یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حبوباتی مفید برای پیشگیری از بیماری قلبی

    یک نوع از حبوبات وجود دارد که برای قلب، استخوان و دندان‌ها بسیار مفید است

    توسط فاطمه خداویردی
    شهریور ۱۴, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    حبوباتی مفید برای پیشگیری از بیماری قلبی

    لوبیا سیاه در دسته حبوبات مانند نخود و عدس قرار می‌گیرد و به عنوان بخش مهمی از رژیم غذایی مصرف می‌شود. لوبیا سیاه یک غذای اصلی غنی از بسیاری از مواد مغذی حیاتی است که به جلوگیری از طیف وسیعی از بیماری‌ها کمک می‌کند.

    به گزارش وب سایت بولدسکی،طبق گزارش USDA، هر ۱۰۰ گرم لوبیا سیاه خام حاوی ۳۴۱ کالری و ۱۱ گرم آب، ۲۱.۶ گرم پروتئین، ۱۵.۵ گرم فیبر، ۱۲۳ میلی گرم کلسیم، ۵.۰۲ میلی گرم آهن، ۱۷۱ میلی گرم منیزیم، ۳۵۲ میلی گرم فسفر، ۱۴۸۰ میلی گرم پتاسیم، ۵ میلی گرم سدیم، ۶۵/۳ میلی گرم روی، ۳.۲ میکروگرم سلنیوم، ۴۴۴ میکروگرم اسید فولیک، ۶۶.۴ میلی گرم کولین و ۱۷ IU ویتامین A است.

    فواید مصرف لوبیا سیاه
    ۱. آنتی اکسیدان‌ها
    لوبیا سیاه حاوی مقادیر زیادی ترکیبات فنولیک و فیتواسترول‌ها از جمله ساپونین‌ها، کامفرول، آنتوسیانین‌ها و کورستین است که همگی آنتی اکسیدان‌هایی با اثرات قوی هستند. این ترکیبات اثرات مضر رادیکال‌های آزاد را در بدن کاهش می‌دهند و بدن را در برابر بیماری‌هایی مانند دیابت، سرطان و بسیاری از بیماری‌های التهابی محافظت می‌کنند.

    ۲. سم زدایی
    مطالعات نشان می‌دهد که حبوبات دارای بالاترین محتوای مولیبدن هستند، عنصری ضروری که برای بسیاری از آنزیم‌ها کوفاکتور است و به فعال شدن آنزیم‌های مختلف بوده به تجزیه زانتین، سولفیت‌ها، هیپوکسانتین و سم زدایی بسیاری از ترکیبات مضر کمک می‌کند. سم زدایی لوبیا سیاه به پاکسازی روده‌ها و دفع بسیاری از ترکیبات سمی کمک می‌کند.

    ۳. پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌های پیچیده
    لوبیا سیاه حاوی مقادیر مناسبی پروتئین و کربوهیدرات‌های پیچیده است که به بدن هنگام مصرف مقدار زیادی انرژی کمک می‌کند. این یکی از بهترین جایگزین‌ها برای محصولات گوشتی محسوب می‌شود، زیرا اکثر اسید‌های آمینه را شبیه به محصولات گوشتی ارائه می‌دهد، اما دارای چربی اشباع و کلسترول کمتری است.

    ۴. آنتوسیانین‌ها
    فواید لوبیا سیاه برای سلامتی به دلیل غلظت بالای آنتوسیانین‌ها، رنگدانه گیاهی با خواص آنتی اکسیدانی است که نقش مهمی در بهبود پاسخ به انسولین، کاهش کلسترول و کاهش خطر ابتلا به سرطان و بسیاری از بیماری‌های دیگر دارد. همچنین در به تاخیر انداختن علائم اولیه پیری کمک می‌کند.

    ۵. کالری کم
    لوبیا سیاه کالری کافی را برای نیاز‌های روزانه بدن تأمین می‌کند. همچنین هضم آن بیشتر طول می‌کشد، که یکی از دلایل اصلی جلوگیری از افزایش ناگهانی سطح گلوکز و کمک به بهبود وضعیت بیماران دیابتی است. لوبیا سیاه کم کالری، اگر در حد متعادل مصرف شود، به کاهش وزن اضافی و جلوگیری از بسیاری از بیماری‌های سندرم متابولیک کمک می‌کند.

    ۶. فیبر بالا
    لوبیا سیاه حاوی فیبر رژیمی، محلول و نامحلول است. فیبر به عملکرد‌های حیاتی مانند بهبود میکروبیوتای روده، کاهش وزن و کاهش خطر ابتلا به دیابت و بسیاری دیگر از بیماری‌های گوارشی و متابولیک کمک می‌کند.

    برخی دیگر از مزایای لوبیا سیاه برای سلامتی عبارتند از:
    • پیشگیری از خطرات بیماری‌های قلبی عروقی و کرونری
    • به کاهش خطر چاقی کمک می‌کند.
    • کاهش بسیاری از بیماری‌های التهابی.
    • محافظی شیمیایی ارائه می‌دهد که می‌تواند به مبارزه با خطر سرطان کمک کند.

    • به حفظ سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها کمک می‌کند.
    روش‌های آماده سازی
    توصیه می‌شود لوبیا سیاه را چند ساعت در آب خیس کرده و سپس از آن استفاده کنید تا برخی از قند‌های کمی که ممکن است بعد از خوردن آن‌ها باعث مشکلات معده شود، از بین بروند.
    خیساندن لوبیا سیاه در آب باعث می‌شود مواد مغذی هنگام پخت به راحتی خارج شوند.
    لوبیا سیاه را می‌توان به سوپ اضافه کرد، اما مراقب باشید که از مصرف بیش از حد آن‌ها خودداری کنید

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: حبوباتصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذا ،فناوری های نوینفیبرفیبر رژیمی
    پست قبلی

    افزایش ۳۸ درصدی قیمت پنیر

    پست بعدی

    جهاد کشاورزی مجاز به تقویت زیرساخت‌های خودکفایی در کشاورزی شد

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که باور عمومی درباره نقش آب در چرب شدن کبد، پایه و...

    بیشتر بخوانید
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تامین اجتماعی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

    جهاد کشاورزی مجاز به تقویت زیرساخت‌های خودکفایی در کشاورزی شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    کالاهای اساسی بیش از نیاز بازار در استان تهران توزیع شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    اعلام جرم سازمان ملی استاندارد علیه شرکت تبلیغ‌کننده روغن سه‌کاره

    ثبات نسبی در بازار روغن با تخصیص ارز

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.