جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    تسکین درد‌های مفصلی به کمک زردچوبه و زنجبیل

    زردچوبه و زنجبیل دو ماده کاملاً طبیعی و مفید هستند که می‌توانند به عنوان مکمل درمان‌های پزشکی به شما کمک کنند تا درد‌های مفاصل‌تان تسکین پیدا کند. این دو ادویه پرطرفدار که در آشپزی کاربرد زیادی دارند به عنوان مرهم برای کاهش التهاب و تسکین درد نیز مؤثر هستند. در ادامه بیشتر در این خصوص صحبت می‌کنیم.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۲۴, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تسکین درد‌های مفصلی به کمک زردچوبه و زنجبیل

    به نقل از سایت تبیان، با وجود اینکه درد‌های مفصلی در نتیجه عوامل متعددی بروز می‌کنند اما اصلی‌ترین منشأ این قبیل درد‌ها مشکلات مربوط به ساییدگی مفصل است. به عنوان مثال آرتریت، که بر اثر تورم و حساس شدگی در یک یا چند مفصل ایجاد می‌شود. همچنین باید افزود که این نوع بیماری‌های معمولاً مزمن هستند. در نتیجه، بهتر است علاوه بر دنبال کردن درمان‌های پزشکی، با مراقبت بیشتر و بهبود بهداشت زندگی‌تان به تسکین هر چه بیشتر این درد‌های مزمن کمک کنید. در همین راستا می‌توانید با روش‌های ساده و طبیعی گام مؤثری در مقابله با درد‌های مفصلی بردارید. این روش‌های طبیعی برای مقابله با ورم مفاصل مؤثر هستند. زردچوبه و زنجبیل دو ماده کاملاً طبیعی و مفید هستند که می‌توانند به عنوان مکمل درمان‌های پزشکی به شما کمک کنند تا درد‌های مفاصل‌تان تسکین پیدا کند. این دو ادویه پرطرفدار که در آشپزی کاربرد زیادی دارند به عنوان مرهم برای کاهش التهاب و تسکین درد نیز مؤثر هستند. در ادامه بیشتر در این خصوص صحبت می‌کنیم.

    چرا زنجبیل به تسکین درد‌های مفصلی کمک می‌کند؟
    زمانی‌که درد‌های مفصلی شروع می‌شوند بیمار با مشکلاتی مانند خشکی مفاصل، التهاب، ورم، بی‌حسی و درد‌هایی که شب‌ها تشدید می‌شوند، مواجه می‌شوند. از همین علائم و در واقع از شروع درد‌های مفصلی می‌توان فهمید که کار سلول‌های سازنده اجزای غضروف متوقف شده است.

    ترکیب اصلی زردچوبه «کورکومین» است که بخصوص در کشور‌های آسیایی، استفاده گسترده‌ای در تسکین و درمان بیماری‌های مربوط به التهاب دارد. این ادویه همچنین در تسکین و درمان تورم ناشی از ضربه، دندان درد، کبودی و البته درد‌های مفصلی کاربرد زیادی دارد
    نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که گاه کلاژن یا پروتئوگلیکان‌ها از بین ‌می‌روند. این مشکلات نیز به التهاب مفاصل منجر می‌شوند. در نتیجه غضروف نرم شده و مقاومت خود را از دست می‌دهد و نازک‌تر می‌شود. این بدین معنی است که استخوان دیگر محافظت قبل را ندارد. با این حال باید به یاد داشته باشید که در آرتروز، علاوه بر از بین رفتن غضروف، التهاب غشای سینوویال یا همان غشای زلاله‌ای نیز به وجود می‌آید. غضای سینوویال از استخوان‌ها محافظت می‌کنند و از بین رفتن آن باعث ایجاد اصطکاک در عضلات پیرامون و ضعیف شدن مفاصل می‌شود. در نتیجه نه تنها درد‌های شدیدی بروز می‌کنند بلکه بیمار تحرک عادی خود را از دست می‌دهد و به نوعی در انجام برخی کار‌ها ناتوان می‌شود.
    خوشبختانه زنجبیل حاوی ترکیبی به نام جینجرول و شوگاول است که نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند نوعی اولئورزین طبیعی و بسیار مؤثر بوده که در درمان التهاب بسیار مؤثر هستند. این ترکیبات به نوبه خود مواد شیمیایی که باعث درد در فرآیند‌های آرتریت یا روماتیسم می‌شوند را کاهش می‌دهند.
    زنجبیل شهرت زیادی دارد و اثری مشابه با ایبوبروفن ایجاد می‌کند اما نمی‌توان آن را جایگزین این مسکن قوی کرد. با این حال شما می‌توانید از زنجبیل برای تسکین درد‌های مفصلی‌تان استفاده کنید.

