سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین میوه ها برای دریافت سریع انرژی

    اگر می خواهید انرژی بدن خود را با خوراکی هایی سالم تامین کنید میوه های زیر را فراموش نکنید.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    شهریور ۲۱, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بدن‌درد، حاصل کمبود این ویتامین‌هاست

    همه ما در ساعات مختلف روز احساس خستگی کرده ایم و در حالی که احساس کمبود انرژی کاملا رایج است، برخی از عوامل ممکن است منجر به خستگی یا سقوط بیشتر انرژی شود؛ برای مثال اینکه ما چه چیزی می خوریم، چه زمانی میان وعده یا وعده غذایی خود را خوریم، چقدر می خوریم، کیفیت خواب ما چگونه است و موارد دیگر.

    برای تامین انرژی طولانی مدت بدن، باید عوامل ذکر شده را در نظر بگیرید؛ همچنین می توانید این هفت میوه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا از فواید آن بهره مند شوید.

     

    1. سیب

    سیب خوشمزه، مغذی و سرشار از خاصیت است. آنها سرشار از فیبر هستند که به قندهای طبیعی کمک می کند تا برای انرژی پایدار به آرامی هضم شوند. یک سیب متوسط (182 گرم) 95 کالری و 4 گرم فیبر دارد. اگر به دنبال یک میان وعده رضایت بخش هستید، چند تکه سیب را با کره بادام زمینی طبیعی همراه کنید.

    2. پرتقال

    پرتقال منبع غنی از ویتامین C است. طبق گفته مؤسسه ملی بهداشت (NIH)، ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش استرس اکسیداتیو کمک می کند که به شما این توان را می دهد که با خستگی مبارزه کنید. علاوه بر این، افراد مبتلا به کمبود ویتامین C می توانند اسکوربوت را تجربه کنند که باعث افزایش احساس ضعف و خستگی می شود.

    برای کسانی که دچار کمبود آهن هستند، این ویتامین محلول در آب جذب آهن را افزایش می دهد و به کاهش علائم مرتبط از جمله خستگی کمک می کند.

    خوردن یک پرتقال می تواند انرژی سریعی به شما بدهد، در واقع یک تکه متوسط از این میوه عالی (140 گرم) حاوی 73 کالری، 3 گرم فیبر و 78 درصد DV ویتامین C است.

    3. موز

    یک بررسی در سال 2020 منتشر شده در Food Reviews International اشاره کرد که دو موز می تواند برای 90 دقیقه انرژی بدن را تامین کند. موز همچنین منبع عالی پتاسیم است که یک ماده مغذی ضروری برای حفظ عملکرد مناسب بدن است.

    یک موز متوسط 105 کالری و 3 گرم فیبر برای انرژی پایدار فراهم می کند. اگر می خواهید انرژی فوق العاده ای به بدن خود برسانید روزی یک موز را امتحان کنید.

     

    4. آووکادو

    آووکادو یکی دیگر از میوه های غنی از فیبر است که می تواند از افزایش قند خون جلوگیری کند که به نوبه خود می تواند منجر به سقوط انرژی شود. علاوه بر این، آووکادو مملو از چربی های سالم است که نه تنها انرژی زیادی به شما می دهد، بلکه شما را راضی نگه می دارد.

    طبق آمار وزارت کشاورزی آمریکا، 1 فنجان آووکادوی ورقه شده حاوی 234 کالری، 10 گرم فیبر و 17 گرم چربی غیراشباع است. برای یک بعد از ظهر تازه و خوشمزه، سالاد آووکادو کاپرز ما را امتحان کنید.

    5. هلو

    هلو شیرین و با طراوت است و برای تقویت انرژی عالی است. به ازای USDA، یک میوه (150 گرم) حاوی 69 کالری و 2 گرم فیبر است. هلو همچنین منبع خوبی از مواد مغذی ضروری مانند پتاسیم و ویتامین‌های A و C است که به شما کمک می‌کند بهترین احساس را داشته باشید.

    6. آلو

    در حالی که آلو به دلیل اثرات ملین بالقوه خود قابل توجه است، برای تقویت انرژی نیز گزینه ای عالی است. طبق گزارش USDA ، دو عدد آلو (150 گرم) 69 کالری و 2 گرم فیبر را تامین می کند.

    7. گوجی بری

    گوجی بری شیرین و تند است. این توت های کوچک سرشار از آنتی اکسیدان هستند و به جلوگیری از خستگی کمک می کنند. طبق گزارش USDA، پنج قاشق غذاخوری (28 گرم) گوجی بری خشک شده 98 کالری، 4 گرم پروتئین و تقریباً 4 گرم فیبر دارد که آن را به میوه ای عالی برای انرژی طولانی مدت تبدیل می کند.

    یکی از اشکالات بالقوه این توت ها تداخل آنها با داروهای خاصی مانند وارفارین است که در بررسی سال 2022 در آنتی اکسیدان ها انجام شده است. برای دریافت تایید ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

    خلاصه

    در حالی که همه غذاها انرژی بدن را تامین می کنند، ترکیب غذایی آنها بسیار متفاوت است. هنگامی که به دنبال سطوح انرژی پایدار هستید، میوه های سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان ها مانند موز، سیب، آلو و گوجی بری بهترین انتخاب هستند.

     

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آووکادوانرژیانرژی بدنتغذیهسیبصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفیبرموزمیوهویتامین C
    پست قبلی

    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    پست بعدی

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    در بازار محصولات پروتئینی چه می‌گذرد؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.