چهارشنبه, آذر ۵, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    نوسان قیمت در بازار برنج وارداتی؛ یک کیسه ۱۰ کیلویی برنج هندی چند شد؟ | جدول قیمت

    یک مقام مسئول: توجه کامل به امنیت غذایی، برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی است

    کاهش ۱۰ درصدی ضایعات گامی برای کاهش ۱۰ میلیون تنی واردات محصولات کشاورزی

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    با گذشت بیش از ۲ ماه از آغاز سال زراعی خبری از اعلام نرخ محصولات کشاورزی نیست

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    خالی شدن سبد مصرف خانوار از اقلام ویتامینه میوه و سبزیجات

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    استان تهران رتبه نخست توسعه گلخانه‌ها را در کشور کسب کرد

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    جهش قیمت تخم مرغ در بازار؛ چرا قیمت هر شانه با نرخ مصوب فاصله دارد؟

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    واردات گوشت قرمز ۷۶ درصد کاهش یافت

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    صنعت غذای ایران قابل رقابت در بازار‌های جهانی است

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    امسال برای تولید ۱۰۰ هزار تن زیتون هدف‌گذاری شده است

    پیش بینی برداشت ۱۴ هزار تن گردو در باغملک

    گردوی ایران به سبد کدام کشورها رفته است؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین زمان نوشیدن قهوه برای دریافت بیشترین انرژی

    خیلی‌ها اولین کاری که پس از بیدارشدن انجام می‌دهند، نوشیدن قهوه است؛ اما متخصصان تغذیه می‌گویند این کار لزوماً بهترین راه برای افزایش انرژی نیست. یک بررسی جدید نشان می‌دهد زمان مصرف قهوه می‌تواند تأثیر آن را چند برابر—یا کاملاً بی‌اثر—کند.

    توسط مطهره پورزمانی
    آذر ۴, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    جدیدترین یافته ها درباره قهوه

    بسیاری از افراد برای شروع روز و افزایش تمرکز سراغ قهوه می‌روند، گاهی پیش از آنکه حتی صبحانه بخورند. اما آیا زمان مشخصی وجود دارد که مصرف قهوه در آن بیشترین بازده را داشته باشد؟ متخصصان تغذیه می‌گویند بله اما ممکن است حدستان اشتباه باشد.

    کافئین با مسدود کردن آدنوزین—انتقال‌دهنده‌ای که حس خستگی ایجاد می‌کند—عمل می‌کند و همزمان دوپامین و آدرنالین را اندکی افزایش می‌دهد؛ به همین دلیل پس از نوشیدن قهوه احساس انرژی و تمرکز بیشتر تجربه می‌شود.
    بر اساس گزارش «کتابخانه ملی پزشکی آمریکا»، کافئین آن‌قدر برای افزایش هوشیاری مؤثر است که FDA آن را به‌عنوان درمان تأییدشده برای رفع خستگی و خواب‌آلودگی پذیرفته است. فراهمی زیستی آن نیز نزدیک به ۱۰۰ درصد است، یعنی تقریباً تمام مقدار کافئین مصرف‌شده وارد گردش خون می‌شود و بین ۳۰ دقیقه تا دو ساعت به اوج اثر می‌رسد.

    بهترین زمان نوشیدن قهوه برای تقویت انرژی
    شاید تصور کنید بهترین زمان نوشیدن قهوه همان لحظه‌ای است که خواب‌آلود از رختخواب بلند می‌شوید؛ اما متخصصان خلاف این را می‌گویند.

    میشل روتنشتاین، متخصص تغذیه و بیماری‌های قلبی، توضیح می‌دهد: «هورمون کورتیزول که مسئول بیدار نگه داشتن بدن است، کمی پس از بیداری به اوج می‌رسد. اگر دقیقاً در این زمان قهوه بنوشید، اثر کافئین کمتر می‌شود چون بدن خودش در حالت بیدارباش قرار دارد.»