    زردچوبه چگونه به تسکین درد‌های مفصلی کمک می‌کند؟
    ترکیب اصلی زردچوبه «کورکومین» است که بخصوص در کشور‌های آسیایی، استفاده گسترده‌ای در تسکین و درمان بیماری‌های مربوط به التهاب دارد. این ادویه همچنین در تسکین و درمان تورم ناشی از ضربه، دندان درد، کبودی و البته درد‌های مفصلی کاربرد زیادی دارد. نتایج پژوهشی که در دانشگاه گرانادا انجام شده نشان می‌دهد که تأثیر ضدالتهابی زردچوبه در قدرت آن در کاهش انتشار واسطه‌های التهابی نهفته است. مسأله‌ای که به نوبه خود تولید کورتیزول در غدد فوق کلیوی را تحریک می‌کند.

    استفاده از زردچوبه و زنجبیل برای تسکین درد‌های مفصلی
    مواد لازم:
    زردچوبه: ۵ گرم
    ریشه زنجبیل تازه: ۵ گرم
    دارچین: ۱ چوب ۵ گرمی
    آب: ۱ لیتر
    عسل: ۱ قاشق غذاخوری معادل ۲۵ گرم

    روش تهیه:
    کار سختی نیست. کافیست در گام اول یک لیتر آب را بجوشانید.
    سپس زمانی که به جوش آمد، زنجبیل، دارچین و زردچوبه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت بجوشد.در این صورت ترکیبات فعال مواد در آب آزاد می‌شود.
    بعد از نیم ساعت گاز را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند.
    محلول را صاف کنید و یک قاشق عسل به آن اضافه کنید تا شیرین شود.
    نوشیدنی‌تان را در یک شیشه تیره رنگ بریزید. نیازی نیست که آنرا داخل یخچال نگهداری کنید. می‌توانید آن را در محلی به دور از نور خورشید و در دمای محیط نگهداری کنید.

    روش مصرف
    توصیه می‌شود که صبح خود را با نوشیدنی مخصوص‌تان آغاز کنید. به این ترتیب که فنجان اول را صبح و به صورت ناشتا میل کنید. وعده‌های بعدی را ۲۰ دقیقه بعد از صرف غذا بنوشید. می‌توانید تأثیر این نوشیدنی را در وضعیت مفاصل‌تان ارزیابی کنید. معمولاً این نوشیدنی عوارض جانبی ندارد و به واسطه ترکیباتی که دارد یک درمان فوق‌العاده برای کاهش التهاب و درد محسوب می‌شود.
    این نوشیدنی علاوه بر زنجبیل و زردچوبه حاوی دو ترکیب مؤثر دیگر یعنی دارچین و عسل نیز می‌باشد که هر دو برای تسکین درد‌های مفصلی مناسب هستند. شما می‌توانید از این نوشیدنی به طور روزانه استفاده کنید. اگر در مصرف آن شک دارید از پزشک معالج خود مشورت بگیرید. یادتان باشد که این نوشیدنی و هیچ نوشیدنی و درمان طبیعی دیگری نمی‌تواند جایگزین درمان دارویی تجویز شده توسط پزشک باشد. شما می‌توانید از این روش‌های طبیعی در کنار درمان اصلی خود و به عنوان مکمل استفاده کنید.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تسکین درد مفاصلدرمان دندان دردزردچوبهزنجبیلصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوینکاهش درد مفصلی
    پست قبلی

    اگر هر روز یک مشت کشمش بخورید، چه اتفاقی در بدن شما می‌افتد؟

    پست بعدی

    گزارش رسمی هزاران تن ذرت آلوده / همه می‌دانستند!

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    واردات ۴.۵ میلیون تن ذرت به کشور

    گزارش رسمی هزاران تن ذرت آلوده / همه می‌دانستند!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    تولید ارقام جدید ذرت برای سال آینده

    شتاب تابستانه در مزارع فارس/ کشت ذرت علوفه‌ای در ۷۵ هزار هکتار کلید خورد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.