستان جوین

    ایران جزو ۵ تولیدکننده بزرگ جهان است/ تامین ۱۰۰ درصد زرشک جهان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تأمین کالاهای اساسی به کمک اصناف به خوبی مدیریت شد

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    کارخانه‌داران، سبوس سفارش اردیبهشت را تحویل نمی‌دهند

    کارخانه‌داران، سبوس سفارش اردیبهشت را تحویل نمی‌دهند

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی: عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

    وزیر جهاد کشاورزی: عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.