پنجشنبه, تیر ۲۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    به این دلیل هفته‌ای سه بار هویج بخورید

    مصرف زیاد سبزیجات بر سلامتی آثار مثبت زیادی دارد و خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهد. با خوردن سبزیجات می‌توان از بدن در مقابل بیماری‌های قلبی، برخی سرطان‌ها، دیابت و چاقی محافظت کرد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۸, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    زیان سال‌های گذشته کشاورزان دلیل کاهش کشت هویج و گرانی/ امید به متعادل شدن قیمت‌ها تا پایان ماه جاری

    هویج و سایر سبزیجات نارنجی مانند کدو تنبل و سیب‌زمینی شیرین سرشاراز بتاکاروتن‌اند.

    سبزیجات نه تنها به دلیل انعطاف‌پذیری‌ و تنوع در مدل مصرفشان عالی‌اندــ آن‌ها را می‌توان هم خام و هم پخته، هم به صورت کامل یا خردشده خوردــ بلکه به دلیل مزیت‌هایی که برای سلامتی دارند، بسیار هم مهم‌اند اما شاید بسیاری از افرادی که به فکر گنجاندن سبزیجات بیشتر در رژیم غذایی‌شان‌اند، از یکی از آن‌ها غافل بمانند؛ هویج.

    به گزارش سی‌ان‌ان، طبق مطالعه جدید که در نشست سالانه انجمن تغذیه آمریکا در ۳۰ ژوئن ارائه شد، خوردن سه وعده هویج‌ اطلس (بچه هویج/Baby carrot) در هفته می‌تواند مواد مغذی مهمی را که در این خوراکی نارنجی‌رنگ وجود دارد، به بدن منتقل کند.

    بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا در سال ۲۰۲۲ درباره مصرف سبزیجات در این کشور، بررسی‌های جداگانه در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۹ نشان دارد که تنها یک نفر از هر ۱۰ آمریکایی روزانه دو تا سه فنجان سبزیجات مصرف می‌کند. این آمار مری هارپر سیمونز، نویسنده اصلی این مطالعه، و همکارانش را بر آن داشت راه‌حل‌های ساده برای بهبود سلامت عمومی از طریق افزایش مصرف هفتگی سبزیجات را بررسی کنند.

    سیمونز که فارغ‌التحصیل تغذیه از دانشگاه سمفورد آلاباما است، می‌گوید که هویج‌های کوچک با خوراکی‌هایی مانند هوموس یا حتی کره بادام زمینی بسیار خوشمزه‌اند و با این تغییرات کوچک و ساده واقعا می‌توان سلامتی را بهبود بخشید و به تغییر یک‌شبه و شدید هم نیازی نیست.

    محققان در این مطالعه، یک وعده هویج اطلس را که معمولا در فروشگاه‌ها موجود و حدودا ۱۲ عدد است، معادل ۱۰۰ گرم یا نصف فنجان، در نظر گرفتند. در این مطالعه ۶۰ بزرگسال جوان به چهار گروه تقسیم شدند: افرادی که سه بار در هفته هویج خوردند، افرادی که هویج نمی‌خوردند و در عوض مکمل مولتی ویتامین مصرف کردند، افرادی که هم هویج می‌خوردند و هم مولتی‌ویتامین مصرف کردند، و افرادی که نه هویج خوردند و نه مکمل مصرف کردند (گروه کنترل).

    محققان پس از چهار هفته دریافتند افرادی که هویج اطلس خوردند، میزان کاروتنوئید در پوستشان ۱۰.۸ درصد بیشتر شد و آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی که فوایدی مانند جلوگیری از التهاب و تقویت سلامتی قلب دارند هم در بدنشان افزایش یافت. علاوه بر این، محققان دریافتند در سطح کاروتنوئید افرادی که فقط مولتی‌ویتامین حاوی همان کاروتنوئید موجود در هویج را مصرف کرده بودند، تغییری ایجاد نشد اما کسانی که هم هویج و هم مکمل مصرف کردند، بیشترین فواید را مشاهده کردند و کاروتنوئیدهای پوستشان ۲۱.۶ درصد افزایش یافت.

    این نشان می‌دهد که تغذیه همیشه کارسازتر است و برای افرادی که به هر دلیلی نمی‌توانند مواد موردنیاز بدنشان را از غذا دریافت کنند یا محدودیت دارند، ترکیب مکمل و ماده غذایی تاثیر بسیار بیشتری خواهد داشت.

     

    فواید مصرف هویج و سبزیجات دیگر

    دکتر ساندر کرستان، دانشگاه کرنل، می‌گوید: «مصرف زیاد سبزیجات بر سلامتی آثار مثبت زیادی دارد و خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهد. با خوردن سبزیجات می‌توان از بدن در مقابل بیماری‌های قلبی، برخی سرطان‌ها، دیابت و چاقی محافظت کرد.»

    با این حال کرستان تاکید می‌کند که هویج و سایر سبزیجات نارنجی‌رنگ مانند کدوتنبل و سیب‌زمینی شیرین از این نظر که سرشار از بتاکاروتن‌اند، منحصر به‌فردند. بتاکاروتن کاروتنوئیدی است که بدن آن را به ویتامین آ تبدیل می‌کند. سبزیجات برگ‌تیره مانند اسفناج و کلم کیل نیز سرشار از بتاکاروتن‌اند.

    ویتامین آ برای حفظ سلامتی قلب، ریه‌ها، سایر اندام‌ها و همچنین پشتیبانی از عملکردهای مختلف بدن مهم است. بر همین اساس متخصصان بر افزایش مصرف سبزیجات به‌ویژه هویج تاکید می‌کنند.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیضد سرطانعلمی - تغذیه و سلامتفواید هویجمولتی ویتامینهویجویتامین A
    پست قبلی

    خواص شگفت‌انگیز خرما آشنا برای سلامت بدن

    پست بعدی

    خطر نوشیدن «آب معمولی» در گرمازدگی

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    گفت‌وگو| واردات آب‌معدنی لوکس از سوئد، نروژ، فنلاند و فرانسه/ قاچاق هزار و ۵۰۰ نوع کالای لوکس به ایران

    خطر نوشیدن «آب معمولی» در گرمازدگی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت هرشانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۱۷۰ هزارتومان

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.