    به گفته او و سایر کارشناسان، بهترین زمان مصرف قهوه حدود ۶۰ تا ۹۰ دقیقه پس از بیدارشدن است؛ زمانی که سطح کورتیزول شروع به کاهش می‌کند و کافئین می‌تواند نقش واقعی‌اش را ایفا کند.

    جالب اینکه یک مطالعه در سال ۲۰۲۳ نشان داده «عادت درست‌کردن قهوه» و باور به اینکه قرار است شما را بیدار کند، می‌تواند حتی جدا از کافئین نوعی اثر دارونما ایجاد کند و سطح انرژی را بالا ببرد.

    چگونه اثر انرژی‌زای قهوه را بیشتر کنیم؟
    کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند برای بهره‌گیری حداکثری از قهوه، به این نکات توجه کنید:

    ۱. اول صبحانه بخورید
    روتنشتاین می‌گوید:
    «قبل از قهوه یک صبحانه متعادل شامل پروتئین، فیبر و چربی سالم بخورید. این کار انرژی پایدار فراهم می‌کند و باعث می‌شود کافئین مؤثرتر عمل کند.»

    ۲. از شیرین‌کننده‌های قوی پرهیز کنید
    قندهای زیاد باعث نوسان سریع قند خون می‌شود و می‌تواند انرژی را به‌سرعت پایین بکشد و اثر کافئین را کم کند.

    ۳. پروتئین به قهوه اضافه کنید
    ایمی دیویس پیشنهاد می‌کند کمی پپتید کلاژن یا پودر پروتئین به قهوه اضافه کنید. این کار می‌تواند انرژی شما را پایدارتر نگه دارد و احتمال بروز اضطراب ناشی از کافئین را کاهش دهد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: قهوهکافئین
    پست قبلی

    تغذیه مناسب در زمان آلودگی هوا:چگونه از بدن خود در برابر آلاینده ها محافظت کنیم

    پست بعدی

    کمبود منابع آبی، محدودیتی برای توسعه باغات زیتون در خراسان شمالی

    مطهره پورزمانی

    مربوطه پست ها

    واقعیت مصرف سیر خام:آیا سیر باعث لاغری می شود؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    واقعیت مصرف سیر خام:آیا سیر باعث لاغری می شود؟

    توسط مطهره پورزمانی
    آذر ۴, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با انتشار گزارشی علمی، به بررسی یکی از باورهای رایج در مورد تأثیر مصرف...

    بیشتر بخوانید
    نقش سیاه‌دانه در بهبود چربی خون

    نقش سیاه‌دانه در بهبود چربی خون

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    تغذیه مناسب در زمان آلودگی هوا:چگونه از بدن خود در برابر آلاینده ها محافظت کنیم

    تغذیه مناسب در زمان آلودگی هوا:چگونه از بدن خود در برابر آلاینده ها محافظت کنیم

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    یک قاشق زیره سیاه در روز،راهی طبیعی برای کاهش کلسترول

    یک قاشق زیره سیاه در روز،راهی طبیعی برای کاهش کلسترول

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کمبود منابع آبی، محدودیتی برای توسعه باغات زیتون در خراسان شمالی

    کمبود منابع آبی، محدودیتی برای توسعه باغات زیتون در خراسان شمالی

    پر بازدیدها

    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    مقصر نابه سامانی در بازار نهاده‌های دامی کیست؟

    آبان ۲۹, ۱۴۰۴
    ضرورت حمایت دولت از تولید محصولات ارگانیک

    ضرورت حمایت دولت از تولید محصولات ارگانیک

    آبان ۶, ۱۴۰۴
    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    شیلات چابهار؛ موتور محرک اقتصاد دریامحور جنوب شرق ایران

    شیلات چابهار؛ موتور محرک اقتصاد دریامحور جنوب شرق ایران

    آبان ۱۲, ۱۴۰۴
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    آبان ۱۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.