چهارشنبه, آبان ۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    نجات “طلای سرخ” از دام خام‌فروشی: راهبردهای نوین برای بازیابی جایگاه جهانی زعفران ایران

    نجات “طلای سرخ” از دام خام‌فروشی: راهبردهای نوین برای بازیابی جایگاه جهانی زعفران ایران

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    چرا قیمت گوشت میلیونی شد؟

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ترخیص بخشی از نهاده‌های دامی از ۷ مهر ماه

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت هرکیلو شکر برای مصرف کننده به ۵۹ هزارتومان رسید

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ایران قادر به تامین کل زعفران دنیاست

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    قیمت هرکیلو دام به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    ایران در جمع ۳ کشور برتر تولیدکننده پسته جهان

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    صادرکنندگان برنج هندی به دنبال مشتریان دانه‌درشت

    امسال ۳۸ هزارتن انجیرخشک در فارس تولید می‌شود

    بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در انتظار حمایت

    نیاز ۲۶ هزار میلیارد تومانی برای پروژه نیمه تمام بخش کشاورزی

    تخصیص تسهیلات هدفمند برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در لرستان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ترکیب هایی که ظاهرا بی ضرر اما در واقع مضرند!

    برخی خوراکی‌ها به‌تنهایی سالم و مفیدند، اما وقتی با هم ترکیب می‌شوند، نه‌تنها ارزش تغذیه‌ای‌شان کاهش می‌یابد، بلکه می‌توانند موجب مشکلات گوارشی یا اختلال در جذب مواد مغذی شوند. کارشناسان تغذیه شش ترکیب غذایی پرمصرف را معرفی کرده‌اند که بهتر است هم‌زمان مصرف نشوند.

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۴, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ترکیب هایی که ظاهرا بی ضرر اما در واقع مضرند!

    بسیاری از مواد غذایی که روزانه مصرف می‌کنیم، سرشار از مواد مغذی و مفید برای بدن هستند؛ اما وقتی برخی از آن‌ها را هم‌زمان با هم می‌خوریم، ممکن است اثرات مفیدشان از بین برود یا حتی به ترکیبی ناسالم تبدیل شوند. کارشناسان تغذیه هشدار می‌دهند که برخی ترکیب‌های پرطرفدار، می‌توانند جذب ویتامین‌ها و مواد معدنی را مختل کرده و به بدن آسیب برسانند. در ادامه چند نمونه از این ترکیب‌ها معرفی شده است:

    شیر با مرکبات
    ترکیب شیر با میوه‌های اسیدی مانند پرتقال یا لیمو توصیه نمی‌شود. اسید سیتریک موجود در مرکبات، باعث دلمه شدن پروتئین‌های شیر (کازئین) می‌شود و این حالت هضم آن را دشوار می‌کند. این ترکیب می‌تواند باعث نفخ، دل‌درد و سوءهاضمه شود، به‌ویژه برای کسانی که عدم تحمل لاکتوز دارند.

    شکلات تلخ با شیر
    شکلات تلخ سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مفیدی مانند فلاونوئیدهاست که به سلامت قلب و کاهش فشار خون کمک می‌کند، اما وقتی همراه با شیر مصرف شود، پروتئین‌های شیر مانع جذب این ترکیبات می‌شوند. بنابراین، خوردن شکلات تلخ همراه با شیر باعث از بین رفتن بیشتر خواص مفید شکلات می‌شود.

    قهوه با موز
    اگرچه ترکیب قهوه و موز برای بسیاری یک صبحانه سریع و خوش‌طعم است، اما این ترکیب چندان سالم نیست. کافئین موجود در قهوه همراه با کربوهیدرات‌های زودجذب موز، تنها برای مدت کوتاهی انرژی ایجاد می‌کند و به‌سرعت باعث افت قند خون و احساس خستگی می‌شود. مصرف یک منبع پروتئین مانند تخم‌مرغ پیش از قهوه انتخاب بهتری است.

    نودل فوری با سس سویا
    افزودن سس سویا به نودل‌های آماده، مقدار سدیم دریافتی بدن را به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهد. این ترکیب می‌تواند باعث افزایش فشار خون، کم‌آبی بدن و در مصرف طولانی‌مدت، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را بالا ببرد.

    کره بادام‌زمینی با کیک برنجی (Rice Cake)
    اگرچه این میان‌وعده در نگاه اول سبک و سالم به نظر می‌رسد، اما کیک‌های برنج فاقد فیبر و کربوهیدرات پیچیده کافی هستند. ترکیب آن‌ها با کره بادام‌زمینی ممکن است انرژی سریع اما کوتاه‌مدت ایجاد کند و خیلی زود احساس خستگی و گرسنگی به دنبال داشته باشد. این گزینه انتخاب مناسبی برای وعده‌های طولانی یا روزهای پرمشغله نیست.

    کارشناسان تغذیه تأکید دارند که آگاهی از نحوه‌ی درست ترکیب مواد غذایی، به حفظ تعادل تغذیه‌ای و عملکرد بهتر بدن کمک می‌کند. گاهی تنها تغییر در ترتیب یا زمان مصرف خوراکی‌ها می‌تواند تفاوت زیادی در سلامت ایجاد کند.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: تعادل تغذیهمشکلات گوارشی
    پست قبلی

    تغذیه سالم با مواد غذایی منجمد:راهکارهایی برای کنترل‌ قند خون

    پست بعدی

    قیمت انواع میوه و سبزیجات در بازار کشور

    مطهره پورزمانی

    مربوطه پست ها

    تغذیه سالم با مواد غذایی منجمد:راهکارهایی برای کنترل‌ قند خون
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    تغذیه سالم با مواد غذایی منجمد:راهکارهایی برای کنترل‌ قند خون

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۴, ۱۴۰۴
    0

    یکی از معیارهای کلیدی برای سنجش سلامت بدن، قند خون نرمال است که تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله سن،...

    بیشتر بخوانید
    میوه ها؛سپری طبیعی در برابر آسیب های آلودگی هوا به ریه ها

    میوه ها؛سپری طبیعی در برابر آسیب های آلودگی هوا به ریه ها

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    نکاتی برای حفظ سلامت استخوان‌ها

    نکاتی برای حفظ سلامت استخوان‌ها

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    کاهش ید در رژیم غذایی ایرانی ها؛زنگ خطر سلامت عمومی

    کاهش ید در رژیم غذایی ایرانی ها؛زنگ خطر سلامت عمومی

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت انواع میوه و سبزیجات در بازار کشور

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    تولید مرغ به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد

    آبان ۳, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    ایران در جمع ۳ کشور برتر تولیدکننده پسته جهان

    آبان ۷, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    علت نوسانات اخیر بازار گوشت چیست؟

    مهر ۱۲, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    نرخ خرید تضمینی گندم تا پایان مهرماه اعلام می‌شود

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴
    اجازه کوچک سازی سازمان دامپزشکی را نمی‌دهیم

    اجازه کوچک سازی سازمان دامپزشکی را نمی‌دهیم

    مهر ۱۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.